Lager BMW en sportsbil?

BMW produserer hovedsakelig luksus sedans, men de fleste BMW-serien har en frittstående M sportsbil. Populære BMW sportsbil modeller inkluderer i8, M1, M2, M3, M4, M5 og M8. I tillegg er det luksus crossover BMW sport SUVer som X3 M, X4 M, X5 M og X6 M.

Videre tilbyr BMW også M ytelse modeller som modifikasjoner for ulike BMW kjøretøy. Våre beste BMW sportsbilvalg totalt sett er i8 og M8-konkurransen.

BMW i8: Den flotteste BMW sportsbilen

BMW i8 er en hybrid sportsbil produsert av BMW. I8 er mer en hverdagskjøring enn en profesjonell sportsbil, men den har overlegen utseende og gir fortsatt et solid drivverk under panseret.

Med en firehjulsdrift og en 1,5-liters tresylindret gassmotor og en batteripakke med to elektriske motorer, er dette langt fra å være en standard BMW. Det bringer inn 369 hestekrefter og sprinter fra 0 til 60 miles i timen på 4,1 sekunder. Dette setter den ikke engang i de 5 raskeste BMWs, men den har blitt merket en sportsbil på grunn av design og motor.

Likevel handler dette kjøretøyet mer om å se bra ut enn å levere toppfart. Å kjøre det føles som en sportsbil med avansert fjæring, god håndtering og lettere styring enn du kan oppleve i de fleste BMWs. Dette kan selvfølgelig være både bra og dårlig, avhengig av hva du vil ha fra kjøretøyet.

BMW M8-konkurransen: Den raskeste BMW sportsbilen

Den raskeste BMW er BMW M8 Competition Coupe som deler samme motor som den raske M5-konkurransen. På grunn av sin lettere fortauskant og mer aerodynamiske form, klarer den å nå 100 miles i timen på hele 3,1 sekunder. M8-konkurransen starter på $ 140,000 XNUMX dollar-merket, men gir verdi for hver dollar når det gjelder kraft og hastighet.

  Har BMWs reservedekk?

Motor og overføring av BMW M8 Konkurranse

Med en 4,4-liters V-8-motor og 617 hestekrefter, lider dette dyret når det gjelder miles per gallon. Som forventet er de estimerte miles per gallon for bybruk 15 og mpg på motorveien er en lav 21. Vel, du kan ikke ha både toppfart og god drivstofføkonomi.

BMW M8-konkurransen kommer med en automatisk 8-trinns girkasse og en xDrive firehjulsdrift. Det er en BMW, så som du forventer, er firehjulsdriften bak-partisk. Dreiemomentet korrigeres naturlig av et intelligent system til hvert hjul der det er nødvendig. Videre kan oppførselen til drivsystemet justeres i henhold til hvilken modus du kjører bilen i.

Interiør og hytteplass

Overraskende nok er M8s passasjer- og kjøreplass rikelig, og den kommer med vakkert sydde skinnoverflater og 12,1-tommers infotainmentskjerm. Baksetepassasjerene, derimot, ville føle seg ganske ubehagelige med mindre de er barn. Men folk kjøper sjelden en BMW M8 for å kjøre venner rundt i baksetet.

Selvfølgelig har BMW spådd at dette kan bli et problem og har gjort Gran Coupe M8-alternativet tilgjengelig. Hvis du ønsker en romsligere bil, med samme uhyggelige kraft, løser dette problemet. Dette dyret av en bil kommer i konvertible, coupe eller gran coupe alternativer, avhengig av hva som passer best til dine behov.

Sikkerhet og førerassistanse

BMW M8 Competition 2020 er ennå ikke krasjtestet av National Highway Traffic Safety Administration. Den er ennå ikke testet av IIHS også. Imidlertid kommer det med et utall sjåførassistanseteknologi som inkluderer funksjoner som selvparkeringsassistanse, nattsyn og mange flere.

  BMW 328i vs 428i: Hvilken er bedre?

M8 har et avansert integrert bremsesystem som drives av en elektronisk aktuator i stedet for en vakuumbooster, som vanligvis brukes i de fleste kjøretøy. Det er ganske raskt å svare og mer pålitelig på det også.

Adaptiv cruisekontroll og stopp-start-teknologi er også implementert for å gjøre turen mer behagelig. Varsel om frontkollisjon og nødautomatisk bremsing er inkludert i sikkerhetspakken, samt et blindpunktovervåkingssystem.

Å kjøre BMW M8-konkurransen føles nøyaktig når det gjelder håndtering, godt utviklet og ganske kraftig under panseret. På den annen side kan du føle den tyngre fortauskantvekten på 1960 kilo, noe som gjør den mindre smidig og manøvrerbar enn andre mindre og lettere sportsbiler.

Andre bemerkelsesverdige omtaler

Batmobilen 3.0 CSL

BMW vant opprinnelig mer enn 100 løp og medaljer med 3.0 CSL «Batmobile» fra 1973. De betalte senere «hommage» til kjøretøyet i 2015, da de opprettet 2015 BMW CSL 3.0 Hommage-versjonen for å feire suksessen til forgjengeren. Denne modellen har forblitt i historien som den mest vellykkede racerbilen BMW noensinne har laget.

2018 F90 BMW M5

F90 M5 når 100 kilometer i timen på bare 3,2 sekunder, bare 0,1 sekunder langsommere enn M8-konkurransen, som leder BMW-listene. Den drives av en twin-turbo V-8 4,4-liters motor med 600 hestekrefter.

Den har samme motor som M8-konkurransen, men har en tyngre og mindre aerodynamisk form, noe som gjør den til en tiendedel av et sekund langsommere i å nå 102 miles i timen.

  Volvo vs BMW pålitelighet - som er bedre?

Mer informasjon om BMWs

Hvilken er den raskeste BMW-en som er massivt produsert for publikum?

BMW M8-konkurransen er den raskeste BMW-en som er allment tilgjengelig for kjøp i de fleste land. Den akselererer fra 0 til 60 miles i timen på bare 3.1 sekunder. Den deler samme motor som BMW M5-konkurransen, som også kan merkes raskest, men M8 er mye lettere og har bedre aerodynamikk som gjør at den kan nå en topphastighet raskere.

Hvilken BMW har flest hestekrefter?

Snakker om BMWs tilgjengelig for publikum og massivt produsert, BMW M8 Konkurranse eller M5 Konkurranse har den kraftigste motoren i form av hestekrefter. Begge modellene genererer hele 823 hestekrefter.

Dette er med oppgraderingen av MANHART MH8 800, en modifisert versjon av BMW M8 Coupe. Den kan skyte fra 0 til 62 miles i timen på bare 2,6 sekunder. Dette er bare 0,2 sekunders forskjell med Bugatti Chiron som når 62 mph på bare 2,4 sekunder.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter