BMW Z4 VS Audi TT – hvilken er bedre?

BMW Z4 VS Audi TT

Roadstere er vakre biler som lar sjåføren forvandle bilen til en kupé eller sedan ved å trykke på en knapp. Både Audi og BMW tilbyr noen av de beste roadstere på markedet. Men hvilken roadster er bedre – Audi TT eller BMW Z4? 

BMW Z4 er mer egnet for enkeltpersoner på jakt etter en luksuriøs kabriolet som er komfortabel, romslig og cruise stille. På den annen side, Audi TT er best egnet for personer som ønsker en luksus kabriolet som er sportier, enklere å håndtere, og elegant. 

Likevel har disse to roadstere mye å tilby, da de begge er gode luksus sportsbiler. Når taket er nede, Audi TT er bedre bil å kjøre, mens BMW Z4 er mer behagelig når taket er åpent. Dessuten gir Audi TT en mer smidig tur enn BMW Z4. 

Å velge mellom disse to roadstere er ikke en enkel ting, da de begge har fremragende funksjoner. Derfor bidrar denne sammenligningen til å markere de beste funksjonene i hver bil, slik at interesserte kjøpere kan ha det enkelt å velge den ene over den andre. 

Hvilken bil er bedre – BMW Z4 eller Audi TT?

Utvendig og innvendig utseende 

BMW og Audi produserer noen av de mest stilige bilene på markedet. BMW Z4 og Audi TT roadstere er både vakkert designet og forheksende. Likevel skiller Audi TT seg mer ut sammenlignet med BMW Z4 roadster. Takket være sine ukompliserte utvendige linjer og karakteristiske enkeltrammegitter. 

BMW Z4 er kanskje ikke så enestående som Audi TT, men det er også nydelig. Noen av funksjonene som gjør at det ser fantastisk ut er den tradisjonelle nyregitteret og den bakre tre fjerdedelsvisningen med en kort rumpe og godt integrerte baklykter. 

  Er en BMW en god første bil?

Men når det gjelder interiørdesign og utseende, BMW Z4 har en fordel over Audi TT. Takket være den romslige hytta og førsteklasses logisk ordnede funksjoner. BMW Z4 har funksjoner som et mykt SensaTec-trimmet dashbord, Vernasca skinnseter og strømjusterbare seter. 

I tillegg til å ha et stilig interiør, har sjåføren og passasjeren også mer benplass og takhøyde, noe som gjør denne bilen mer praktisk enn Audi TT. Dessuten, hvis du reiser til et fjerntliggende sted, er bagasjerommet også større, noe som betyr at du kan beholde mer bagasje. 

Audi TT interiør er kanskje ikke på samme nivå som BMW Z4 interiør, men det er ikke langt unna. Tvert imot, Audi TT interiør har vært godt ferdig i forhold til BMW Z4 interiør. Bilen har funksjoner som Fine Nappa-skinn, standard 12-veis strømjusterbare forseter og standard oppvarming på nakkenivå. 

Prestasjon

Roadstere er ment å tilby utmerket ytelse, håndtering og topphastighet. Det er tilfelle med både BMW Z4 og Audi TT. BMW Z4 yter mer fremragende enn Audi TT. Dessuten har den to trimalternativer, mens Audi TT bare har ett trimalternativ. 

BMW Z4 har sDrive30i og M40i roadster. På den annen side har Audi TT bare 45 TFSI, Quattro. Begge BMWs trims er kraftigere enn Audi TT roadster. Basen BMW trim kommer med en 2.0-liters turbo inline-4 gassmotor med 8-speed automatgir. Den leverer maksimalt 255 hk og 295 lb-ft dreiemoment. 

  Hva er BMW Premium-pakken?

Den mer avanserte BMW Z4 trim (M40i) leverer opptil 382 HP og 368 lb-ft av dreiemoment. Dessuten kan den akselerere fra 0 til 60 på bare 3,9 sekunder, mens basetrimmen dekker samme avstand på 5,2 sekunder. Den Audi TT roadster dekker 0 til 60 mph i 5.5 sekunder, som er tregere enn begge BMW Z4 trims. 

Dessuten kommer Audi TT 45 TFSI Quattro med en 2,0-liters turbo inline-4 gassmotor med en 7-trinns automatgirkasse, som fungerer bedre enn 8-hastigheten automatisk kraftoverføring på BMW Z4. Dessuten produserer motoren maksimalt 228 hk og 258 lb-ft dreiemoment.  

Pris 

Den Audi TT er mye billigere enn BMW Z4. Selvfølgelig er basen BMW Z4 billigere, mens den høyere trim er dyrere. Basisprisen på Audi TT er omtrent $ 54,600, mens basisprisen på den lavere BMW trim er rundt $ 49,800 og $ 63,600 for høyere trim.  

FAQ 

Hvilken bil er raskere – BMW Z4 eller Audi TT?

BMW Z4 akselererer raskere enn Audi TT. Derfor er det raskere enn Audi. Det tar bare 3,9 sekunder å gå fra 0 til 60 sekunder. Tvert imot tar Audi 5,5 sekunder. Men når det gjelder toppfart, har disse bilene en maksimal topphastighet på 155 mph. 

Siden disse to bilene har samme topphastighet, vil den lettere Audi TT være litt raskere enn BMW Z4. Men i starten, BMW Z4 vil ta av raskere enn Audi TT, men på grunn av sin tyngde, det vil sakte fange opp på racerbanen og passere BMW Z4. 

  Aiways vs BMW - som er bedre?

Er BMW Z4 mer pålitelig enn Audi TT? 

Generelt er Audis mer pålitelige enn BMWs. Ifølge mange pålitelighet rating agenter, Audi TT rangerer høyere enn BMW Z4. Videre bryter BMW vanligvis oftere ned sammenlignet med Audi. I tillegg er reservedeler og reparasjonskostnader også mye høyere enn Audi. Så forvent å bruke når du kjører BMW Z4. 

Hvilken bil er lettere å håndtere – Audi TT eller BMW Z4? 

BMW Z4 kan ha fordelen av kraft og hastighet, men Audi TT håndterer langt bedre enn Z4. Dette er fordi det er lettere og kan snu lett rundt hjørner, i motsetning til tyngre BMW Z4. Likevel er Audi TT støyende når taket er åpent, mens BMW Z4 tilbyr en jevn tur. 

Konklusjon

BMW Z4 er best egnet for folk på jakt etter en romslig, komfortabel og rolig luksus roadster, mens Audi TT er ideell for folk som søker etter en sportier, vakrere og enklere å håndtere roadster. Den Audi TT er også mer pålitelig enn BMW Z4, men sistnevnte er mer luksuriøs. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter