Hva er den mest pålitelige firehjulsdrevne bilen?

Hvis du vil ha en dyktig og pålitelig firehjulsdrevet bil, er det mange alternativer å velge mellom.  Det beste er at du ikke engang trenger å bruke en ublu sum penger heller, da det er mange rimelige, men likevel pålitelige firehjulsdrevne biler på markedet.

Fra og med den ikoniske Subaru Impreza, en bil dypt forankret i rallying, får du mye bil for pengene. Hvis du ønsker en mer premium kompakt sedan, bør du også sjekke ut Audi A5. Men hvis du vil ha en større, men like pålitelig sedan, Subaru LaCrosse er den å få, eller Audi A6 hvis du foretrekker luksus.

I SUVers verden er det mange firehjulsdriftsalternativer å velge mellom, men det virker som Mazda CX-5 og Kia Telluride er de mest pålitelige firehjulsdrevne SUVene på markedet. Hvis du vil ha en mer luksuriøs, men like pålitelig SUV,  porsche Macan eller Audi Q7 er den å få.

Uansett hvilken bil du kjøper, må du alltid  gjøre regelmessig vedlikehold hvis du vil maksimere bilens pålitelighet.  Uansett om det er en japansk økonomibil eller en luksuriøs tysk flaggskip sedan, er regelmessig vedlikehold viktig.

Subaru Impreza

Subaru Impreza har alltid vært helt i den øverste enden når det gjelder pålitelige all-hjulet stasjonen sedans, og det virker som den nye Impreza er veldig mye det samme.  Med en startpris på mindre enn $ 20k, er Impreza et sant røverkjøp for det den leverer fordi firehjulsdrift kommer som standard på tvers  av alle modeller og varianter.

Hvis du velger den automatiske versjonen, får du  også Subaru EyeSight sikkerhetssystem som standard, noe som gjør Impreza veldig trygt også.  Når det er sagt, tilbyr impreza imidlertid ingen hybride drivlinjer per ennå, men påliteligheten er klasseledende i nesten alle henseender.

  Ford Bronco Sport Pålitelighet

Audi A5

Den Audi A5 er en av de mest ønskelige Audi modeller på markedet akkurat nå, og takket være en relativt pålitelig plattform og Quattro all-hjulet stasjonen, det er også en av de beste kompakte all-hjulet stasjonen sedans på markedet. A5 ser fantastisk ut takket være smart utførte stylingsignaler som får A5 til å se moden ut mens du fortsatt beholder en sporty coupe ethos.

Quattro firehjulsdrift kommer imidlertid ikke som standard, noe som betyr at du må betale litt ekstra for å få det. Det er imidlertid verdt det å gjøre det, spesielt hvis du velger S-Line-pakken som også kommer med et mer målrettet fjæringsoppsett som gjør A5-måten  morsommere å kjøre.

Subaru LaCrosse

Subaru LaCrosse er ganske lik Impreza i mange henseender, men det forbedrer også hvor Impreza ikke klarer å levere, og det er drivende glede og byggematerialer av høyere kvalitet . Med en startpris nord for $ 30k er LaCrosse et stort skritt opp fra Impreza, men det er vel verdt det.

LaCrosse tilbyr også et velprøvd Subaru Symmetrical firehjulsdriftssystem som ofte regnes som det beste firehjulsdriftsystemet på markedet akkurat nå. Hvis du parrer det med mye interiør og lasterom, et flott infotainmentsystem og stor pålitelighet,  er LaCrosse absolutt et godt alternativ for de som ønsker en relativt rimelig større sedan.

Audi A6

Den nye Audi A6 ser ut og føles som et romskip inne og ute. Takket være et futuristisk interiør og flotte byggematerialer, står A6 over resten av segmentet som den mest technologically avanserte mellomstore Premium sedan.

  Hvordan hindrer jeg bilen i å ruste?

A6 leveres som standard med Quattro firehjulsdrift som ofte regnes som det beste firehjulsdriftsystemet på markedet. Hvis du parer det med over gjennomsnittet pålitelighet, kommer A6 på toppen som den beste større sedan på markedet akkurat nå.

Porsche Macan

Porsche Macan er den mest pålitelige Porsche SUV på markedet. Hvis du vurderer at Porsche som helhet er et merke kjent for pålitelighet, overlegen ingeniørarbeid og luksus, er Macan en ekte no-brainer. Du bør hoppe over 4-sylindrede motorer, og velge en 6-sylindret drivlinje fordi Macan er en ekte sports-SUV.

Med et vakkert interiør og eksteriør er Macan så attraktiv som en kompakt SUV kan få.  Selv om det er mange pålitelige SUV-er på markedet, kan ingen SUV tilby det Macan tilbyr, og fortsatt betraktes som pålitelig. Det er Porsche engineering på sitt aller beste.

Delen Vanlige spørsmål

Hvordan kan jeg øke bilens pålitelighet?

To øke bilens pålitelighet, du må ta godt vare på bilen din. Dette betyr at du må gjøre alt det vanlige vedlikeholdet, holde bilen ren, alltid velge OEM-deler og alltid bruke lisensierte servicebutikker for å utføre de nødvendige serviceplanene.

Du bør også lytte til bilen mens du kjører, og se etter tegn på knitring, popping, squealing, sutring, banking  eller lignende. Løs alle problemene raskt og vær alltid enkel på gasspedalen og bremsepedalen. Bytt alle filtre og væsker regelmessig, og bruk alltid de beste pleieproduktene som er tilgjengelige.

  Hvorfor lukter bilen min råtne egg

Hvilket firehjulstrekksystem er best i snøen?

Audi og Subaru gjør de beste all-hjulet stasjonen systemer for snø kjøring, men mellom de to, det virker som Subaru har overtaket på grunn av symmetriske all-hjulet stasjonen plattform det er basert på.  Dette systemet gjør at Subaru kan kontrolleres mer, noe som igjen reduserer slip.

På den annen side,  Audis Quattro all-hjulet stasjonen systemet er nesten like bra, men det er ikke satt opp så aggressivt som Subaru all-hjulet stasjonen systemet er. Uansett hvilken du går for, vil du ikke bli skuffet.

Hvilket firehjulsdriftssystem er det mest sporty?

BMW M xDrive og Mercedes AMG 4Matic + er de to sportiest all-hjulet stasjonen systemer på markedet akkurat nå fordi de gjør det mulig for deg å koble den bakre diff helt som bokstavelig talt gjør bilene til bakhjulsdrift hooligans.

Disse systemene er allerede først og fremst bakhjulsdrift partisk, noe som gjør at de føles mye sporty enn Quattro firehjulsdrift eller Subarus symmetriske firehjulsdriftsystem.  Det er verdt å nevne at BMW og Mercedes anbefaler at du ikke bruker »Drift Mode» på offentlige veier, da dette ofte kan være farlig.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter