Dodge Challenger SRT Demon pålitelighet

Challenger er en sportsbil, som har vært veldig kjent på grunn av kroppsformen og utseendet i mange filmer og TV-serier. SRT Demon er den begrensede høyytelsesversjonen med en massiv motor. Den ble introdusert i 2017.

Oversikt

Dodge Challenger ble introdusert i 1969, og er for tiden i sin tredje generasjon. SRT Demon-varianten er en høyytelses begrenset versjon av bilen med en 6,2 L V8-motor og 2,7 L superlader. Denne massive motoren produserer 840 hk og kan gå fra 0 til 60 mph på bare 2,3 sekunder. 

Pålitelighet

Pålitelighet blir ofte ignorert av folk når de kjøper en muskelbil som Challenger, og SRT Demon-modellen er til og med sjelden. Challenger har en stor pålitelighetspoengsum på grunn av sin gode kvalitet og andre faktorer. Den har en pålitelighetspoengsum på 88 av 100, noe som betegnes som flott.

Sikkerhet

Sikkerhet er også en viktig bekymring for bilens pålitelighet. Challenger gjorde det bra i sine kollisjonstester og fikk en veldig god vurdering. Den har 5 av 5 stjerner i sikkerhetsvurderingene sine med mange andre sikkerhetsfunksjoner. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer førerassistansefunksjoner som hastighetskontroll, kollisjonsadvarsel og flere kollisjonsputer.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi påvirker også påliteligheten til en bil. Avskrivningsraten for Dodge-biler Er ikke den beste, men den er fortsatt god. Challenger har imidlertid en usedvanlig lav avskrivningsrate, og den svekker seg bare rundt 40% etter 5 år.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnaden for Dodge-biler er ikke den dyreste, og kvaliteten på delene er også god. Challenger SRT Demon koster rundt $ 650 årlig for alt vedlikeholdet. Dette er betydelig lavere enn mange andre sportsbiler, og det har også en lav tendens til å få noen store reparasjoner.

  Hyundai Veloster N Pålitelighet

FAQ

Er Dodge Challenger SRT Demon en forhjulsdrevet, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Dodge Challenger SRT Demon er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Dodge Challenger SRT Demon?

Dodge Challenger SRT Demon er en bil med 1 sete. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Dodge Challenger SRT Demon  og har den en turbo?    

Dodge Challenger SRT Demon har 808 hestekrefter og 717 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 6.2 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Dodge Challenger SRT Demon?

16.2 Kubikkfot ( 0,459 m3 ) Hvor mye bakkeklaring har Dodge Challenger SRT Demon?    11,43 cm (4,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Dodge Challenger SRT Demon har 18 X 11 tommers smidd aluminium forhjul og 18 X 11 tommers smidd aluminium bakhjul.

Er en Dodge Demon en  god investering?

Demonen kan være en langsiktig investering. Det er mulig å gjøre en større investering hvis du holder bilen i god stand og har lav kjørelengde. Detteerimidlertid    en langsiktig  investering.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter