Dodge Avenger pålitelighet

Avenger er en 4-dørs sedan, som ble avviklet i 2014, men det er et godt alternativ som bruktbil. Bilen hadde mange funksjoner for sin kategori. Utseendet til bilen er også flott med sin lange front. Bilen er også flott når det gjelder ytelse.

Oversikt

Bilen er kjent på grunn av sin bruk i motorsport. Andre generasjon hadde mange trimnivåer, og den hadde også en rask 3,6 L Pentastar  V6-motor. Den har et 6-trinns automatisk eller 5-trinns manuell girkassesystem. Bilen har mange funksjoner med et flott navn i sikkerhet og pålitelighet.

Pålitelighet

Pålitelighet betyr veldig mye når du kjøper en gammel bil. Dodge har aldri vært det mest pålitelige merket, men det har forbedret påliteligheten de siste årene. Det er i Consumer Reports topp 10 pålitelige merkevarer rangering. Avenger er et gammelt, men pålitelig alternativ.

Avenger har en stor pålitelighetspoengsum på 4.0 ut av 5.0 av Repairpal. Bilen står på 17 av 36 Kompakte biler. Avenger har en stor fordel i påliteligheten på grunn av sikkerhetsrangeringen og lave vedlikeholdskostnader. Det er imidlertid ikke en skuddsikker bil, og den har absolutt noen mindre problemer.

Sikkerhet

Avenger utførte anstendig i sine krasjtester, og mottok en samlet vurdering av «Akseptabel» i kollisjonstester. Bilen ble plukket i «Top Safety Pick» av IIHS på grunn av sin gode sikkerhet. Den har også gode førerassistansefunksjoner som ABS, trekkraftkontroll, elektronisk stabilitet, etc.

  Mercedes AMG GLS - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Dodge biler koster vanligvis ikke mye sammenlignet med importerte biler. Delene er lett tilgjengelige, og de er også billige. Avenger er en gammel bil, så du må kjøpe en bil med god kondisjon for å minimere kostnadene ved vedlikehold og reparasjon. Likevel har Avenger en gjennomsnittlig årlig vedlikeholdskostnad på $ 541, noe som er bra.

FAQ

Er Dodge Avenger en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Dodge Avenger er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Dodge Avenger?

Dodge Avenger er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Dodge Avenger  og har den en turbo?    

Dodge Avenger har 283 hestekrefter og 260 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,6 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Dodge Avenger?

13,5 kubikkfot ( 0,382 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Dodge Avenger har 18 X 7 tommers aluminium forhjul og 18 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Dodge Avengers?

Overføringsproblemer ble rapportert å ha påvirket Avengers med automatiske girkasser, inkludert inkonsekvent skiftende respons og grov / uberegnelig giring. Denne utgaven var til stede i både modellårene 1995-2000 og modellårene 2008-2014. Det var imidlertid et stort problem for Dodge Avenger 2008.

Hva er forventet levetid for en Dodge Avenger?

I gjennomsnitt varer en Dodge Avenger mellom 190,000 – 220,000 miles. Dodge Avenger må tas med til garasjen ca. 0,26 ganger per kalenderår for ikke-planlagt reparasjon. Det er 11% sjanse for at det vil ha et alvorlig problem. I tillegg betaler Dodge Avenger-eiere i gjennomsnitt $ 542 årlig for reparasjoner.

  Dodge Magnum Pålitelighet

Har Dodge Avengers overføringsproblemer?

Dette er et vanlig problem i biler som er lett å få øye på. Overføringsproblemer i 2013 Dodge Avenger kan omfatte skiftende forsinkelser eller sliping når du akselererer, bil risting på veiene, plystrende lyder eller en brennende lukt fra under panseret.

Hvorfor ble Dodge Avenger avviklet?

Denne modellen anbefales ikke på grunn av de lave vurderingene. Dodge avviklet Avenger fra sitt vanlige produktutvalg etter 2014. Imidlertid var den  fortsatt  tilgjengelig  i daglige utleieflåter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter