Lincoln MKZ Pålitelighet

Lincoln har et godt rykte for å lage pålitelige holdbare kjøretøy. Lincoln MKZ er et annet tillegg til deres kjøretøy flåte. Lincoln MKZ er en 4-dørs, 5-passasjer mellomstore luksus sedan produsert av Lincoln. Den startet produksjonen i 2006 og ble avviklet i midten av 2020.

Oversikt

Den 4-dørs sedan ble først kjent som Lincoln Zephyr og senere ble navnet oppdatert og omdøpt til MKZ under nomenklaturen til ‘MK’ familien. I den nyeste modellen driver en 3,0-liters EcoBoost V6-motor MKZ. MKZ har en toppfart på 150 mph og kan akselerere fra null til 60 mph på rundt 6 sekunder. Det er en veldig anstendig luksus sedan med imponerende interiørkvalitet.

Pålitelighet

Den mellomstore luksus sedan tilbyr en jevn komfortabel tur. Ifølge RepairPal rangerer MKZ 20 av 31 for mellomstore luksusbiler. Pålitelighetsvurderingen til MKZ er 3.0 av 5.0, noe som kunne ha vært litt bedre for denne klassen, da den også har en god prislapp knyttet til navnet. MKZ har det bra i nesten alle avdelinger bortsett fra problemet med lav kjørelengde.

Sikkerhet

Ifølge IIHS er 2009 MKZ god når det gjelder sikkerhets- og krasjtesting. Den besto front- og sidekollisjonstestingen og sikret en samlet god poengsum. 2010-modellen av luksus mellomstore sedan fikk en Top Safety Pick rating fra Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).

Avskrivningsrate

Det har blitt bemerket at Lincoln ikke holder sin verdi så godt over tid. I denne forstand ligner Lincoln MKX på de andre søsknene i «MK» -familien. Den estimerte avskrivningsraten for Lincoln MKX 2018 er 52 % etter fem år.

  Porsche vs. Corvette Pålitelighet - Hvilken er bedre?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene for alle kjøretøy er av betydning da de bestemmer de totale eierkostnadene for det kjøretøyet.  Kostnaden for vedlikehold og reparasjoner på en Lincoln MKZ i løpet av de første 10 årene av bruken er omtrent $ 8,378. I luksus sedan segmentet, denne prisen er $ 3,326 lavere enn bransjen gjennomsnittet. MKZs har 24.67% sjanse for å kreve store reparasjoner i løpet av den tiden også. 

FAQ

Er Lincoln MKZ en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lincoln MKZ er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange plasser er det i Lincoln MKZ?

Lincoln MKZ er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Lincoln MKZ og har den en turbo?

Lincoln MKZ har 245 hestekrefter og 275 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Lincoln MKZ?

15,4 kubikkfot ( 0,436 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Lincoln MKZ har 19 X 8 tommers aluminium forhjul og 19 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Har Lincoln MKZ problemer?

RepairPal gir Lincoln MKZ en poengsum på 3,0 ut 5,0. MKZ rangerer 20th blant luksus mellomstore sedans. Den gjennomsnittlige MKZ-eieren vil bruke $ 831 årlig og besøke butikken for uplanlagte reparasjoner 0.6 ganger per år.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter