Dodge Durango Pålitelighet

Durango er enda en ekstremt berømt Dodge-bil, bortsett fra Charger og Challenger. Durango er en mellomstor SUV, og den har til og med en tredje rad for ekstra plass. SUV-en er stor nok til mye bagasje, og den kommer til og med i et AWD-system, som kan brukes til off-roading opplevelser.

Oversikt

Durango har vært i markedet i flere tiår, og det er nå i sin tredje generasjon. Det har vært flere trimnivåer av bilen, og den kommer også i Dodges høyytelses SRT-modeller. Den vanlige Durango kommer med en 3.6 L V6 Pentastar-motor,  som har blitt brukt i mange andre Dodge-biler.

Pålitelighet

Pålitelighetsaspektet har vært ganske bra i Dodge-bilene de siste årene. Durango er også en pålitelig oppføring i Dodge biler. Kvaliteten er stor og solid nok til å vare i mange år. Pålitelighetsvurderingen til bilen er 81 av 100 av J.D Power, som betegnes som stor.

Sikkerhet

Sikkerhet er også et flott salgsargument for Dodge-bilene. Durango har totalt 4 stjerner av 5, med gode score i krasjtestene. Hytta er ganske solid for å tåle kollisjoner, og den har mange andre sikkerhetsfunksjoner. Disse sikkerhetsfunksjonene inkluderer kollisjonsadvarsel, automatisk nødbremsing, overvåking av blindsoner og mange flere tilgjengelige funksjoner.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også nyttig for å bedømme påliteligheten til en bil. Durango avskriver rundt 41% etter å ha eier den i 5 år. Dette er ekstremt bra, og Durango-eierne har fordelen av å oppgradere stasjonene sine ved å selge de gamle til en god pris.

  Cadillac ATS-V Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de største faktorene for å bestemme påliteligheten til en bil. Durango trenger litt mer vedlikeholdskostnader enn mange andre Dodge-biler. Det ville trenge rundt $ 675 årlig for alt  vedlikehold, men det har god kvalitet og lave sjanser for å få noen store reparasjoner, noe som er en fordel.

FAQ

Hvor mange plasser er det i Dodge Durango?

Dodge Durango er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Bakhjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Dodge Durango  og har den en turbo?   

Dodge Durango har 293 hestekrefter og 260 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,6 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Dodge Durango?

20,57 cm (8,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Dodge Durango har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvilken Dodge Durango er den mest pålitelige?

Dodge Durangos beste år er 2014, 2018 og 2015. Disse modellene tilbyr stor moro for både familier og bilister. Mens de fleste av de nye modellene er dyre, er det mange gode brukte modeller.

Har Dodge Durangos  mange problemer?

Det vanligste problemet med Durangos er svikt i eksosmanifoldboltene. Det kan føre til at kjøretøy mister i gjennomsnitt 112,030 miles. Dette er et vanlig problem med Dodge Durango kjøretøy som har 5.7-liters V8-motorer.

  Dodge Challenger SRT Demon pålitelighet

Hva er høy kjørelengde for en Dodge Durango?

Dodge Durango kan vare fra 200 000 til 250 000 miles med riktig vedlikehold. Hvis du kjører 25 000 miles per år, er det omtrent 13-16 års tjeneste. Dette er gode tall for en mellomstor SUV.

Er Durango en god SUV?

Er Dodge Durango en SUV som er god? Dodge Durango 2022 er et godt valg for noen kjøpere, men ikke for alle. Durangos romslige interiør er elegant og tilbyr nok plass til syv personer. Durango har et intuitivt infotainmentsystem som er enkelt å bruke. Dens seks- og åtte-sylindrede motorer bringer virkelig varmen.

Har Dodge Durangos  overføringsproblemer?

Disse problemene er ofte lett synlige. 2021 Dodge Durango overføring problemer kan omfatte skiftende forsinkelser, sliping, hopping eller akselerasjon, følelse av shakiness eller plystrende lyder eller en brennende lukt fra under panseret.

Er Durango god på bensin?

Nei, det er ikke bilen å velge om du vil komme langt med gassen du legger i tanken.

For de som krever ekte makt, er 2019 Dodge Durango R / T SUV å slå. Denne SUV-en er mer enn bare en gass-guzzler. Dodge Durango har en bemerkelsesverdig slepekapasitet, noe som gjør den til en ideell SUV for daglige oppgaver.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter