Dodge Durango SRT 392 Pålitelighet

Dodge har produsert Durango-bilene i flere tiår nå. Dette er mellomstore SUV-er med en tredje sitterad. SRTene er de høyytelsesmodellene til Dodge. Durango SRT kommer med mange flotte funksjoner som et AWD-system, og enda bedre kvalitetsdeler og et luksuriøst interiør.

Oversikt

Durango SRT er høyytelsesversjonen med en massiv 6,4 L Hemi 392 V8-motor som produserer 475 hestekrefter og går fra 0 til 60 på sekunder. AWD-systemet i bilen er også flott og gir ekstra glatthet i kjøre- og terrengfunksjonene.

Pålitelighet

Pålitelighet er en viktig bekymring, men det er ikke alltid den viktigste i høyytelsesbiler som Durango SRT. Dodge har absolutt forbedret påliteligheten. Durango har en stor pålitelighetsgrad på 81 av 100, og SRT er enda mer pålitelig enn det på grunn av delene av høy kvalitet som brukes i bilen.

Sikkerhet

Sikkerhet er ikke en stor bekymring i Dodge biler fordi det er ganske bra. Durango er en 4-stjerners vurdert bil med gode resultater i sin krasjtest. SRT-modellen har en av de beste Dodge-sikkerhetsfunksjonene som flere kollisjonsputer, enda mer, solid kabinbur, kollisjonsvarsel og mange flere, og alle er standard.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også en bekymringsfull sak i påliteligheten til en bil. Dodge biler fungerer vanligvis bra i videresalgsverdier. Durango mister rundt 40% av sin opprinnelige verdi, og SRT er enda sjeldnere.

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold av høyytelsesbiler er dyrere enn vanlige modeller. Den vanlige Durango koster rundt $ 675 for sitt forebyggende vedlikehold. Det gode med SRT-modellen er at den har deler av beste kvalitet, og de har en veldig lav tendens til å vise problemer de første fem årene.

  Dodge Charger SRT Hellcat pålitelighet

FAQ

Hvor mange seter er det i Dodge Durango SRT 392?

Dodge Durango SRT 392 er en bil med 6 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: All wheel drive

Hva er hestekreftene i en Dodge Durango SRT 392  og har den en turbo?    

Dodge Durango SRT 392 har 475 hestekrefter og 470 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 6.4 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvilken type hjul har den?

Dodge Durango SRT 392 har 20 X 10 tommers aluminium forhjul og 20 X 10 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter