Hvilken måned å kjøpe en brukt Mercedes

Hvis du elsker Mercedes-Benz, men ikke har nok penger til å kjøpe en helt ny bil, kan du vente og kjøpe en brukt Mercedes til en utmerket pris. Men hvilken måned er best for å kjøpe en brukt Mercedes-Benz?

Januar måned er den beste tiden å kjøpe en brukt Mercedes-Benz. Det følges tett av februar og desember. Tvert imot, juni og juli er de verste månedene å kjøpe en brukt Mercedes-Benz. Januar er den beste måneden for å kjøpe en bruktbil fordi etterspørselen er ekstremt lav.

Hvorfor er januar den beste måneden å kjøpe en brukt Mercedes-Benz?

Lav etterspørsel

Siden mange bruker mye i høytiden, vil du oppdage at det er færre kjøpere på markedet i de første ukene i januar. Som et resultat prøver forhandlere å være mer konkurransedyktige med prisene sine for å tiltrekke seg kunder. 

Mer beholdning

En annen grunn til at brukte Mercedes-biler er billigere i januar og desember, er på grunn av mer inventar. Mercedes ruller vanligvis ut nye modeller på slutten av året. Så for å skape plass til de nye modellene, selger forhandlere brukte biler til en god rabatt.

Hvilken annen tid bør jeg kjøpe en brukt Mercedes-Benz?

Bortsett fra januar, er det forskjellige tider av året du kan få utmerket brukt Mercedes-Benz tilbud.

Beste ferie å kjøpe en brukt bil er  Martin Luther King Jr. Day

Du kan bli overrasket over at Black Friday ikke topper dagen med det beste tilbudet på brukte biler. Snarere er det Martin Luther King jr. Day som har de beste tilbudene. Ifølge forskning gjort av iSeeCars, ga MLK Jr. Day 39% flere tilbud enn gjennomsnittet. Dette kan ha mindre å gjøre med den spesifikke ferien, men heller at den faller i januar.

  Kan du bytte grill på en Mercedes?

Forskningen inneholdt 32 millioner bruktbilsalg fra 2018 og 2019, og fokuserte spesielt på avtaler der kjøpere sparte minst $ 1000 og $ 22,000 i prisen for kvalitets brukte biler. Så hvis du vil ha det beste tilbudet på Din Mercedes-Benz, bør du vente til denne dagen for å gjøre avtalen din.

Bortsett fra Martin Luther King jr. Day, er det også noen andre populære ferier for å kjøpe en kvalitet brukt Benz. Disse inkluderer nyttårsaften, julaften, veterandagen og Black Friday. Alle disse feriene tilbyr gode tilbud over gjennomsnittet.

Beste dag i uken for å kjøpe en bruktbil

Den beste dagen i uken for å kjøpe et brukt kjøretøy er på en mandag. Vanligvis er ukedager bedre enn helger, da antall kjøpere vanligvis er lavere. Selgere tilbyr også gode tilbud på mandager fordi de ikke vet hva de kan forvente gjennom uken.

Hva er fordelene med å kjøpe en brukt Mercedes?

Du nøler kanskje med å kjøpe en brukt Mercedes-Benz, men dette burde ikke være tilfelle. Dette luksuriøse merket med et trestjerners emblem lever opp til sitt motto om «best eller ingenting». Selv om Mercedes har hatt sin egen andel av problemer, overlater det fortsatt til hypen selv med en bruktbil. Bare sørg for at den spesifikke bilen er i god stand.

Enten du vurderer å kjøpe en 2018 E-klasse vogn eller en 2012 S-klasse sedan, vil du fortsatt få en bil med høyt konstruert teknologi, stilig utseende, komfortabel tur, utmerket ytelse og holdbarhet. Selv om du kanskje kan få en ny bil fra et merke med mindre sofistikerte biler til samme pris, vil den ikke ha disse Mercedes-Benz-fordelene:

 • De har en oversikt over kvalitetshåndverk
 • Lavere pris på grunn av høyere avskrivningsverdi
 • Avanserte funksjoner finnes ikke i de fleste brukte biler
 • Fremragende rykte for sikkerhet
 • De har et stilig og luksuriøst utseende og følelse
 • En komfortabel og pålitelig tur
  Beste gamle Mercedes å kjøpe

Hva er riktig fremgangsmåte for å kjøpe en brukt Mercedes-Benz?

Hvis du ønsker å ha en kvalitet brukt Mercedes-Benz bil, bør du ikke bare velge den billigste. I stedet bør du gjøre din due diligence og finne den beste avtalen mulig. Her er trinnene du bør følge for å lande best mulig tilbud:

 • Sjekk anmeldelser og vurderinger på nettet
 • Gå gjennom kjøretøyhistorikken
 • Utføre en systemskanning
 • Få en uavhengig forhåndskjøpsskanning ved å ansette en erfaren Mercedes-mekaniker

Spørsmål å stille før du kjøper en brukt Benz

Hva er den verste tiden å kjøpe en bruktbil?

Den verste tiden å kjøpe en bruktbil er på sen vår og tidlig sommer. Dette inkluderer månedene mai, juni, juli, august og september. Hovedårsaken bak dette er fordi bileiere holder fast på bilene sine og venter på neste modellår. 

Hva er tilbakeslagene ved å kjøpe et brukt Mercedes-Benz-kjøretøy?

Selv om en brukt Mercedes-Benz fortsatt er bedre enn mange biler på markedet, kommer den med sine egne utfordringer. De viktigste tilbakeslagene til en brukt Mercedes-bil er høye vedlikeholds- og reparasjonskostnader. Å ta en Mercedes til en mekaniker er veldig dyrt, da den må håndteres av en autorisert forhandler.

Hva bør du vurdere før du kjøper en brukt Mercedes?

Før du kjøper en brukt Mercedes, må du vite flere ting for å lande den beste avtalen. Først og fremst bør du vurdere avskrivningstrenden til bilen du har tenkt å kjøpe. I tillegg bør du ta hensyn til bilens vedlikeholds- og forsikringskostnader. Til slutt bør du ta en prøvekjøring før du betaler for bilen.

  Hvilken inntektsklasse kjøper BMW vs Mercedes?

Brukes Mercedes-Benz biler dyrt å vedlikeholde?

Ja, det er de. Hvis du kjøper en brukt Mercedes-Benz med utløpt garanti, vil det være enda dyrere å vedlikeholde. Dette er fordi Mercedes’ reservedeler er dyre og garantien bidrar til å kompensere for noe av kostnadene. Mercedes-forhandlere tar også mye betalt, da de vanligvis bruker spesialiserte verktøy for reparasjon og vedlikehold av bilen din.

Hva er de best brukte Mercedes-Benz-modellene å kjøpe?

Før du kjøper en brukt Mercedes-Benz-modell, må du vite litt av historien og hva du kan forvente av den i det lange løp. Dette er fordi noen modeller har hatt flere problemer enn andre. Noen av de best brukte Mercedes-modellene er:

 •  E-klasse 2009
 • SLK-klasse 2009
 • CLS-klasse 2012
 • C-klasse 2010
 • E-klasse 2008

Avsluttende tanker

Hvis du er på jakt etter en kvalitets brukt Mercedes-Benz, vent til januar for å kjøpe bilen etter eget valg. I løpet av januar er det mindre fottrafikk, men mer inventar. Som et resultat kan du enkelt få mye. Du bør imidlertid også vurdere månedene februar og desember, da de også har noen eksepsjonelle tilbud.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter