Dodge Nitro Pålitelighet

Dodge er en del av Fiat Chrysler-gruppen som i utgangspunktet er kjent for sport og kule biler. Nitro er en kompakt SUV, som gir et utseende av SUVer fra Jeep. Bilen er flott når det gjelder ytelse, og gjennomsnittlig når det gjelder pålitelighet.

Oversikt

Bilen har blitt avviklet siden 2012, men det er fortsatt en flott bil å kjøpe på grunn av sin gode ytelse og utseende. Den er til stede i to drivlinjer, inkludert en 3,7 L motor og en 4,0 L motor. Et 6-trinns manuell girkassesystem er standard, og det er også et alternativ på 4WD.

Pålitelighet

Pålitelighet er en avgjørende faktor før du kjøper bil. Pålitelighetsaspektet har vært ganske bra i Dodge-bilene de siste årene. De har vurdert med 3.5 av 5.0 rating, og rangert som nummer 19 av 32 bilmerker, når det gjelder pålitelighet. Nitro er også bare en gjennomsnittlig pålitelighetsbil med sin pålitelighetsgrad på 2.0 ut av 5.0 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhet er også et flott salgsargument for Dodge-bilene. Dodge biler er ofte krasjtestet av IIHS og NHTSA. Nitro har også blitt testet av IIHS, og de har blitt vurdert med en god vurdering av IIHS. Bilen har også mange andre sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, Skivebremser, elektronisk stabilitetskontroll, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også nyttig for å bedømme påliteligheten til en bil. Dodge har hatt en anstendig opplevelse når det gjelder avskrivningsrater. Imidlertid er Nitro en gammel bil, den selger fortsatt pent.

  Dodge Charger pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er en av de største faktorene for å bestemme påliteligheten til en bil. Dodge er vanligvis litt høy i vedlikehold sammenlignet med andre biler med sin gjennomsnittlige årlige vedlikeholdskostnad på $ 634. Dodge Nitro har vedlikehold og reparasjon av $ 582, som fortsatt er lavere enn Dodges gjennomsnittlige vedlikeholdskostnad.

FAQ

Er Dodge Nitro en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Dodge Nitro er en firehjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Dodge Nitro?

Dodge Nitro er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: 4WD Sport Utility

Hva er hestekreftene i en Dodge Nitro og har den en turbo?

Dodge Nitro har 260 hestekrefter og 265 lb-ft dreiemoment. Motoren er en gass V6 med en forskyvning på 4.0L / Drivstoffsystemet er: Elektronisk drivstoffinnsprøyting.

Hvilken type hjul har den?

Dodge Nitro har 20 x 7,5 tommers aluminiums forhjul og 20 x 7,5 tommers bakhjul i aluminium.

Hva er de viktigste problemene med en Dodge Nitro?

Når du diskuterer vanlige problemer med Modellene Dodge Nitro 2007, 2008 og 2007, vil det bli tatt opp elektriske problemer. Eiere av disse årene klaget over et opplyst batterilys, et tilfeldig blåsehorn og vannsprutende vindusviskere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter