BMW X5 M Pålitelighet

M-modellene er høyytelsesmodellene til BMW-biler. Disse modellene har større og raskere motorer, med mange andre forbedrede luksusfunksjoner. X5 M er en mellomstor SUV, som er ekstremt kraftig og stabil på grunn av AWD-systemet. Denne M-modellen er ekstremt sporty å se på og gir spennende turer.

Oversikt

Bilen er kjent for sin stil og perfo4mace, og har en 4.4 L twin-turbocharged V8-motor, som produserer et ekstremt nummer 591 hestekrefter, og kan akselerere fra 0 til 60 mph på bare 3,8 sekunder. Utseendet til bilen er også litt annerledes og mer atletisk enn enkel X5. Den kommer også med enda bedre bremser med et 6-stempel bremsesystem.

Pålitelighet

De tyske bilene er bygget for å vare i mange år på grunn av deres overlegne kvalitetsdeler og motor. Imidlertid er disse høyt konstruerte bilene også veldig dyre å vedlikeholde for å kjøre jevnt. Det samme er tilfellet med BMW, disse er  eksepsjonelt produserte biler, men de koster mye å eie.

X5 M har en kraftig motor, som helt sikkert vil vare enda mer enn 20 år. Kvaliteten på delene er også topp, men på grunn av vedlikeholdskostnader er påliteligheten bare gjennomsnittlig. Den har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 77 av 100 av J.D Power, noe som er normalt for BMW-biler.

Sikkerhet

Sikkerhet har alltid vært BMWs sterke avdeling, og de skinner i sikkerhetsfunksjoner. X5 M har en 5-stjerners vurdering fra alle sikkerhetstestingsorganisasjoner. Den har også et bedre bremsesystem, noe som til og med forbedrer det automatiske nødbremsesystemet. Annet enn det har den alle de andre standard sikkerhetsfunksjonene.

  BMW X5 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Den eneste avdelingen der BMWs lider er deres høye vedlikeholdskostnader. Folk elsker BMW-biler, men det eneste de alltid klager over er deres høye vedlikeholdskostnader. X5 M koster også mye,  og den har en estimert årlig vedlikeholdskostnad på $ 1,200.

FAQ

Er BMW X5 M en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekkbil?  

BMW X5 M er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i BMW X5 M?  

BMW X5 M er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en BMW X5 M  og har den en turbo?    

DEN BMW X5 M har 567 hestekrefter og 553 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 4.4 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har BMW X5 M?  

21,34 cm (8,4 tommer)

Hvilken type hjul harden?  

BMW X5 M har 21 X 10.5 tommers aluminium forhjul og 21 X 11.5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter