Hvor lenge varer Volvo-batterier?

Volvos hybridbatterier varer i rundt 10 år med 8 års garanti og andre startbatterier varer opptil 5 år.

Hybridbatteriene er litium-ion-batterier. Volvo tilbyr en 8-årig eller 100 000 kilometer lang garanti for sine hybridbatterier, avhengig av hva som kommer først. Volvo hevder imidlertid at batteriene er designet for å vare enda lenger enn 10 år, noe som gjør det nesten like lenge som levetiden til kjøretøyet ditt.

Volvo hybridbiler

Volvo laget sin første hybridbil i 2017, som Volvos første skritt mot elektrifiseringsforpliktelsen. Per nå lager Volvo bare hybrid- eller elbiler, noe som resulterer i den eksepsjonelle drivstofføkonomien i Volvo-biler. Volvo hybridbiler inkluderer to typer hybrider: mild-hybrid og plug-in hybrid biler.

De milde hybridbilene er laget for å redusere karbonutslipp og gi bedre drivstoffeffektivitet. I mellomtiden kan plug-in hybrider til og med kjøre utelukkende på batterier til tider. Karbonutslippene er enda lavere i plug-in hybrider, sammenlignet med mildhybrider eller andre fullhybridbiler.

Mild-Hybrid biler: Batteriet hjelper motoren

I denne typen hybridbil er det et relativt mindre batteri som bare hjelper forbrenningsmotoren. Bilen kan ikke bare kjøre på batteristrøm. Batteriene gir imidlertid bedre akselerasjon og enda mer komfortable turer. De milde hybridbilene har et 48-volts batteri, som kan lades opp gjennom regenerative bremser.

Fordelene med mildhybridbiler er færre sammenlignet med fulle hybrider eller plug-in hybrider, men de gir absolutt bedre drivstofføkonomi. Drivstoffet lagres også når bilen ikke kjører. Systemet gir også bedre hjelp til start/stopp-knappen.

Plug-in hybridbiler kan kjøre på batterier

Plug-in hybrider har et større batteri som til og med kan kjøre hele bilen. Batteriet må lades fulladet gjennom et ladeverktøysett levert av Volvo eller fra en ladestasjon. PHEVs kan kjøre opptil 28 miles helt på batteri, noe som kan spare mye drivstoff hvis du kjører i byen.

  Varer Volvo-biler lenger?

Bilen kan også kjøre i hybridmodus, noe som sparer drivstoff og lader batteriet selv. Dette sparer opptil 60 % i drivstoffutgifter med enda mer reduserte karbonutslipp. Drivstofføkonomien til PHEVs er rundt 60 mpg avhengig av kjøretøyet ditt.

Volvo Hybrid-batterier trenger ikke vedlikehold

Hybridbatteriene laget av Volvo har en lang levetid på rundt 10 år. Batteriene er litium-ion og har en energimengde på 11,2 kWh. Batteriene krever ikke vedlikehold, og de er oppladbare. I plug-in hybrider må batteriene lades opp ved å koble til, men i milde hybrider er dette ikke nødvendig.

Hybridbatterier trenger ikke vedlikehold. Batteriene har en viss kapasitet som kan redusere over tid, og redusere rekkevidden. Reduksjonen i området kan indikere at batteriets kapasitet er redusert. I dette tilfellet vil forbrenningsmotoren kjøre mer enn den elektriske motoren, noe som resulterer i mer drivstoffbruk. Batteriet bør skiftes ut under denne situasjonen.

Kostnad

Selv om Volvo hevder at hybridbatteriene kan kjøre opptil 10 år og startbatterier kan kjøre opptil 5 år, må de fortsatt byttes ut hvis de ikke holder en lading lenger. Hybridbatterier er vanligvis ganske dyre, enda mer enn startbatteriene. Normalt koster de fra $ 1000 til $ 5000. Imidlertid har de en mye lengre levetid og trenger lite eller ingen vedlikehold.

Tips for å få hybridbatterier til å vare lenger

Hybridbatterier kan spare deg mye på drivstoff, men dessverre varer de ikke evig. Selv om batteriene til slutt må byttes ut etter en viss kjørelengde og tid, er det noen nyttige måter å få dem til å vare lenger:

  Er Volvo billigere å vedlikeholde enn BMW?

• Gi akselerasjon ved stopp – Når bilen stoppes ved et lys eller i trafikken, må du hele tiden gi litt akselerasjon. Dette unngår at bilen går direkte inn i gassmodus, og bilen fortsetter å bruke batteriet, noe som bidrar til å sykle batteriene. Dette øker også drivstofføkonomien, da bensinmotoren ikke vil bli brukt.

• Ikke stopp bilen umiddelbart – Bruk i stedet litt kyst for å stoppe bilen. La bilkysten stoppe, noe som bidrar til å skape kinetisk energi.

• Start bilen sakte – Ikke slå foten på gasspedalen umiddelbart etter at du har startet bilen.

• Bruk bilen regelmessig – Bilen skal brukes regelmessig. Dette er det enkleste tipset, og det forlenger batterilevetiden. Hybride batterier når de ikke er i vanlig bruk, er tilbøyelige til å lades ut tidligere.

Volvo går elektrisk

Volvo har produsert sine hybridbiler siden 2017. Så langt virker batteriene ganske pålitelige med et veldig lavt antall klager. De har også sluttet å lage fossile brenselbaserte motorer og skiftet til hybrider eller rene elbiler, med sikte på å gå utelukkende elektrisk i nær fremtid.

FAQ

Hvordan lages hybridbatterier?

Hybrid teknologi er et av de mest ambisiøse prosjektene som bekjemper forurensning og klimaendringer. Det finnes tre typer hybridbatterier:

1. Litium-ion-batteri

2. Nikkel metallhydrid (nimh)

3. Blybatterier

Litium-ion-batterier er de kraftigste med den beste akselerasjonen. Dette er typen Volvo bruker. Det er også det siste tilskuddet til elbiler. Forventet levetid for et gjennomsnittlig litium-ion-batteri er rundt 15 år eller 150 000 miles. Disse batteriene forventes å være de lengstvarende batteriene, men de har ulempen med høyere kostnader

  Bør jeg kjøpe en 10 år gammel Volvo?

NiMH-batteriene er eldre enn li-ion-batterier, og de er også billigere sammenlignet med li-ion-batterier. De har vært i markedet lenge, og de har bedre kompatibilitet og allsidighet. Imidlertid har de kortere levetid enn li-ion-batterier.

Blybatterier er de eldste i dette feltet og de billigste. De kan også resirkuleres og selges til en god pris. De har en bevist ytelse og kan kjøre 10 miles på helelektrisk modus. Ulempen med et blybatteri er at det lagrer mindre energi sammenlignet med de to andre.

Hva inneholder hybridbiler?

Hybridbiler er en av de viktigste oppfinnelsene. Bilen drives av to kilder. Den ene er en konvensjonell forbrenningsmotor, og den andre er en elektrisk motor. Den elektriske motoren drives av batteriene som er lagret i bilen, og disse batteriene lades opp gjennom regenerative batterier. Når det gjelder PHEV, kan batteriene også lades gjennom en plug-in-kilde.

Hva er noen av de beste hybridbilene å kjøpe i USA?

Det er mange hybrider i USA. Den første hybrid introdusert var Toyota Prius. Etter det har markedet nettopp fylt opp med hybridbiler. Noen av de beste hybridbilene i 2021 er:

  • Honda Accord Hybrid
  • Hyundai Sonata Hybrid
  • Hyundai Elantra Hybrid
  • Toyota Camry Hybrid
  • 2022 Toyota Prius

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter