Dodge Grand Caravan Pålitelighet

Dodge er en del av Fiat Chrysler, som har stor erfaring med å lage minibusser. Grand Caravan ble også laget av Chrysler for Dodge, og det er en ganske god minivan. Kvaliteten er god, og den kan brukes både som familiebil eller som personbil.

Oversikt

Grand Caravan minivan var i produksjon siden 1984, og den ble avviklet i 2020. Varebilen kom i tre trimnivåer med en rekke motorer fra 2,8 L til den største 4,0 L. Varebilen er flott når det gjelder funksjoner, og den er heller ikke underbemannet.

Pålitelighet

Pålitelighet er ofte en ulempe for minibusser på grunn av den høye frekvensen av å få reparasjoner. Dodge har vært et pålitelig merke, og det kommer til og med i topp 10 pålitelige merker i USA. Grand Caravan har en gjennomsnittlig pålitelighetspoengsum på 2,5 av 5,0 x J.D Power og 4,0 av 5,0 fra RepairPal.

Sikkerhet

Sikkerheten har vært stor i Dodge biler, og Grand Caravan har også en stor sikkerhetsscore på 4 av 5 stjerner av NHTSA. Bilen har gode score i sine kollisjonstester, og den har mange andre sikkerhetsfunksjoner som standard kollisjonsputer, ABS, elektronisk stabilitet og mange andre tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner.

Avskrivningssats

Vanligvis holder Dodge-biler verdien og har en lavere avskrivningsrate enn mange andre merker. Grand Caravan har også en lavere enn mange avskrivningsrater på 55% etter 5 år. Dette er ikke det beste, men likevel bedre enn mange.

  Dodge Challenger SRT Hellcat pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon 

Grand Caravan har blitt avviklet av Dodge, så vedlikeholdskostnadene avhenger også av tilstanden til bilen du skal kjøpe. Vanligvis krever Grand Caravans rundt $ 673 årlig for alt  vedlikehold og reparasjoner.

FAQ

Er Dodge Grand Caravan en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Dodge Grand Caravan er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Dodge Grand Caravan?

Dodge Grand Caravan er en bil med 7 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Minivans 2WD

Hva er hestekreftene i en Dodge Grand Caravan  og har den en turbo?    

Dodge Grand Caravan har 283 hestekrefter og 260 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,6 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Dodge Grand Caravan?

14,22 cm (5,6 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Dodge Grand Caravan har 17 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en Dodge Grand Caravan vare?

Dodge Grand Caravan, en solid minivan, kan i gjennomsnitt vare mellom 200 000 og 250 000 miles. De kan vare 13-17 år avhengig av hvordan de kjører og hvor godt de opprettholdes. Dette er basert på 25 000 miles per år.

Har Dodge Grand Caravans overføringsproblemer?

Det er rapportert om overføringsproblemer i Dodge Caravans på 107 000 miles. Hvis du leter etter en rimelig Dodge Grand Caravan, kan det hende at 2002-2008-årene ikke er de beste. Overføringsproblemer er et kjennetegn på Dodge Grand Caravan 2013.

  Dodge Magnum Pålitelighet

Hvorfor er Dodge Caravans så ille?

Grand Caravan ble først introdusert i 2008 med de nyeste oppdateringene. Sjåførene uttaler en rekke klager. Bremseslitasje, motorsvikt, motorboding, overføringsfeil og feil på klimaanlegget er noen av de vanligste klagene.

Hvilket år Dodge Caravans å unngå?

Dodge Grand Caravan 2011 er det verste modellåret. Dette skyldes hovedsakelig at varebilen har 50 000 til 60 000 miles, ikke den høyere kjørelengdemodellen. Selv om 2008- og 2005-modellene ikke er gode eksempler på pålitelige kjøretøy, er de fortsatt gode valg.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter