Har Mercedes E-klasse ventilerte seter?

Mercedes-Benz E-klasse er rangert som nummer én luksus mellomstore bil av de fleste luksuriøse bil nettsteder. Denne modellen kommer med high-end og avanserte funksjoner som gjør det til en av de beste luksus sedans på markedet. Men har Mercedes E-klasse ventilerte seter?  

Som de fleste Mercedes-modeller har Mercedes E-klasse også ventilerte seter, men setene er valgfrie og ikke standard. Noen av standardfunksjonene du finner på Mercedes-Benz E-klasse inkluderer syntetisk skinnbelegg, oppvarmede forseter og strømjusterbare forseter. 

I tillegg er Mercedes-Benz E-klasse romslig, godt designet og yter utmerket. Siden Mercedes E-klasse er veldig pålitelig, er det en av de bestselgende luksus mellomstore biler på markedet. Det er også den mest pålitelige Mercedes-modellen. 

Funksjoner av Mercedes E-klasse

Standard funksjoner 

Mercedes-Benz E-klasse kan ha ventilerte seter som valgfrie funksjoner, men den kan også skryte av mange standardfunksjoner som tilpassbar omgivelsesbelysning interiørbelysning, minneinnstillinger for forsetene, en oppvarmet front og en 12,3-tommers digital målerklynge. 

Likevel kan de som ønsker å øke komforten og kjøre en mer avansert bil også velge flere tillegg. Noen av de valgfrie Mercedes-Benz E-klasse funksjonene er oppvarmede fremre armlener, ventilerte forseter, et oppvarmet ratt, Nappa skinnbelegg og oppvarmede bakseter. 

Alternativer for sitteplasser 

Akkurat som Mercedes C-klasse, kommer E-klasse sedan også med en sittekapasitet på fem. Tvert imot har kupé- og cabriolet-setene fire, mens vognen har plass til opptil syv, noe som gjør den til en perfekt familiebil. Dessuten har sedan og vogn et mer romslig interiør enn kupé- og cabriolet-modellene. 

Interiør Funksjoner 

Mercedes-Benz E-klasse kommer med en av de mest romslige og avanserte interiør i sin klasse. Sammenlignet med Audi A6 og BMW 5-serien, E-klasse interiøret ser mer luksuriøst og upmarket enn konkurrentene. 

  Hva er den dyreste Mercedesen?

Noen av funksjonene som gjør at Mercedes E-klasse skiller seg ut er dobbel sone automatisk klimakontroll, en takluke, en touchpad-kontroller, HD-radio, Apple CarPlay & Android Auto, en 12.3-tommers digital måler klynge, MBUX infotainment system, to USB-porter, og navigasjon. 

Dessuten er du ikke begrenset, da du fremdeles kan oppgradere interiøret for å ha funksjoner som panoramatak, et Wi-Fi-hotspot, fysiske kontroller og mye mer, 

Prestasjon

E-klassen er ikke bare romslig og avansert, men den tilbyr også eksepsjonell ytelse. Basemodellen leveres med en 2,0-liters interkjølt turbo premium inline-fire-sylinder motor. Denne motoren produserer maksimalt 255 hk og 273 lb-ft dreiemoment. Dessuten har den en 9-trinns automatgirkasse og et AWD-system. 

Til tross for at den fungerer bra, er denne bilen ikke drivstoffeffektiv, da den har en kombinert EPA-vurdering på 25mpg, noe som betyr at den bruker mye drivstoff. Hvis du vil ha en kraftigere og avansert Mercedes E-klasse, kan du vurdere å gå for deres AMG-versjon. 

Godsplass  

Når det gjelder plass, er Mercedes-Benz E-klasse romslig med mer benplass enn til og med Mercedes S-klasse. Mercedes E-klasse sedan kommer med 13.1 kubikkfot lasterom, kupé har 10 kubikkfot plass, og kabrioleten har 9,5 kubikkfot plass. E-klasse vognen har mest lasteplass med 35 kubikkfot plass. 

Sikkerhet 

Selvfølgelig er Mercedes en av de sikreste bilene på markedet. Mercedes E-klasse er ikke et unntak som det kommer fullpakket med mange sikkerhetsfunksjoner, for eksempel blind-spot assist, driveren overvåking-varsel, kollisjon reduksjon-front, og mye mer. 

  Mercedes premium-pakkene forklart

FAQ

Er ventilerte og avkjølte seter de samme?

Nei, selv om de fleste omtaler ventilerte seter som avkjølte seter, er dette to forskjellige ting. Dette er fordi ventilerte seter og avkjølte seter fungerer annerledes. Dessuten er virkningen som avkjølte seter tilbyr mye bedre enn for ventilerte seter. 

Mens avkjølte seter fungerer ved å blåse luft direkte på passasjeren eller sjåføren for å gi kjøleluft, fungerer ventilerte seter annerledes. Ventilerte seter er vanligvis utstyrt med små vifter eller et blåsersystem i setet. De er vanligvis plassert i ryggstøtten og seteputen. 

Viften fungerer vanligvis ved å trekke luft enten fra innsiden av kabinen og inn i bilsetet, eller de kan trekke den bort fra passasjeren og inn i kabinen for å gi en kjølefølelse. Senere går luften via plastkanalene, som er et luftgjennomtrengelig stoff, og distribuerer det jevnt via setet gjennom perforeringene i skinnet.  

Er Mercedes ventilerte seter verdt det?

Ja, Mercedes ventilerte seter er verdt det. Uten disse setene kan hytta bli uutholdelig når været er varmt eller høyt fuktig. Derfor bidrar ventilerte seter til å kjøle ned passasjeren eller sjåføren slik at de kan ha en hyggelig tur. 

Hva er bruken av ventilerte seter?

Ventilerte seter bidrar til å holde deg komfortabel og kjølig om sommeren. Den sirkulerende luften som produseres av ventilerte seter bidrar til å bære bort passasjeren eller førerens kroppsvarme og holder dem kjølige og klærne tørre. Hvis du vil ha enestående resultater, la det ventilerte setet fungere sammen med varmesystemet. 

Hva slags luft gir ventilerte seter?

Ventilerte seter produserer både varm og kald luft. Så sjåføren må velge enten kald eller varm luft for setene sine eller passasjerens. Derfor, om sommeren, kan du programmere setene til å produsere kald luft. Og hvis det er vinter, kan du også programmere dem til å produsere varm luft. 

  Hva er de beste dekkene for Mercedes GLC300?

Vær oppmerksom på at ventilerte seter vanligvis inneholder porøse materialer som gjør det mulig for kald eller varm luft å sirkulere fra setet til føreren eller passasjeren. Dessuten fanger ikke det ventilerte setet varme på puten, men i stedet gjør det det mulig å gå gjennom setet og unnslippe i miljøet. 

Hva er vitsen med et ventilert ratt?

Akkurat som å ha et ventilert sete, bidrar et ventilert ratt til å kjøle ned hendene når de er svette eller det er ekstremt varmt. Og hvis været er kaldt, kan denne funksjonen bidra til å varme opp hendene slik at du er komfortabel med å styre. Så det gir også komfort. 

Konklusjon 

Hvis du har lurt på om Mercedes E-klasse har ventilerte seter, ja, det gjør de. Ventilerte seter kommer imidlertid som valgfrie og er ikke en standardfunksjon. Uansett bidrar disse setene til å holde passasjeren og sjåføren komfortabel når været blir varmt eller kjølig. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter