Er Suzuki Baleno en god bil?

Suzuki Baleno

Suzuki lager noen av de beste vanlige bilene på markedet. Suzuki Baleno er en av de beste familiebilene fra dette merket. Denne bilen er elegant, effektiv, romslig og komfortabel. Men er Suzuki Baleno en god bil?

Suzuki Baleno er en fantastisk bil fordi den er romslig, økonomisk, morsom å kjøre, trygg, pålitelig og rimelig. Derimot kan det hende at de som er på jakt etter en high-end kombikupé med luksuriøse egenskaper og fremragende ytelser må se seg om etter en annen bil.

Les også: Problemer med Suzuki Baleno.

Historien om Suzuki Baleno

Suzuki Baleno er en subkompakt bil produsert av Suzuki. I motsetning til de fleste Suzuki-modeller som er laget i Japan, er Baleno laget i India. Denne bilen er også referert til som Toyota Glanza i India og Toyota Starlet i Afrika. Før Suzuki kalte denne bilen Baleno, var den kjent som Cultus Crescent i mange markeder.

Tidligere ble Suzuki Baleno solgt i forskjellige karosserikonfigurasjoner, inkludert en stasjonsvogn, sedan og en 3-dørs kombikupé. Men siden 2015 har denne bilen blitt solgt som en 5-dørs kombikupé. Merk at denne bilen har blitt markedsført hos Toyota-forhandleren i India som Toyota Glanza siden 2019 og som Toyota Starlet i forskjellige afrikanske land siden 2020.

Funksjoner av Suzuki Baleno

Utseende

Den siste Suzuki Baleno-modellen er velbygd og elegant. Takket være funksjoner som lettmetallfelger, justerbare frontlykter, tåkelys foran, kromgrill og mye mer. Interiøret er også romslig og godt bygget med funksjoner som skinnratt, høydejusterbart førersete, stofftrekk og mye mer.

Funksjoner som skiller seg ut i denne familiebilen er imidlertid 360-visningskamera, head-up-display, neste generasjons Suzuki Connect og SmartPlay Pro+. Dessuten har denne bilen en akselavstand på 99,2 tommer, en lengde på 157,1 tommer, en bredde på 68,7 tommer og en høyde på 59,1 tommer.

  Vanlige problemer med Suzuki Vitara

Ytelse

Suzuki Baleno er basert på et drivlinjeutvalg av bensinmotorer i K-serien, inkludert en tresylindret 1,0-liters Boosterjet turboladet direkteinnsprøytningsmotor, en firesylindret 1,25-liters Dualjet-motor med dobbel innsprøytning, som også tilbys med mildhybrid SHVS-teknologi, og en 1,2-liters tradisjonell bensin- og mildhybridmotor som hovedsakelig tilbys for det indiske markedet.

I tillegg tilbyr Suzuki også en sportsversjon av Baleno, som kommer med avansert sportsteknologi og de nyeste funksjonene. Sportsversjonen leveres med en 1,8-liters motor som yter opptil 121 hk. Denne bilen kan også akselerere fra 0 til 100 km/t på under 11,2 sekunder.

Komfort og lasterom

Den eldre Suzuki Baleno-modellen var den første kombi laget av Suzuki. Uansett om du velger den gamle eller nye Suzuki Baleno, vil du likevel få det komfortabelt, ettersom begge har en romslig kupé. Den nyeste Suzuki Baleno med 5-dørs kombi har plass til opptil fem personer.

I tillegg er denne bilen praktisk og kommer med et lasterom på 320 til 355 liter. Dette rommet kan imidlertid utvides til 756 liter med baksetene nedfelt. Med en slik lastekapasitet er denne bilen perfekt for både korte og lange reiser.

Drivstoffeffektivitet

Suzuki Baleno er en effektiv bil. Den kommer med en drivstoffeffektivitet på mellom 44,6 mpg og 52,4 mpg. Dette er enestående med tanke på at Suzuki Baleno er en familiebil. Som et resultat vil eieren bruke mindre penger på drivstoff.

  Er Suzuki Vitara en god bil?

Sikkerhet

Når det gjelder sikkerhet, er Suzuki Baleno ikke en av de sikreste bilene i sin klasse. Likevel. Den er likevel trygg og god for både voksne og barn. Takket være sikkerhetsfunksjoner som elektronisk stabilitetsprogram, ISOFIX barneseteforankringer, sikkerhetsbeltepåminnelse, seks kollisjonsputer, hill hold assist og parkeringssensorer bak.

Pris

Suzuki Baleno er en rimelig kombi med fascinerende funksjoner. Denne bilen har en startpris på $ 1632 som går opp til $ 20,100. Dette er billigere enn de fleste av sine rivaler. På samme måte går brukte Suzuki Baleno-modeller så lavt som $8 730. Derfor er dette en veldig rimelig bil.

FAQ

Er Suzuki Baleno verdt å kjøpe?

Det kommer an på hva du leter etter. Hvis du er på utkikk etter en subkompakt, romslig, vedlikeholdsvennlig, pålitelig og praktisk familiebybil, er dette en flott bil. Hvis du derimot ønsker en avansert, sikker og luksuriøs kombi med høy ytelse, bør du se deg om etter en annen bil.

Hva er de vanligste problemene med Suzuki Baleno?

Suzuki Baleno er en fantastisk subkompaktbil med mange fascinerende funksjoner. Imidlertid opplever den også flere problemer som interesserte eiere bør kjenne til. Noen av disse problemene er knyttet til motor, girkasse, fjæring, bremser og det elektriske.

Er Suzuki Baleno en god daglig sjåfør?

Ja, Suzuki Baleno er en god daglig sjåfør. Dette er fordi denne kombi er kompakt, billig i drift, drivstoffeffektiv og rimelig. Som et resultat vil det ikke koste brukeren noe hvis de bruker den daglig. Dessuten er det ikke noe problem å parkere på offentlige parkeringsplasser eller kjøre den i trafikken på grunn av den kompakte designen.

  Er Suzuki Ignis en god bil?

Hvilke biler er som Suzuki Baleno?

Suzuki Baleno er en enestående subkompakt kombi med mange fantastiske funksjoner. Uansett har denne bilen mye konkurranse som gjør at interesserte kjøpere kan velge mellom en rekke. Noen av de nærmeste konkurrentene er Toyota Glanza, Hyundai i20, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Tata Altroz, Holden Astra og Honda Jazz.

Er Suzuki Baleno bra for lange reiser?

Ja, Suzuki Baleno egner seg godt til lange reiser fordi den er praktisk, romslig og har svært gode kjøreegenskaper. Selv om den er bygget for bykjøring, er Suzuki Baleno enda mer effektiv på motorveien, og den har en komfortabel kupé. Det romslige lasterommet sørger for at brukerne får med seg nok bagasje til turen.

Oppsummering

Suzuki Baleno er en av de beste Suzuki-modellene som produseres utenfor Japan. Denne familiebilen er godt laget med en romslig kupé og et tiltalende design. Den er også effektiv, pålitelig, sikker og billig å vedlikeholde. Den har imidlertid også en rekke problemer som kan unngås med godt vedlikehold.

Alt i alt er Suzuki Baleno en god bil som gir mye for pengene.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter