Hva er den best brukte Volvo å kjøpe?

Å kjøpe en bruktbil er et flott røverkjøp, da du ikke vet hva du kan forvente av det. Volvo kan imidlertid skryte av noen av de fineste bruktbilene. For noen år siden har de et utmerket rykte for å skape trygge, pålitelige og holdbare biler. Men hva er den beste brukte Volvo-modellen å kjøpe?

Hvis du leter etter den best brukte Volvo å kjøpe, ser ikke lenger enn 2012 Volvo XC90. Når du sammenligner den eldre generasjonen av Volvo XC90 og sammenligner den med den nyeste, vil du bli overrasket over hvor forskjellige de ser ut. Til tross for at den ikke er like tiltalende som den nyeste Volvoen, er første generasjon Volvo XC90 den best brukte Volvo.

De nyeste Volvo-modellene har imidlertid ikke vist seg å være like pålitelige som de eldre Volvo-modellene. For eksempel har andre generasjon XC90, som startet produksjonen i 2015 til dags dato, manglet når det gjelder pålitelighet. Faktisk er det den minst pålitelige Volvo-modellen for øyeblikket.

Funksjoner av 2012 Volvo XC90

Den 2012 Volvo XC90 er kanskje ikke den flotteste Volvo SUV på veien, men det er den best brukte Volvo bil. Bortsett fra det ikke så gode utseendet, er denne bilen veldig pålitelig og kommer med førsteklasses funksjoner. Dessuten har den også plass til opptil 7 passasjerer, noe som gjør den til en perfekt familiebil.

Denne spesielle modellen kommer med seks trims, som inkluderer 3.2, 3.2 Premier Plus, 3.2 R-Design, 3.2 R-Design Premier Plus, 3.2 Platinum og 3.2 R-Design Platinum. Vårt fokus vil være på base trim, som er 3.2 trim.

Utenfor

Selv om utsiden av Volvo XC90 ikke er veldig tiltalende, kan den skryte av en rekke fantastiske funksjoner. Disse inkluderer kroppsfargede dørhåndtak og sidespeil, speil med blinklys, standard kraftmåne, 18-tommers legeringshjul, standard strømdrevne oppvarmede speil og standard tåkelys foran.

  Beste Mercedes brukt SUV

Interiør

Når det gjelder interiøret, er denne crossover SUV utstyrt med mange luksuriøse og komfortable funksjoner. Bilens konsoller har krombelegg og setene er laget av lær. På toppen av det er det en aluminiums trim, valgfritt oppvarmet sete, standard automatisk to-sone klimakontroll og tredje rad.

En av de mest fremragende funksjonene i Volvo XC90 luksus crossover SUV er det store lasteområdet og hytta. Det er derfor den har plass til opptil syv passasjerer. Dessuten har bilen også et eksklusivt og stilig interiør og en rekke avanserte sikkerhetsfunksjoner.

Prestasjon

Volvo tilbyr to stasjonssystemalternativer – forhjulsdrift eller firehjulsdrift. I motsetning til de tidligere modellene har ikke 2012-modellen et 4,4-liters V-8-alternativ. Alle  de ovennevnte trims kommer med en 3,2-liters sekssylindret motor, som fortsatt er kraftig.

Bortsett fra å ha en anstendig motor, kommer bilen også med en 6-trinns automatgirkasse, og den leverer maksimalt 240-hk og 236lb-ft dreiemoment. Imidlertid har denne SUV også en treg akselerasjon og nummen styring. Uansett er turen stille og komponert.

Sikkerhet

Sist men ikke minst, Volvo XC90 kommer med mange sikkerhetsfunksjoner, og det er blant de sikreste bilene på planeten. Takket være funksjoner som blokkeringsfrie bremser med bremseassistanse, rullestabilitetskontroll, elektronisk stabilitetssystem og trekkraftkontrollsystem som alle leveres som standard.

En brukt Volvo XC90 går for omtrent $ 38,000 XNUMX. Denne prisen er for basen trim, mens den dyreste trim går for ca $ 44,500.

FAQ

Hva er den dårligst brukte Volvoen å kjøpe?

Den dårligst brukte Volvo å kjøpe er 2015 Volvo XC60. Dette er fordi denne modellen og året har en programvarefeil på motorens viftekontrollmodul. Når feilen oppstår, påvirker det klimaanleggets ytelse, og kjølevæsketemperaturen øker. På toppen av det hele har noen også klaget over drivstofflekkasjer.

  Beste gamle Mercedes å kjøpe

Bortsett fra å ha en programvarefeil, kommer Volvo XC60 også med et mindre intuitivt infotainmentsystem. Dette betyr at noen mennesker kan ha vanskelig for å bruke noen kontroller i bilen. Andre problemer med XC60 inkluderer servostyringsproblemer og elektroniske problemer knyttet til drivstoffpumper på bensinmodeller.

Hva er den mest pålitelige Volvo-modellen?

Hvis du vil ha den mest pålitelige Volvo-modellen, trenger du ikke se lenger enn til Volvo S60/V60. Denne bilen registrerer færre problemer enn andre Volvo-modeller. I tillegg har den en av de beste motorene blant luksusbiler. Så når den vedlikeholdes riktig, kan denne bilen klokke over 500 000 miles.

Hva er den best brukte Volvo-salongen?

Det siste tiåret har Volvo produsert noen eksepsjonelle saloonbiler. Øverst på listen er Volvo S60. Likevel, hvis du leter etter den best brukte Volvo-salongen, går den tittelen til S90. Spesielt er 2017 Volvo S90 en eksepsjonell bruktbil med noen av de fineste funksjonene.

Hva er den best brukte Volvoen under $ 20,000?

Den best brukte Volvo-modellen under $ 20,000 xnumx er Volvo V40. Denne elegante og trygge hatchbacken er romslig og har plass til opptil 5 passasjerer. I tillegg kommer den med en firesylindret turboladet motor som leverer opptil 187 bhp.

Dessuten er denne kompakte, men pålitelige hatchback utstyrt med en 6-trinns Geartronic  automatgirkasse med et FWD-system. Dette betyr at det ikke er raskt, men morsomt å kjøre. Andre bemerkelsesverdige funksjoner i Volvo V40 inkluderer et klimaanlegg, barnesikkerhet, multifunksjonsratt og strømseter.

  Er en brukt Mercedes S-klasse et godt kjøp?

Hvilke problemer bør jeg forvente når jeg kjøper en Volvo?

Som alle bilmerker har Volvo også noen vanlige problemer som er knyttet til bilene deres. Så hvis du vil kjøpe en Volvo, er det noen problemer du bør være klar til å håndtere. Disse inkluderer:

  • Brå motorfeil
  • For høyt oljeforbruk
  • Dårlig drivstofføkonomi
  • Feil ved overføring

De fleste av de ovennevnte Volvo-problemene begynner vanligvis å skje etter at bilen når over 75 000 miles. Så hvis bilens kilometerteller er mellom 70.000 og 100.000 miles, bør du være forberedt på å håndtere de fleste av de vanlige Volvo-problemene som nevnt ovenfor.

Avsluttende tanker

Hvis du leter etter en pålitelig, kvalitet og pålitelig brukt Volvo-modell, er det ingen bedre bil enn Volvo XC90 SUV. Når det gjelder utseende, er det kanskje ikke den mest tiltalende brukte Volvoen, men det er verdt å bruke dine hardt opptjente penger på.

Likevel bør du ta deg god tid og finne den best brukte Volvo XC90. Forsikre deg om at den brukte bilen er riktig vedlikeholdt og godt vedlikeholdt. Gå også gjennom historien, da du ikke vil ha en bil som har vært gjennom mange ulykker eller problemer. Det beste alternativet er å få en fra et Volvo-servicesenter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter