BMW 8-serien Pålitelighet

8-serien består av Grand tourer coupes og kabrioleter. Dette er kjøretøy i full størrelse med veldig raske motorer. Disse bilene er sporty så vel som premium, da bilen har et bakhjulsdriftssystem og alle luksusfunksjonene inne som forvarmede seter. Denne serien ble avviklet i 1999 og ble startet på nytt i 2018.

Oversikt

Den tilgjengelige generasjonen kalles G15. Selv basemodellen som 840i har en 3,0 L 6-sylindret 335 hestekrefter motor. Dette kan også komme i AWD-systemet for å øke stabiliteten på veien ytterligere. Denne serien har også M-modeller, og så er det Alpina B8-modellen som er en høyytelses sportsbil.

Pålitelighet

Pålitelighetsfaktoren er ofte ikke god i luksusbiler på grunn av deres høye vedlikehold og høyere antall sjanser for uplanlagte besøk. BMW har imidlertid gjort det bra i det siste, og de har produsert veldig pålitelige og solide biler.

8-serien har en veldig god pålitelighetspoengsum på 83 av 100 av J.D Power. Dette er toppen av listen og mye bedre enn konkurrentene. Dette er stort på grunn av deler av god kvalitet og pålitelig motor. Historisk sett har BMW vist seg å være en av de raskeste og mest holdbare motorene. 

Sikkerhet

8-serien er heller ikke langt bak når det gjelder pålitelighet. Faktisk er 8-serien en av de sikreste luksusbilene i full størrelse som er tilgjengelige i markedet. Det kan til og med konkurrere med sikkerhetsfunksjonene giganter som Volvo eller Genesis. Hvis vi snakker om sikkerhetsfunksjonene, har denne bilen en funksjon som

  • Kollisjonsputer
  • Automatisk nødbremsing
  • Blindspot-deteksjon
  • Kjørefeltsassistanse
  Hvilken er bedre, BMW sDrive eller xDrive?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold er ofte et stort poeng i å kjøpe en tysk bil fordi de sikkert er dyre å vedlikeholde. 8-serien er også veldig kostbar når det gjelder vedlikehold, og du må betale rundt $ 4,000 årlig på vedlikehold uten garanti.

 FAQ

Er BMW 8-serien en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonenbil?  

BMW 8-serien er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW 8-serien?  

BMW 8-serien er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en BMW 8-serie og har den en turbo?    

BMW 8-serien har 523 hestekrefter og 553 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.4 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW8-serien?  

14,8 kubikkfot ( 0,419 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

BMW 8-serien har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Er BMW 8-serien verdt det?

En blendende glatt, rask V-8, med atletisk håndtering og en rolig tur. Interiøret er luksuriøst. Lavtrykk Det er noen visuelle hindringer, baksetet er ikke så dramatisk som Lexus LC, og det er noen hindringer for ytre synlighet. Verdict Både 8-serien coupe & convertible er ekstremt luksuriøse, selv om de ikke er veldig distinkte.

Avvikler BMW 8-serien?

BMW kunngjorde at M8 kabriolet og kupé vil bli avviklet i Nord-Amerika i løpet av modellåret 2021. Farvel  2-dørs BMW  M8s og M8  Competition-modellen.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter