BMW i8 Pålitelighet

Hybridbiler er det nye ansiktet til transportindustrien på grunn av global oppvarming. I8 er et PHEV-kjøretøy med en veldig rask motor. For flere tiår siden hadde folk en oppfatning av at elbiler kunne være trege, men i dag tilbyr hybridbiler den raskeste akselerasjonen. Bilen er designet ekstremt elegant og edgy at hvem som helst kunne snu hodet for å se denne bilen gå.

Oversikt

I8 er en plug-in hybrid, og det er en ganske sjelden bil å eie. Bilen har en 1,5 L turbomotor kombinert med en 7.1 litium-ion batteripakke. Bilen produserer så mye som 369 hestekrefter, og den har en helelektrisk rekkevidde på rundt 25 miles. Den har en drivstofføkonomi på 3.7 gal/ 100mi.

Pålitelighet

Hybridbiler er pålitelige på grunn av mange faktorer som det sparer mye penger på drivstoff. BMW har produsert sine hybridbiler i årevis, og i8 har vært i markedet siden 2014. Det er ikke mange store problemer rapportert om i8, likevel er det ikke en skuddsikker bil.

Når vi snakket om pålitelighetsvurderingene til bilen, vurderte AutoExpress bilen med 4 av 5 stjerner. Folk har hatt denne bilen i årevis nå, og ingen av dem klager over den bygde kvaliteten på bilen. Motoren er også ganske solid, noe som ville vare i årevis.

Sikkerhet

Sikkerhet er et plusspunkt på alle BMW-biler, og i8 er også nå et unntak. Selv om bilen ikke er testet av mange sikkerhetsorganisasjoner, antas det at i8 er ganske trygt å se på sikkerhetsfunksjonene. Bilens sikkerhetsfunksjoner som:

  • 8 kollisjonsputer
  • Forebygging av frontkollisjon
  • Stabilitetskontroll
  Er BMW M1 en superbil?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnaden avhenger av eieren at hvor mye de vil at bilen skal vare lenge. Hvis du bruker mer penger på forebyggende vedlikehold, vil det helt sikkert gjøre bilens liv lengre. I8 har høyt vedlikehold hvis det gjøres regelmessig, og det er rundt $ 2,000 årlig. Selv om det igjen avhenger av eieren hvor mye de vil bruke.

FAQ

Er BMW i8 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk?  

BMW i8 har firehjulstrekk.

Hvor mange seter er det i BMW i8?  

BMW i8 er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Subcompact Cars

Hva er hestekreftene i en BMW i8  og har den en turbo?    

BMW i8 har 369 hestekrefter og 420 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-3 med en forskyvning på 1,5 l Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i BMW i8?  

5,4 kubikkfot ( 0,153 m3 )

Hvilken type hjul harden?  

BMW i8 har 20 X 7,5 tommers smidd aluminium forhjul og 20 X 8,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

Har BMW i8 problemer?

En ny eier kan få alvorlige problemer hvis deres i8 selges uten garanti. En forumbruker rapporterte store problemer med BMW i8 etter at de hadde kjørt 8000 miles.

Hvor lenge varer BMW i8?

Ifølge Consumer Reports er den gjennomsnittlige levetiden til en BMW i8 6 år. Hvis du er ute etter en langvarig bil, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en elektrisk bil.

  BMW 328i vs 335i - hvilken er best?

Hvor mange miles kan en BMW i8 vare?

I8 er en bil som reduserer utslipp, som du forventer. Du kan kjøre bilen helt på strøm i 22 miles med hastigheter på opptil 75 mph. Eller du kan bruke både elektriske og hybride strømkilder for å få en rekkevidde på 530 miles.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter