2022 Mercedes G Wagon vs Jeep Wrangler

Mercedes Benz G-klasse og Jeep Wrangler har svært lite til felles i tillegg til overlegne off-roading evner. Mercedes Benz G Wagon er en luksus SUV som kan gjøre både off-roading og cruising sentrum uanstrengt mens du demper deg i materialer av høy kvalitet og dyktige V8-motorer.

Jeep Wrangler derimot kan gjøre off-roading utrolig bra, enda bedre enn G-klasse, men i alle andre segmenter blekner det ganske enkelt i sammenligning.  Jeep Wrangler er kjøpt av kunder som lever en eventyrlig livsstil og liker å tilbringe tid på terrengløyper.

G Wagons er bought av folk som lever en rik livsstil, og de fleste G Wagons våger sjelden engang off-pavement, men når de gjør det, gjør de det utrolig.  Dette betyr at knapt noen noen gang kommer til å krysse butikken mellom de to, men hvis de gjør det, kan de komme over denne artikkelen.

Alt i alt er G Wagon en bedre, kraftigere, mer luksuriøs, mer ønskelig, mer komfortabel  og mer av alt bil, men det koster fem ganger så mye.

2022 Mercedes Benz G-klasse – Et ikon for bilindustrien

Å finne ekte autentisitet i den nåværende epoken i bilindustrien er en vanskelig oppgave fordi biler begynner å både se ut og føles som hverandre. Merker som Mercedes skiller C-, E- og S-klassene bare etter størrelse, noe som betyr at de ser nesten identiske ut og dermed mangler identitet.

Imidlertid er G-klassen det veldig sterke motsatte av det fordi det nesten drypper i autentisitet og selvtillit. Ingen SUV på markedet har  en så kul status som G-klassen, og det er delvis derfor G-klassen holder verdien så bra, mye bedre enn de fleste luksuriøse SUVer gjør.

  Hva betyr Mercedes-chassisnumre?

G-klassen er bedre enn Wrangler i alle tenkelige situasjoner fordi den tilbyr alt mens Wrangler tilbyr en relativ barbeint opplevelse i sammenligning.  G-klassen er bedre utstyrt, mer raffinert, mer romslig, mer luksuriøs, mer ønskelig og bedre å kjøre.

G-klasse er en ekte luksusbil, og ikke bare det fordi det er et ekte luksusbilflaggskip.  Det er en av, om ikke den mest ikoniske SUV gjennom tidene.

2022 Jeep Wrangler – En eventyrlysten og oppnåelig terrengkjører

Den 2022 Jeep Wrangler starter på rundt $ 30,000 som gjør det $ 100,000 billigere enn G-klasse.  Det er alt du trenger å know fordi det er en $ 100,000 forskjell mellom de to.  Prisen stiger mer enn $ 75,000 XNUMX for rubicon-modellene som er de beste Wrangler-modellene som er tilgjengelige.

Det er imidlertid ingen mening å sammenligne disse to på noe område i tillegg til off-roading, da nivåene av raffinement og generell erfaring er utenomjordisk forskjellige. Jeep Wrangler er langt fra å være et luksuskjøretøy, selv i sin topp Rubicon-spesifikasjoner.

Det er en utilitaristisk eventyrlig SUV laget for folk som elsker å tilbringe tid på stier og fjellklatringskonkurranser.  Det blekner i sammenligning når det gjelder komfort, teknologi, plass og generell raffinement, men det er å forvente med tanke på prisforskjellen.

Mercedes Benz G-Wagon vs Jeep Wrangler – Hvilken er bedre off-road?

Mercedes Benz G-Wagon leveres med en 4.0L turbocharged V8 gjør 416 eller 577hp avhengig av hvilken versjon du går for.  Den leveres med en 9-trinns automatisk girkasse, tre låseforskjeller, en stigeramme, en lav rekkevidde girkasse, et ubestemmelig fjæringssystem med et dobbelt ønskebein forakseloppsett og en stiv aksel på baksiden.

  Jeep Liberty pålitelighet

G-klasse tilbyr 10,6″ bakkeklaring, og den leveres med standard mer veiorienterte dekk.  Jeep Wrangler tilbyr en 2.6L V6 med 285hp som er nok for Wrangler.  Den kommer også med elektronisk låsbare differensialer, elektronisk front sway bar koble fra, og den spesielle Jeep Xtreme Recon-pakken inkluderer til og med en 1,5″ heis, høyere dekk og en mengde off-road godbiter.

Wrangler tilbyr 10,8″ bakkeklaring, og den kommer også med en girkasse med lav rekkevidde.  Begge disse er imponerende terrengkjørere, men Jeep er tilgjengelig med en mer off-road vennlig pakke fra fabrikken og dermed slår G-Wagon i de fleste områder.

Det er egentlig ikke en overraskelse fordi Wrangler er designet med vekt på off-roading, spesielt hvis du vurderer Rubicon-modellene. G-klasser derimot, mens de er ekstremt dyktige, våger seg nesten aldri på uberørte overflater.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes Benz G-klasse en bedre familiebil enn Jeep Wrangler?

Mercedes Benz G-klasse er faktisk en bedre familiebil enn Wrangler fordi den tilbyr betydelig mer plass både i passasjeravdelingen og lasteromsavdelingen.  G-klasse er også mye tryggere enn Wrangler, samtidig som den er mer komfortabel og sikker.

Når det gjelder familievennlige biler, er G-klassen et klart skritt over Wrangler, og det er virkelig ikke noe Wrangler gjør bedre i denne forbindelse, foruten prisen selvfølgelig.

Er Mercedes Benz G-klasse mer populær enn Jeep Wrangler?

Mercedes Benz G-klasse er mye mer populært enn Jeep Wrangler fordi nesten alle elsker en G-klasse. Jeep Wrangler er bare virkelig verdsatt av eventyrlystne og off-road-orienterte kunder, mens allmennheten anser Wrangler som kul, men ikke i nærheten så kul som G-klassen.

  Beste lille Mercedes SUV

Folk har en tendens til å sammenligne disse to SUVene fordi de begge er i stand til off-road, de tilbyr en boxy utvendig design, og de ser like ut på visse områder som frontlysdesign, men i virkeligheten er det nivåer til dette spillet, og G-klassen er toppnivå og Wrangler er rett og slett ikke.

Hvorfor skulle jeg kjøpe en Jeep Wrangler over en Mercedes G-klasse?

Den første grunnen til at man ville kjøpe Wrangler over G er prisen. Den andre grunnen til at man ville kjøpe Wrangler over G-klassen er off-roading. Selv om G-klasse kan krysse lignende terreng, losji en $ 130,000 SUV på en stein er en mye mer smertefull opplevelse sammenlignet med losji en $ 30,000 Jeep Wrangler.

Hvis du er en off-roading entusiast, har du det bedre med Wrangler.  Imidlertid  krysser ingen noen gang butikker mellom disse to SUVene, men for de som gjør det, gjør de det på grunn av off-roading.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter