BMW 8-serien Gran Coupe Pålitelighet

Den elegante gran coupe-modellen i 8-serien er like kraftig som andre kupéer, men den har to ekstra dører. Utvendig design er ekstremt grasiøs og sporty. Interiøret gir alle slags luksusfunksjoner, som alle kan ønske seg. Alt dette sammen med BMWs engineering er virkelig et vidunder.

Oversikt

Bilen er konstruert for å gi ekstremt høy kvalitet kjøring med sin sterke motor. Basemodellen har en 3,0 L 6-sylindret motor, som produserer 335 hestekrefter og kan gå fra 0 til 62 mph på 5,3 sekunder. M8-modellen har en latterlig rask 4,4 L 8-sylindret twin-turbo-motor som gjør 613 hestekrefter og kan fullføre 0 til 62 mph på bare 3,4 sekunder.

Pålitelighet

Pålitelighetsfaktoren er ofte viktig for de som ønsker å lage denne bilen som sine daglige stasjoner. Påliteligheten til BMWs er ofte tilfredsstillende, og de fungerer veldig bra. For å sikre kvaliteten, må du imidlertid bruke på forebyggende vedlikehold og bytte olje regelmessig.

Totalt fikk 8-serien en meget god poengsum på 83 av 100, og slo mange andre konkurrenter som Porsche 911. Dette er ikke overraskende som alle vet at BMW engineering er alltid top-notch og BMW biler alder godt hvis holdt med forsiktighet. Imidlertid er ingen bil uten feil, og denne bilen kan også møte noen mindre problemer som kan repareres billig.

Sikkerhet

Sikkerhet er en veldig viktig faktor hvis noen elsker livet sitt. 8-serien gran coupe har topp-of-the-line sikkerhetsmålinger og krasjer sikkerhet. Bilen er full av sikkerhetsaktive og passive funksjoner som blindsonedeteksjon eller kollisjonsputer. Bilen har til og med et Intelligent Crash Response System (ICRS), som viser seg å være nyttig i tilfelle krasj.

  Lager BMW en sportsbil?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnadene for denne skjønnheten er en ekte bummer. Bilen er elegant og ryddig å eie, men for å beskytte denne skjønnhets- og kjøreopplevelsen, må du betale for den. Etter at garantien er over, må du betale til og med $ 4,000 årlig for regelmessig vedlikehold.

FAQ

Er BMW 8-serien Gran Coupe en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk?  

BMW 8-serien Gran Coupe er en firehjulstrekk bil.

Hvor mange seter er det i BMW 8-serien Gran Coupe?  

BMW 8-serien Gran Coupe er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en BMW 8-serie Gran Coupe  og har den en turbo?    

BMW 8-serien Gran Coupe har 523 hestekrefter og 553 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.4 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW 8-serien GranCoupe?  

15,5 kubikkfot ( 0,439 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

BMW 8-serien Gran Coupe har 20 X 8 tommers aluminium forhjul og 20 X 9 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter