Er Volvos vanskelig å bryte seg inn i?

Sikkerhet er et ord som er synonymt med Volvo-biler.  Gjennom årene har Volvo vært i stand til å opprettholde den statusen, spesielt for å beskytte både sjåfører og trafikanter. Men hva med å beskytte bilen? Er Volvos vanskelig å bryte seg inn i?

Volvoer er vanskelige å bryte seg inn i på grunn av en designmekanisme; dørene er sterke og tett montert. De fleste, spesielt på 80- og 90-tallet, syntes det var vanskelig å bryte seg inn i en Volvo. Imidlertid ansetter folk daglig nye hacks og midler til å bryte seg inn i Volvos.

Derfor er Volvos vanskelig å bryte seg inn i

Mens Volvo designet funksjoner for å gjøre bilene sine trygge for sjåfører og trafikanter, vil de også at bilen din skal være trygg. Derfor gjorde de dørene sterke og tett montert, slik at folk ikke lett kunne bryte seg inn. Dette betyr imidlertid ikke at folk ikke bryter seg inn i Volvo-biler i det hele tatt, bare at hastigheten er lav sammenlignet med andre biler.

Vanskeligheten med å bryte seg inn i en Volvo avhenger hovedsakelig av to ting. En, hvis bilen er din; to, hvis bilen ikke er din. Hva betyr dette? En Volvo-eier som ønsker å bryte seg inn i bilen sin, vil ta seg tid til å oppnå dette.

Men for de som ikke er eierne, vil de i virkeligheten alltid ønske å komme inn veldig raskt. Mens du prøver å komme raskt inn, gjør frykten for å bli fanget, det vanskeligere for dem.

En Volvo er ikke en bil som du kan bruke akkurat hva som helst til din disposisjon for å åpne. Å komme inn uten nøkkelen krever visse ferdigheter, verktøy og tid. Hvis disse ikke er på plass, kan den enkle jobben bli vanskelig.

Så hvorfor bryter folk seg inn i Volvos?

Grunner til at folk bryter seg inn i Volvos

En rimelig ting ville være å stille åpne bilen din med en nøkkel eller keyfob og gå inn. Men kanskje det ikke er et alternativ. Så hvorfor bryte seg inn i en Volvo?

 • Eieren glemmer nøkkelen eller nøkkelfoben inne i bilen, spesielt for Volvo-modeller som låses uten nøkkelen eller nøkkelfoben.
 • Nøkkelen er brutt
 • Keyfob er defekt, eller strømmen er ute
 • Nøkkel eller nøkkelfob går tapt
 • Biltyveri: tyver som stjeler folks bil
  Aiways vs Volvo - som er bedre?

Slik skriver du inn din Volvo uten nøkkel / keyfob

Det er forskjellige måter å komme inn på Volvoen din hvis du blir låst ute. Men hvilken metode du skal ansette kan avhenge av hvorfor du ble låst ute, bilmodellen / året, verktøyene du har til rådighet, og hvilke tjenester forsikringen din vil dekke.

Det er flere tilnærminger du kan ta:

Bruke en Slim Jim

En Slim Jim er en liten metallstrimmel laget av strengstål, omtrent 2-4 cm bred og 60 cm lang. Denne metoden er ideell for Volvo-eiere som glemte nøklene eller nøkkelfoben i bilen. Hvis dette skjer, betyr det at Volvoen din er en av de modellene som kan låses uten nøkkelen eller nøkkelfoben.

For å åpne døren, sett dette verktøyet inn i det lille rommet mellom vinduet og dørkarmen. Prøv å se plasseringen av låsen, hold den slanke Jim tett, og trekk den opp. Dette bør åpne dørene og la deg komme inn for å få nøkkelen din.

Oppblåsbar kile

Dette verktøyet består av en oppblåsbar del som kan gli mellom bilens dør og værstriping sammen med en håndpumpe. Den bruker luft til å åpne en bil. For å bruke en, plasser luftpumpeposen mellom døren og værstripingen. Deretter utvider du posen ved hjelp av håndpumpen.

Dette bør skape et rom som er bredt nok til å gli inn verktøy for å åpne bilen. Den oppblåsbare kilen fungerer som en skrutrekker, men selv om en skrutrekker kan bulke bilen din, vil kilen ikke. Imidlertid er en kvalitetskile ganske dyr.

En kleshenger

Denne metoden er egnet for en eldre Volvo-modell som har låsene plassert horisontalt. Få en kleshenger, rett den, vri deretter enden for å danne en krok (L- eller J-form). Plasser kroken rundt låsen, hold fast kleshengeren og trekk den opp. Skriv inn bilen din og få nøklene.

Låse opp eksternt ved hjelp av dørlås / låse opp funksjoner

Denne metoden er for nyere Volvoer som har bilen lås / låse opp eksterne funksjoner, for eksempel T8-modellen. Det kommer godt med for sjåfører som glemte nøkkelen eller nøkkelfoben i bilene sine. Funksjonen hjelper deg med å låse, låse opp og gjøre mange andre ting på kjøretøyet ditt. Du kan få tilgang til denne funksjonen ved hjelp av Volvo-appen, Apple Watch eller Volvo On Call-telefonsenteret.

  Er Volvo eller Audi bedre?

Volvo-appen

Slik låser du opp bilen ved hjelp av Volvo-appen:

 1. Forsikre deg om at appen allerede er oppdatert med nødvendig informasjon satt opp
 2. Logg inn på appen
 3. Velg dører og vindu
 4. Trykk lås opp (den har et hengelåssymbol)
 5. Sette inn passordet
 6. Du skal motta et varsel på statuslinjen om at bilen din låses opp.
 7. Appen vil be deg om å åpne bilens bakluke for å låse opp de andre dørene. Du må åpne bakluken innen to minutter, ellers låses bilen igjen.

Apple Watch

For å bruke denne funksjonen må du sørge for at Apple Watch er synkronisert med smarttelefonen din og sørge for at Apple Watch-programvaren er oppdatert. Sørg også for at pinnen din allerede er satt, og følg deretter den samme prosessen appen bruker for å låse opp bilen.

Volvo på vakt

Alt du trenger å gjøre er å ringe Volvo On Call på 1-855-399-1576 og be dem om å låse opp bilen din.

Operatøren vil be om en firesifret pin som du må ha angitt før du blir låst ute. Når du har oppgitt denne pinnen, vil Volvo-telefonsenteret låse opp bilen din.

Bruke en låsesmed

Denne metoden er ideell for folk som har mistet eller glemt sine nøkler eller keyfob i sine Volvoer. En låsesmed har alle verktøyene og ferdighetene til å åpne bilen din uten å forårsake malingsskader. De kan også lage en ny nøkkel for deg (hvis du har forlagt din). Men du må bevise at du er bileieren ved å vise identitetsdokumenter.

Andre metoder

Andre måter kan være å bruke en skrutrekker eller bryte det nedre vindusglasset for å komme inn. Skrutrekkere som ikke brukes forsiktig, vil skade bilens interiør/eksteriør. Selv om disse kan hjelpe deg med å komme inn, må du bruke penger for å fikse bilskaden etterpå.

  Er Volvo-deler dyre?

Ring Volvo bilassistanse

Volvo har kundeservicesentre. Hvis bilen din ikke har fjernlås / opplåsingsfunksjon, kan du ringe Volvo kundeservice for å få hjelp. Noen vil komme for å hjelpe deg. Men du må bevise at du eier bilen.

FAQ

Hvilke Volvo-modeller er vanskeligst å bryte seg inn i?

Alle Volvo-dører er bygget sterkt og godt montert. Hvor enkelt eller vanskelig det er for en å bryte seg inn, avhenger av metoden som brukes og eieren. En tyv som raskt ønsker å bryte seg inn, gjør jobben vanskelig. Verre er hvis han ikke har de riktige verktøyene / ferdighetene.

Dette sammenlignes med en eier som har alle nødvendige papirer for å bevise at han eier bilen. Han vil nøye bruke de riktige verktøyene for å åpne bilen uten frykt. Han kan ringe etter veihjelp eller til og med kontakte Volvo kundeservice for å få hjelp.

Kan en tyv bryte seg inn i Volvoen min?

Ja, en tyv kan bryte seg inn i Volvoen din. Det kan være vanskelig, men ikke umulig. Når produsenter gjør fremskritt innen bilbeskyttelsesteknologi, ser disse tyvene også etter nye måter å stjele på. Gjør din del i å holde bilen trygg. Installer et alarmsystem hvis du ikke har et; parker bilene dine nøye; og holde verdisaker inne i bilen vår ute av syne.

Hva skal jeg gjøre hvis noen stjeler Volvoen min?

Meld fra om tyveriet til din lokale politistasjon. De skal kunne spore bilen ved hjelp av trackeren som er installert i bilen din. Det er også Volvo keyfobs som hjelper deg med å spore bilen din. Så lenge du har den med deg, kan du få bilens plassering og annen kjøretøyinformasjon.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter