Chevrolet Spark pålitelighet

En liten hatchback har alltid vært et godt valg for familier eller personer med begrenset plass i sine byer. Hatchbacks er også praktiske når det gjelder å bære mye bagasje. Påliteligheten til Spark er også ganske bra, og bilen hadde også en elektrisk versjon.

Oversikt

Chevys er generelt anerkjent for sine lite vedlikehold og varige biler. Spark er et perfekt valg for en hatchback med god drivstofføkonomi og en kraftig motor. Den har en tilstrekkelig 1,4 L I4-motor med mange andre sikkerhets- og interiørfunksjoner.

Pålitelighet

Pålitelighet er en viktig bekymring, spesielt når det gjelder å kjøpe en hatchback. Hatchbacks er vanligvis familiebiler, og de skal være ekstremt pålitelige. Heldigvis, Chevrolet har et godt rykte for pålitelighet og de har levert i Chevrolet Spark. Spark har en stor pålitelighetspoengsum på 86 av 100, og kvaliteten på delene tåler også.

Sikkerhet

Sikkerhetsperspektiv er et viktig punkt for biler og Chevrolet har også levert i dette segmentet. Spark har en flott vurdering fra IIHS, sammen med sine mange andre sikkerhetsfunksjoner. fra disse sikkerhetsfunksjonene inkluderer den en sterk kropp, 10 kollisjonsputer, kollisjonsvarsel, kjørefeltsadvarsel og mange flere.

Avskrivningssats

Vanligvis har Chevys en lavere avskrivningsrate. Når det gjelder Spark, er det ikke det laveste, men er fortsatt gjennomsnittlig. Spark mister rundt 30% av prisen det første året. Like etter 5 år blir videresalgsverdien enda lavere, og den avskrives rundt 55%.

  BMW VS Skoda pålitelighet – som er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

Chevrolet er kjent for sine lavvedlikeholdsbiler, og dette er også deres største salgsargument. Spark bruker heller ikke mye av pengene dine, og det er billig å vedlikeholde. For mye av det forebyggende vedlikeholdet tar det rundt $ 434 årlig, og det er også lave sjanser for å få noen store reparasjoner, så det er en annen god nyhet.

FAQ

Er Chevrolet Spark en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Spark er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Spark?

Chevrolet Spark er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Car

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Spark og har den en turbo?

Chevrolet Spark har 98 hestekrefter og 94 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 1.4L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Spark har 15 x -TBD- tommers stål forhjul og 15 x -TBD- tommers stål bakhjul.

Hvilke problemer har en Chevy Spark?

Gnist er i god stand og har ikke store problemer. Gnist kan kritiseres for å ha svakere fjæringssystemer og lavere kjørelengde. Kjøretøyets ytelse er utmerket, og det er ikke mange klager på motoren.

Hvor lenge varer Chevy Sparks?

Spark kan løpe så mye som 150 000 miles, til tross for sine små dimensjoner. Dette avhenger av hvordan det brukes og vedlikeholdes. Med riktig vedlikehold kan Chevrolet Spark vare i 10 år.

  Chevrolet Corvette ZR1 Pålitelighet

Hvor pålitelig er en Chevy Spark fra 2020?

J.D. spår at 2020 Chevrolet Spark vil ha en høyere enn gjennomsnittet pålitelighet rating på 4 ut 5 fra J.D. Power.

Har Chevy Sparks overføringsproblemer?

Vanlige 2019 Chevy Spark overføringsproblemer er tap av akselerasjon og gir glir. En overføring som ikke er ordentlig smurt, kan føre til at den glir. Vanlige 2019 Chevy Spark overføringsproblemer er tap av akselerasjon og gir glir.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter