Dodge Dart pålitelighet

Dodge har vært kjent for sine høyfrøbiler som Charger og Challenger. Imidlertid var Dart en budsjett kompakt 4-dørs sedanbil laget for daglig bruk og pålitelighet. Bilen har et godt utseende, og interiøret er også attraktivt for en bruktbil. Den ble avviklet i 2016, men den er fortsatt tilgjengelig i gamle bilers markeder.

Oversikt

Dart ble introdusert i 2012 med sikte på en god daglig kjøretur med mange funksjoner. Under produksjonen hadde den mange trimnivåer. Det var tre motortyper med 2,0 L I4-motor, 1,4 L turbomotor og 2,4 L I4-motor. Den kom i både manuelle og automatiske girkassesystemer. Bilen har også et godt infotainmentsystem.

Pålitelighet

Påliteligheten til en bil er alltid viktig fordi det er fordi gode pålitelige biler forårsaker færre problemer og koster mindre penger. Dodge har vært kjent for sine sportsbiler, men de har absolutt forbedret pålitelighetsvurderingen i det siste. De har blitt navngitt i topp 10 pålitelighetslisten av Forbrukerrapporter.

Dart ble introdusert med sikte på å bli pålitelig, men det er ikke det beste pålitelige alternativet. J.D Power vurderte påliteligheten med bare 3 stjerner av 5. Totalt sett har den en pålitelighetspoeng under gjennomsnittet på grunn av mange problemer rapportert mot bilens motor.

Sikkerhet

Pålitelighetspoengene er kanskje ikke den beste av Dart, men sikkerhetsfunksjonene og vurderingene er førsteklasses. Det er en 5-stjerners sikkerhetsbil, med navnet sitt i IIHS ‘ Top Safety Pick i 2012. Bilen har mange funksjoner, inkludert standard 10 kollisjonsputer, et blokkeringsfrie bremsesystem, bakkestartassistanse, parkeringsassistent, trekkraftkontroll, etc.

  Mazda CX-9 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Dart har blitt avviklet, så det er sikkert at du ville kjøpe en gammel Dart. Avhengig av tilstanden, må du spare rundt $ 600 årlig for alt vedlikeholdet. Delene er ikke de dyreste, men det er store sjanser for at bilen trenger reparasjoner.

FAQ

Er Dodge Dart en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Dodge Dart er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Dodge Dart?

Dodge Dart er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Dodge Dart  og har den en turbo?    

Dodge Dart har 184 hestekrefter og 174 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 2,4 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Dodge Dart?

13,1 kubikkfot ( 0,371 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Dodge Dart har 17 X 7,5 tommers aluminium forhjul og 17 X 7,5 tommers aluminium bakhjul.

Har Dodge Darts mange problemer?

Dodge Dart i 2013 var den første som ble løslatt. Denne modellen hadde flest klager på CarComplaints.com. Nesten 400 klager ble mottatt, hvorav de fleste dreide seg om overførings- og suspensjonsproblemer. Overføringsproblemer var i gjennomsnitt rundt 57 000 miles, og reparasjonskostnaden var rundt $ 700.

Hva er galt med Dodge Darts?

Noen sjåfører har rapportert et stivt styrings- og bremseproblem som ser ut til å vises ut av ingensteds. Disse drivbarhetsproblemene har vært knyttet til mekanikkens lave oljetrykk, sensorer som ikke fungerer som de skal, og defekte ledninger. Noen berørte kjøretøy mottok også en programvareoppdatering til motordatamaskinen.

  Ferrari California T Pålitelighet

Hvor mange miles kan en Dodge Dart vare?

En Dodge Dart vil vare mellom 140,000 og 170,000 miles i gjennomsnitt. Dodge Dart må tas til garasjen ca 0.29 ganger per kalenderår for uplanlagte reparasjoner. Det er 13% sjanse for at det vil ha et alvorlig problem.

Er en Dodge Dart en god bruktbil?

Den 2015 Dart er et godt valg for brukte kompakte biler. Darts sporty håndtering gjør det til en morsom bil å kjøre. Begge seteradene gir rikelig med hode- og benplass.

Har Dodge Dart overføringsproblemer?

Det er rapportert om overføringsproblemer på Dart. Eiere rapporterer at bilene deres er vanskelige å flytte fra park til kjøring. Dette kan skyldes et problem med overføringen eller koblingen mellom girskifteren og overføringen.

Hvilken Dodge Dart-motor er best?

Darts beste motorvalg for kraft er en Tigershark 2,4 liters firesylindret. Dette produserer 184 hestekrefter, 171 pund-føtter og dreiemoment. 2,4-liters kan bestilles med enten en 6-trinns manuell girkasse eller en 6-trinns automatisk girkasse, avhengig av trimnivået.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter