Chevrolet Malibu Pålitelighet

Kjent for sine rimelige biler, Chevrolet gjør en av de mest pålitelige bilene i markedet. Malibu er en mellomstor 4-dørs sedan. Chevrolet har laget denne modellen siden 1964, og den er i sin niende generasjon akkurat nå. Bilen har stor kjøredynamikk og et komfortabelt interiør.

Oversikt

Malibu er en av de mest populære bilene på 60- og 70-tallet. Den siste generasjonen er til stede i 4 trim nivåer med mulighet for en 1.35 L turbomotor, 1.5 L motor, og en 2.0 L motor. Malibu kommer med alle tilkoblingssystemene som Apple CarPlay, Android Auto og Amazons Alexa. Det var en hybridversjon, men den ble avviklet i 2020.

Pålitelighet

Chevrolet er GM Motors pålitelige merke, annet enn Buick. Malibu er et flott holdbart alternativ for en sedan. Bilen har en pålitelighetspoengsum på 89 av 100 av J.D Power. Poengsummen rettferdiggjør bilen og ser på delene av god kvalitet. Det har heller ingen store problemer å være bekymret for.

Sikkerhet

Sikkerhetsalternativer er ekstremt viktige i dagens alder. Malibu har mange flotte sikkerhetsfunksjoner og en samlet sikkerhetsrangering på 4 stjerner av 5 av NHTSA. Bilen fungerer bra i kollisjonstester. Videre tilbyr bilen sikkerhetsfunksjoner som cruise control, kjørefeltsadvarsel, kollisjonsvarsel, nødbremser og andre.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er ofte bra i Chevrolet biler på grunn av deres lave vedlikehold og høy etterspørsel. Det samme er tilfellet med Malibu, og det har en god videresalgsverdi. Bilen svekker rundt 50% på 5 år, noe som er flott for eiere.

  Hyundai Sonata Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Biler med høyt vedlikehold er ofte et problem for eiere. Det gode med Chevys er at de ikke koster mye i vedlikeholdet. Malibu har lav sjanse for å få noen store reparasjoner, og vedlikeholdskostnadene er heller ikke så dyre, og det koster rundt $ 500 årlig i gjennomsnitt.

FAQ

Er Chevrolet Malibu en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Malibu er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Malibu?

Chevrolet Malibu er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Malibu  og har den en turbo?    

Chevrolet Malibu har 160 hestekrefter og 184 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 1.5L / Drivstoffsystemet er: Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Chevrolet Malibu?

15,7 kubikkfot ( 0,445 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Malibu har 18 x 8.0 tommers aluminium forhjul og 18 x 8.0 tommers aluminium bakhjul.

Har Chevy Malibus  problemer?

NHTSA rapporterer at mer enn halvparten av klagene på Malibu i 2018 var relatert til motor- eller drivstoffsystemet. Det er mange problemer, fra enkle gas cap problemer til alvorlig kjølevæske og olje olje lekkasjer fra ulike pakninger.

Hvor lenge varer Chevy Malibu?

Chevrolet Malibu er kjent for å vare fra 150,000 til 200,000 miles. Hvis du kjører i gjennomsnitt 15.000 mpg, bør Chevrolet Malibu vare i 13 år.

  Chevrolet Tahoe Pålitelighet

Er Chevy Malibu verdt å kjøpe?

Consumer Reports rangerer 2020 Malibu to av fem basert på pålitelighetsvurderingene de siste årene. Denne rangeringen er konsistent de siste årene der 2016- og 2018-modellene har en rangering hver av en av fem, mens 2017-modellen har en rangering i andre halvdel av fem.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter