BMW M8 Pålitelighet

8-serien er en rekke grand tourer coupe og kabriolet biler. M8 er den høytytende versjonen av 8-serien. Disse høytytende bilene har endringer i design, drivlinje og bremsesystem. M8 leveres med en automatisk girkasse som kan flyttes til et manuelt girkassesystem.

Oversikt

M8 er en spennende tur med enda raskere og bedre håndteringssystemer. Motoren på denne skjønnheten er en 4.4 L S63 twin-turbo V8, som kan produsere opptil 617 hestekrefter og kan fullføre 0 til 60 mph på bare 3 sekunder. M8 har raffinert i hver seksjon fra bremser til bilens aerodynamikk.

Pålitelighet

Disse sportsbilene er laget for å vare i årevis, og de gjør det i fjor. M-modellene er kjent for sine beryktede liv, og du kan enkelt se eldre M-modeller på veien. 8-serien er blant de mest pålitelige BMW-seriene.

M8, som er en del av 8-serien, bør være enda mer pålitelig enn andre 8-serie biler på grunn av de bedre kvalitetsdelene som brukes i M8. Den raskere motoren påvirker imidlertid driverne til å kjøre enda raskere som kan påvirke motorens helse hvis den ikke holdes med godt vedlikehold.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren til BMWs har alltid vært veldig anstendig. Mange BMW-biler har topp sikkerhetsrangeringer. M8 er ikke testet ennå, men vi kan si at det er en ganske trygg bil på grunn av andre 8-serie biler og M8s egne sikkerhetsfunksjoner.

  Dodge Challenger SRT Demon pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdsfaktoren har alltid vært en ulempe for BMWs. M-modellene legger til og med flere regninger til vedlikeholdskostnadene. Motoren og andre deler som transmisjonssystemet eller bremsesystemene som brukes i bilen er ganske bra, men de trenger god omsorg for å fungere fint. Derfor bør du vurdere å bruke $ 2,000 på vedlikehold årlig.

FAQ

Er BMW M8 en superbil?

Den nye BMW M8 er en mer uber-GT bil enn en full-on superbil. Det er en to-dørs, front-engined sportsbil som ble utviklet fra en GT-bil. Det er imidlertid ikke så spennende som en superbil burde være. Til tross for sine 600 hestekrefter V8, gir det ikke sjåføren den samme spenningen som en Lamborghini eller Ferrari.

Er BMW M8 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekkbil?  

BMW M8 er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW M8?  

BMW M8 er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en BMW M8  og har den en turbo?    

BMW M8 har 617 hestekrefter og 553 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.4 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW M8?  

14,8 kubikkfot ( 0,419 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

BMW M8 har 20 X 9,5 tommers smidd aluminium forhjul og 20 X 10,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

  Honda fit Elbil pålitelighet

Er BMW pålitelig etter 100k miles?

En BMW som er godt vedlikeholdt og betjent regelmessig bør vare i godt over 100,000 miles. Noen BMW-eiere har eid sine BMWs i over 250,000 miles. De varer lenge hvis de er godt tatt etter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter