Kia K5 Pålitelighet

Den koreanske bilprodusenten Kia Corporation, kjent som Kia, opererer fra sin hjemmebase i Seoul, Sør-Korea. I 2019 solgte de over 2,8 millioner biler, noe som gjør det til landets nest største bilprodusent etter Hyundai Motor Company. Den 2022 Kia K5 er klassifisert som en familie sedan, men sin enestående design og 290-hp motor antyder noe mer forførende. Sedanens romslige baksete suppleres med aktive sikkerhetsfunksjoner og infotainmentteknologi som standard.

Oversikt

En åtte-trinns automatisk kraftoverføring kombineres med en turboladet 1,6-liters firesylindret som genererer 180 hestekrefter. Firehjulsdrift er valgfritt, men ikke på GT-modellen. Forhjulsdrift er standard for motoren. Kia K5 GT er imponerende rask, med sprinten til 60 mph kommer på bare 5.2 sekunder.

Pålitelighet

Denne modellen har aldri blitt fullstendig testet for pålitelighet. Som et resultat har den ikke en samlet poengsum og kan ikke rangeres mot andre mellomstore biler. Men mange motorproblemer er registrert angående dette kjøretøyet. På grunn av mange motorproblemer anses det ikke som pålitelige kjøretøy som andre.

Sikkerhet

National Highway Traffic Safety Administration har gitt 2021 Kia K5 en samlet sikkerhetsrangering på fem stjerner, inkludert fem stjerner i sidekollisjonstesting og fire stjerner i front- og rollover-tester.

Videresalgsverdi

Videresalgsverdien til et kjøretøy avhenger av tids- og tilstandsfaktorene. Det anslås at den 5-årige videresalgsverdien av en KIA K5 vil være $ 14,640 etter 5 års avskrivning.

  Hvor pålitelig er Citroën

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikehold og reparasjoner på en KIA K5 i løpet av de første 10 årene vil koste omtrent $ 5,949 per kjøretøy. Sammenlignet med populære sedanmodeller, er dette omtrent $ 890 billigere. Det er også 17,53 prosent sjanse for at en K5 vil trenge store reparasjoner i løpet av den tiden.  Den har en gjennomsnittsverdi sammenlignet med de andre bilene.

FAQ

Er Kia K5 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Kia K5 er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange plasser er det i Kia K5?

Kia K5 er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Kia K5 og har den en turbo?

Kia K5 har 180 hestekrefter og 195 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Regular Unleaded I-4 med en forskyvning på 1,6 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har Kia K5?

13,46 cm (5,3 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Kia K5 har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 7.5 tommers aluminium bakhjul.

Hva slags motor har Kia K5?

K5-modellene har en 1,6-liters turboladet 180-hk firesylindret motor som pares med en 8-trinns automatgirkasse. Forhjulsdrift er standard på motoren; valgfri firehjulsdrift er tilgjengelig for GT-modellen.

Tar Kia K5 vanlig gass?

Ja, Kia K5 tar vanlig bensin. Alle 2020- og 2021 Kia-biler er konstruert for å kjøre på vanlig bensin med 87-oktan og høyere.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter