Chevrolet Sonic pålitelighet

Chevrolet er kjent for sine rimelige og lave eierbiler, og leverer noen helt solide kjøretøy. Sonic er en illustrasjon av Chevrolets pålitelige kjøretøy. Bilen er et anstendig pålitelig alternativ, ved å se på prisen og god drivstofføkonomi. Eierkostnadene for dette kjøretøyet er ikke mye, noe som gjør det til en god familiebil.

Oversikt

Sonic ble opprinnelig kalt Chevrolet Aveo, men den ble solgt som Sonic i USA. Spesifikasjonene til den amerikanske versjonen inkluderer en 4-dørs sedan eller en 5-dørs hatchback, drevet av en 1,8 L I4-motor eller en 1,4 L turbomotor. 1.4 L-versjonen leveres med 6-trinns manuell girkasse, og 1.8 L-versjonen leveres med både manuell og automatisk girkasse.

Pålitelighet

Chevys er generelt lite vedlikehold og svært pålitelige biler på grunn av deres deler av god kvalitet. Sonic er også en pålitelig bil med sin konsekvente ytelse. Den har en stor pålitelighetspoengsum på 4.0 ut av 5.0 med lave vedlikeholdskostnader og gode sikkerhetsalternativer.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner er alltid gode i Chevys i henhold til prisen. Sonikken har gode sikkerhetsfunksjoner, men den lider i kollisjonstester. Annet enn det har bilen gode førerassistansefunksjoner med kollisjonsputer som standard i alle modeller.

Videresalgsverdi

En annen god ting med de gode gamle Chevys er at de selger seg raskt og egentlig ikke avskriver ekstremt. Sonic har blitt avviklet, men det kan fortsatt kjøpes fra markedet til rundt $ 5,000. Hvis du vil selge bilen etter noen år, vil den bare avskrive rundt 7%.                               

  Kia Sedona Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Chevys er kjent for sine biler av god kvalitet som varer lenge uten å sette mye vedlikeholdspenger på dem. Sonic er også en bil med lite vedlikehold, og den trenger bare rundt $ 600 årlig. Vedlikehold avhenger imidlertid også av eiere, og hvordan de bruker bilene sine.

FAQ

Er Chevrolet Sonic en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller all-hjulet-stasjonen bil?

Chevrolet Sonic er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Chevrolet Sonic?

Chevrolet Sonic er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Chevrolet Sonic og har den en turbo?

Chevrolet Sonic har 138 hestekrefter og 148 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en Turbocharged Gas I4 med en forskyvning på 1.4L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøytning.

Hvor stor er bagasjerommet i Chevrolet Sonic?

14,9 kubikkfot ( 0,422 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Chevrolet Sonic har 15 x -TBD- tommers stål forhjul og 15 x -TBD- tommers stål bakhjul.

Hvor mange miles kan en Chevy Sonic vare?

Den 2012 Chevy Sonics forventede levetid er opptil 200,000 miles. Det vil vare ca 10 til 20 år. Regelmessig service er nødvendig for å sikre maksimal forventet levetid for bilen.

Er Chevy Sonic en god bruktbil å kjøpe?

Selv om det er mange billige biler tilgjengelig på det brukte markedet, kan det være vanskelig å finne en som er morsom å kjøre. Chevrolet er et godt valg for små biler til en lav pris. U.S. News identifiserer Chevy Sonic i 2014 som den rimeligste bruktbilen under $ 10,000 XNUMX.

  Er biler med turbo pålitelige?

Har Chevy Sonics overføringsproblemer?

Dette er et vanlig problem i biler. Chevrolet Sonic overføring problemer kan omfatte skiftende forsinkelser, hopping eller sliping under akselerasjon, risting av kjøretøyet på veien eller plystrende lyder eller en brennende lukt fra under panseret.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter