Vanlige problemer med Hyundai Equus

Hyundai Equus problemer & feil

Den Hyundai Equus er en full størrelse luksus firedørs sedan som prøver å tilby en virkelig luksuriøs opplevelse uten å koste så mye som de fleste luksusbiler i full størrelse. Equus ble sacked for 2017 modellår som Genesis ble med i spillet og begynte å lage høyere-end luksus Hyundai / Genesis produkter. Dette betyr at Equus er en av, om ikke de mest luksuriøse Hyundai-modellene noensinne.

Med en så høy oppgave kom en høy prislapp da mange toppmodeller solgte for oppover på $ 70,000 XNUMX. Ja, du hører det riktig, en Hyundai for mer enn $ 70k. Imidlertid kan det virke latterlig å betale slike penger for en bil med et Hyundai-merke, men de som gjorde say at bilen var vel verdt det, da det får ting du ikke en gang kan få på en Rolls Royce.

Selv om det er ekstremt interessant å tenke på alle luksusfunksjonene du får med Equus, fokuserer vi i denne artikkelen på pålitelighet. Som sådan er Equus ikke så pålitelig som lavere-end Hyundai modeller, men det er mye mer pålitelig og billigere å kjøre enn nesten alle store tyske sedans.

De vanligste problemene er relatert til soyalagde ledninger, infotainmentsystemet, ulike elektriske problemer, fjæringsproblemer og bremser.  Alt i alt er Equus virkelig en kul bil i disse dager, spesielt fordi den kan fås til en utrolig lav pris i disse dager.

Hyundai Equus – Soya-laget wiring problemer

En av de rareste og mest frustrerende problemene du kan møte med mange Hyundai-modeller fra denne tiden skyldes at ledningssystemet er laget av soyabaserte materialer. Problemet her er at gnagere har en tendens til å finne veien under hetten din og begynne å spise bort på ledningene. Dette kan forårsake problemer med mange systemer.

  Problemer med Fiat 2.4 MultiAir TigerShark-motoren

Dette er imidlertid ikke det største problemet heller, da når disse mislykkes, erstatter Hyundai dem med soya-laget ledninger igjen. Dette fordeler Hyundai som noen av disse reparasjonene kan koste hundrevis, om ikke tusenvis av dollar, og selvfølgelig gnagere.  Alt dette førte til slutt til et gruppesøksmål mot Hyundai og noen andre bilprodusenter.

Hyundai Equus – Infotainment system problemer

Hyundai Equus får et velkjent og ganske frustrerende Blue Link infotainment system som er kjent for å irritere en haug med eiere.  Problemet her er at Hyundai vil begrense tilgangen din til visse funksjoner hvis du ikke betaler dem deres årlige abonnementsavgift.  Videre må du betale $ 500 for en reinstallering og til og med kreve visse maskinvareutskiftingsdeler.

Alt dette frustrerte en haug med Hyundai-eiere som også bestemte seg for å saksøke Hyundai. Problemet her er at Hyundai ikke avslørte for sine kunder at resubscription kommer til å koste så mye penger som det gjør. For å gjøre vondt verre, klaget eierne over å betale den slags penger, men systemet fungerte ikke engang da.

Hyundai Equus – Elektriske problemer

Det er vanlig kunnskap i disse dager at luksus sedans i full størrelse kommer med funksjoner du virkelig ikke kan se på billigere biler. Hyundai Equus er en av disse bilene fordi den får massevis av luksus, komfort, sikkerhet og bekvemmelighetsfunksjoner, men noen av disse funksjonene er kjent for å bryte.

Høyttalersystemet i Equus kan svikte fullstendig og slutte å sende ut lyder. Infotainmentsystemet kan feile eller til og med slå seg av. Ryggekameraet kan mislykkes, lysene kan svikte og telefontilkoblingspakken kan også mislykkes.  Strømseter er noen ganger kjent for å mislykkes mens strømlåser også kan gjøre det.

  Hyundai Elantra Sport Pålitelighet

Hyundai Equus – Suspensjon problemer

Hyundai Equus er en veldig komfortabel bil, da den skal gis sitt markedssegment.  Imidlertid virker det som om suspensjonssystemet på Equus også noen ganger er utsatt for ulike problemer. Sannsynligvis er det verste problemet  forbundet med at frontenden av bilen faller til bakken på grunn av problemer med luftfjæringssystemet.

For å gjøre vondt verre, erstattet noen eiere e-komponentene opptil tre ganger, men problemet forble fortsatt. Andre rapporterte bankende lyder mens noen rapporterte problemer med ødelagte stivere.

Hyundai Equus – Bremser problemer

For å toppe denne listen, må vi også nevne at Equus er kjent for å lide av bremsesystemrelaterte problemer. Den hydrauliske elektroniske kontrollenheten som overvåker bremsepedalen din, kan mislykkes, noe som vil kreve at du tramper på bremsene for å stoppe bilen.  Hyundai tilbakekalte til og med Equus og noen andre biler på grunn av lignende bremsesystemproblemer.

Delen Vanlige spørsmål

Bør jeg kjøpe en Hyundai Equus?

Hvis du er interessert i å kjøpe en luksusbil i full størrelse som ikke koster massevis av penger å kjøpe eller vedlikeholde, er Hyundai Equus den perfekte bilen for deg. Ja, det er en Hyundai og de fleste forventer ikke at en Hyundai skal kalles «luksuriøs» og å koste oppover $ 70k, men Equus var en flott bil da den kom ut.

Den gode nyheten er at disse nå kan fås for bare $ 15,000 til $ 20,000, og til den prisen er Equus et sertifisert luksusbilkjøp.

  Hyundai Sonata Pålitelighet

Hvorfor sluttet Hyundai å lage Equus?

Hyundai sluttet å lage Equus fordi Hyundai sluttet å lage avanserte biler. De overlot det til Genesis som introduserte Genesis G90, en åndelig etterfølger til Equus. Dette betyr at Equus-navnet ikke kommer tilbake med det første så snart det sannsynligvis kommer til å bli pensjonert for godt.

Dette gjør det til en veldig interessant bruktbil for øyeblikket, og det virker som om mange mennesker liker ideen, da Equus ikke bare er billig, men også ganske sjelden mens de er pålitelige.

Er sedaner i full størrelse på en nedgang?

Det amerikanske markedet har sett en jevn nedgang i sedansalget i  full størrelse i  flere tiår, noe som fikk de tre store (Ford, GM og Chrysler) til å fullstendig avvikle sine sedantilbud i full størrelse. De eneste merkene i disse dager som kontinuerlig selger sedaner i full størrelse er Mercedes, Audi, BMW, Bentley og Rolls Royce.

Imidlertid er ikke alle merker sikre på bortgangen av sedaner i full størrelse, noen av dem, som Lincoln med sin nye Continental, ønsker å bringe tilbake sedan i full størrelse. Alt i alt faller de, men de går ikke noe sted med det første.

Vanlige feil, problemer og svakheter.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter