Er Mercedes Maybach skuddsikker?

Er du på markedet for en skuddsikker bil? Bekymre deg ikke da Mercedes tilbyr skuddsikre biler. Men er alle Mercedes Maybach skuddsikre? 

Ja, Mercedes Maybach er skuddsikker. Imidlertid er ikke alle Mercedes Maybach-modeller skuddsikre, da dette bare gjelder Mercedes Maybach S600 Guard og Mercedes Maybach S600 Pullman. Andre Mercedes Maybach-varianter på startnivå er ikke skuddsikre. 

Mercedes-Benz introduserte Mercedes Maybach S600 Guard slik at den kan gi politiske figurer, velstående familier, forretningstycoons og royalties med maksimal beskyttelse som penger kan kjøpe. Men bortsett fra å være skuddsikker, har disse bilene de samme funksjonene som den vanlige Mercedes Maybach S600. 

Hva er funksjonene i Mercedes Maybach Bulletproof-variantene?

Den mindre og rimeligere Mercedes Maybach S600 Guard skuddsikre bilen leveres med VR10 ballistisk beskyttelse. Denne funksjonen gjør det mulig for denne luksuriøse sedan å motstå herdede stålrunder fra et angrepsrifle. Det er imidlertid litt billigere enn Mercedes Maybach S600 Pullman. Den har en startpris på 524 000 dollar. 

Tvert imot er den større og større Mercedes Maybach S600 Pullman Guard utstyrt med komplett VR9 kulemotstand for glass og kropp. Dette er mye sterkere enn motstanden på Mercedes Maybach S600 Guard-varianten. Bortsett fra det, har denne modellen et direktiv ERV 2010 blast rating, noe som betyr at 33 pounds av TNT kan trygt eksplodere innen 6.5 fot av eksplosjonen. 

Men som forventet er det også mye dyrere og tyngre enn Mercedes Maybach S600 Guard trim. Denne bilen vil koste deg minst $ 1.56 millioner, som er ganske på den høye siden. Uansett er det verdt hver krone, da det er mer avansert enn det mindre søsken S600 Guard. 

  Hvilken Mercedes har DISTRONIC PLUS

I motsetning til S600 Guard, kommer S600 Pullman Guard også med elektriske motorer for å hjelpe folk som betjener de tunge dørene. I tillegg er gulvet forsterket for å beskytte bilen mot eksplosjoner. Kort sagt, denne bilen har mange oppgraderinger som kan tillate denne bilen å kjøre gjennom en krigssone.  

Til tross for å ha forskjellige pansrede funksjoner, både Mercedes Maybach S600 Guard og Mercedes Maybach S600 Pullman Guard kommer med en Biturbo 6.0-liters V12-motor som leverer maksimalt 523-HP og 612 lb-ft av dreiemoment. Så når det gjelder hastighet og ytelse, kan bilen lett komme seg bort fra en fiende. 

Hva er funksjonene i Mercedes Maybach S600?

Bortsett fra å se på beskyttelsesfunksjonene til Mercedes Maybach S600 Guard eller Pullman Guard; denne bilen tilbyr også komfort og sikkerhet. Så hvis du ikke har penger til å få en av de pansrede trims, kan du fortsatt få en luksuriøs og trygg bil som bare ledere, tycoons og verdensledere liker. 

Mercedes Maybach S600 er en 5-seters sedan med et staselig utseende. Som nevnt tidligere, kommer den med en Biturbo 6,0-liters motor som leverer maksimalt 523-hp og 612 lb-ft dreiemoment. Dessuten kommer den med et firehjuls drivverk og har en 7-trinns automatgirkasse. 

I tillegg fungerer denne bilen usedvanlig bra, men når det gjelder drivstofforbruk, må du være godt lastet for å nyte denne turen. Dette er fordi den har en kombinert EPA-drivstofføkonomi på 16 MPG, som er en av de høyeste på markedet. 

Det som gjør denne ultra-luksus sedan spesiell er tonnevis av luksuriøse og avanserte funksjoner som den kommer med. Noen av dem inkluderer liggende og massasje bakseter, skinnforet hytte, 64-fargers interiør omgivelsesbelysningssystem, oppvarmet og ventilert forseter, panorama takluke og mye mer.

  Hvilken Mercedes er firehjulstrekk?

Valgfrie funksjoner inkluderer Maybach-merkede champagnefløyter, en elektrisk betjent dør og kjøleskap. Alle disse funksjonene legger til luksus og overflod som Mercedes Maybach S600 tilbyr. En standard Maybach S600 vil koste rundt $ 190,000 XNUMX. 

FAQ

Er en skuddsikker Mercedes Maybach tregere enn en standard Maybach?

Til tross for å legge mer vekt enn en standard Mercedes Maybach, på grunn av den forsterkede beskyttelsen, mercedes Maybach med skuddsikker er fortsatt rask og akselerere raskere. Dette er fordi de har store motorer, for eksempel Biturbo V12-motoren som vil øke hastigheten som om den har normal vekt. 

Kan jeg gjøre min vanlige Mercedes S-klasse til en skuddsikker bil?

Ja, du kan skuddsikre hvilken som helst bil så lenge du har penger til å gjøre det. Så hvis du vil gjøre Din Mercedes S-klasse til en skuddsikker bil, trenger du bare å lete etter det beste selskapet å gjøre det. Noen av de populære selskapene som gjør skuddsikker er Inkas, Alpine, Armormax og mye mer. 

Kan noen kjøpe en skuddsikker bil?

Ja, enhver person kan kjøpe en skuddsikker bil. Så lenge du har penger til å bruke på en skuddsikker bil, kan du kjøpe en eller ha en vanlig bil modifisert for å ha skuddsikre funksjoner. Å ha en skuddsikker bil er veldig viktig for de rike, da de vanligvis er hovedmålene. 

  Vil Mercedes hjul passe Audi?

Er en pansret Mercedes Maybach S600 Guard tryggere enn en standard Mercedes Maybach S600?

Ja, pansrede biler er vanligvis tryggere enn ikke-pansrede biler. For eksempel, hvis disse bilene treffer frontkollisjoner, er sjansene for at en pansret bil ikke krasjer høyere enn for en vanlig bil. Takket være de krøllete sonene som disse bilene følger med som gjør dem i stand til å absorbere mer energi ved høy hastighet. 

Er skuddsikre biler dyre å vedlikeholde?

Enten pansrede eller ikke, luksusbiler er dyre å vedlikeholde. Men når det gjelder daglige kostnader, vil det pansrede kjøretøyet bruke mer drivstoff enn en standardbil. Derfor er de mye dyre å vedlikeholde, da de er tyngre enn vanlige biler. 

Sammendrag 

Så selv om noen Mercedes Maybach-modeller er skuddsikre, er ikke alle skuddsikre. Tvert imot, du kan gjøre hvilken som helst Mercedes Maybach modell skuddsikker hvis du ønsker det. Men hvis du vil ha en Mercedes Maybach som er skuddsikker, kan du vurdere å få Mercedes Maybach S600 Guard eller Mercedes Maybach S600 Pullman Guard. 

Begge disse ultra-luksus sedans er skuddsikre. S600 Pullman Guard er imidlertid større og dyrere enn S600 Guard. Dessuten leveres S600 Guard med VVR10-beskyttelse, mens S600 Pullman Guard leveres med VR9-beskyttelse. 

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter