Hyundai Venue pålitelighet

Pålitelighetsresultatene til Hyundai og de rimelige prisene gjør det til et godt valg for budsjettbiler. The Venue er en annen kompakt SUV fra Hyundai Motors. Det var Hyundais minste crossover SUV globalt før Casper. Lokalet tilbyr mange funksjoner i en god prisklasse og kommer også med forhjulsdrift.

Oversikt

5-dørs SUV er gjennomsnittlig når det gjelder dimensjoner sammenlignet med konkurransen, men SUV gir nok komfort for lengre så vel som uformelle turer. Lagringsplassen er også pålitelig. Arenaen kommer i forskjellige girkasseoppsett, inkludert en 5-trinns manuell, 6-trinns manuell, 6-trinns automatisk, 7-trinns DCT CVT. Motoren har også forskjellige varianter, men den beste blant dem er 1.0L Kappa II T-GDi3, som gir god ytelse.

Pålitelighet

Hyundai er et av de beste valgene når det gjelder holdbarhet og pålitelighet. The Venue er også en pålitelig SUV med mange funksjoner og utmerket kjørekvalitet. Når det gjelder pålitelighetspoeng, klarte Venue å score 78 av 100 i forventet pålitelighet. Det eneste problemet i lokalet er SX-DCT oppvarming.

Sikkerhet

Sikkerhet har alltid vært en av de viktigste faktorene å være bekymret for når du kjøper et nytt eller brukt kjøretøy. Hyundai er kjent for sine gode sikkerhetsfunksjoner og pålitelige sikkerhetstiltak. The Venue har en 4-stjerners vurdering for sikkerhetsvurdering av NCAP. SUV er også utstyrt med alle nødvendige driverens hjelpefunksjoner.

Avskrivningsrate

Hyundai mister vanligvis ikke mye av verdien sammenlignet med andre konkurrenters merker på grunn av sin kontinuerlige høye etterspørsel i markedet. Arenaen i tilfelle avskrivningsrate er ganske tilfredsstillende, da den mister bare 47% av sin opprinnelige verdi etter 5 år, noe som anses som bra.

  Hyundai Azera Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Rimelige vedlikeholds- og reparasjonskostnader er et av Hyundais plusspunkter gjennom årene. Kjøretøyet når det tas vare på godt, krever ingen form for kompleks reparasjon. Vedlikeholds- og reparasjonskostnaden for stedet er rundt $ 7,761 i løpet av de første 10 årene.

FAQ

Hva er galt med Hyundai arena?

Ytelsen til Hyundai Venue er ikke bra. Den kan bare produsere 121 hestekrefter, og mange liker ikke utvendig styling eller interiør. Den 2021 Hyundai Venue lille last plass og trange bakre seter er to av sine største feil.

Er Hyundai Venue en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Hyundai Venue er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Hyundai Venue?

Hyundai Venue er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Hyundai Venue og har den en turbo?

Hyundai Venue har 121 hestekrefter og 113 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri I-4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Hyundai Venue?

17,02 cm (6,7 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Hyundai Venue har 17 X 6.5 tommers aluminium forhjul og 17 X 6.5 tommers aluminium bakhjul.

Er Hyundai Venue vellykket?

Da det ble lansert, var Hyundai Venue en stor suksess i India. Den økende konkurransen har påvirket salget av dette kjøretøyet. Dette er grunner til å revurdere å kjøpe Hyundai Venue.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter