Dodge Caliber pålitelighet

Ikke den mest berømte bilen, Caliber er en 5-dørs hatchback produsert av Dodge tilbake i 2007 til 2012. Bilen var aldri folks favoritt, og det var heller ikke den mest pålitelige bilen. Det hadde noen problemer, men likevel er det et godt kjøp på grunn av sin store lasteplass og lave pris.

Oversikt

Kaliberet var en hatchback med mange funksjoner. Det var til og med til stede i et AWD-system, med sitt store utvalg av motorer. Den største av alle var en 2.4 L turbo-motor, som produserte 285 hk ved 6.400 rpm.

Pålitelighet

Holdbarhet og pålitelighet betyr mye når du kjøper et gammelt kjøretøy. Dodge har aldri vært det mest pålitelige merket; Imidlertid har det fungert på sin urokkelige kvalitet den siste tiden. Det er i Consumer Reports beste 10 pålitelighetsmerker rangeringer. Kaliberet fungerer også anstendig når det gjelder pålitelighet.

Caliber har en pålitelighetspoengsum på 4.0 ut av 5.0 av Repairpal, men det regnes ikke som det mest pålitelige alternativet. Bilen hadde problemer med fjæringssystemet, transmisjonssystemet og motoren. Interiøret er imidlertid bare fint, og lasterommet er en stor fordel med å eie Kaliberet.

Sikkerhet

Sikkerhet er en viktig komponent i å bedømme påliteligheten til en bil. Caliber hadde en god poengsum i krasjtesten, og den har en solid kropp. Det fungerte imidlertid ikke veldig bra i sidekollisjonstestene. Sikkerhetsfunksjoner i bilen inkluderer flere kollisjonsputer.

  Dodge Viper Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Å kjøpe en Dodge-bil har en stor fordel i vedlikeholds- og reparasjonskostnadene for bilen. Tilgjengeligheten av delene er enkel, og prisene er også lavere enn mange andre importerte biler som BMW eller Mercedes. Caliber har en lav årlig vedlikeholdskostnad på $ 501, men den kan overskrides avhengig av eieren av bilen.

FAQ

Er Dodge Caliber en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Dodge Caliber er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Dodge Caliber?

Dodge Caliber er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Small Station Wagon

Hva er hestekreftene i en Dodge Caliber  og har den en turbo?    

Dodge Caliber har 158 hestekrefter og 141 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass I4 med en forskyvning på 2.0L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvor mye bakkeklaring har Dodge Caliber?

19,56 cm (7,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Dodge Caliber har 18 x 7.0 tommers aluminium forhjul og 18 x 7.0 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil en Dodge Caliber vare?

En Dodge Caliber skal kunne gå over 200 000 miles med riktig vedlikehold. De er veldig pålitelige og bør vare i minst 200,000 miles uten store feil. For å få bilen til å vare lenger, bør du sørge for at alt planlagt vedlikehold er gjort.

Hva er galt med Dodge Caliber?

CarComplaints.com rapporterer at Dodge Caliber har suspensjonsproblemer, oftest på grunn av defekte kontrollarmer og kuleledd. Eiere har uttrykt frustrasjon over Calibers humpete fjæring som forårsaket ujevn dekkslitasje.

  Polestar vs Audi pålitelighet - som er bedre?

Er en Dodge Caliber god på gass?

Dodge har produsert Caliber-modeller i seks år. De gjennomsnittlig 24.4 kombinert MPG, den 2012 Caliber er litt lavere på 24 kombinert MPG.

Hvilket år sluttet de å lage Dodge Caliber?

De stoppet produksjonen i 2011.

Hva er galt med Dodge Caliber fra 2007?

De vanligste problemene som rapporteres er dårlige kuleledd og kontrollarmer. I samme område rapporteres det også at lekkende stivere og slipsstenger svikter. Noen eiere oppdager problemet først etter at dekkene deres blir ødelagt.

Er en Dodge Caliber fra 2008 en god bil?

Dodge Caliber i 2008 scoret fem stjerner i National Highway Traffic Safety Administrations evalueringer av kollisjonstester foran og på siden. Insurance Institute for Highway Safety ga Caliber den høyeste vurderingen av «Good» i sine frontal-offset, og sidekollisjonstester.

Er Dodge Caliber en SUV?

Det er karakteristisk blant konkurrentene fordi det ser mer ut som en SUV enn en kompakt hatchback. Det er forskjellige trimnivåer som påvirker utseendet til kaliberet. Base Dodge Caliber SEs leveres med svarte dørhåndtak og svarte speilhetter.     Kroppsfargefascias  er  også  tilgjengelig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter