Polestar vs Mercedes pålitelighet – som er bedre?

Mercedes regnes som et benchmark tysk executive premium merkevare når det gjelder allmennheten, noe som betyr at Mercedes-modeller har en tendens til å sette standarder for sine respektive segmenter. Selv om både Audi og BMW konkurrerer med Mercedes, anser de fleste der ute fortsatt Mercedes som den øvre echelonen.

Som sådan må Mercedes øke dette omdømmet ved å investere store summer av FoU-penger i luksus,innovasjon  og teknologi. Alt dette betyr at Mercedes ikke prioriterer pålitelighet fordi flertallet av selskapets penger går til disse tre selskapsavdelingene.

Som sådan faller Mercedes inn i den gjennomsnittlige pålitelighetsbraketten både med Audi og BMW, mens Volvo, søsterselskapet til Polestar har en tendens til å falle inn i gjennomsnittskategorien fra gjennomsnitt til over. Siden de fleste Polestar-modeller er tungt basert på dagens Volvo-biler, erdetrimelig å antyde at Polestar  skal være like pålitelig som Volvo.

Det er rett og slett ikke nok Polestar-biler der ute for øyeblikket for å måle hvor pålitelig merkevaren er som  helhet. Men fordi deledelingen mellom Volvo og Polestar er omfattende, bør Polestar og Volvo være  like pålitelige, noe som betyr at de  begge er bedre enn Mercedes.

Mercedes pålitelighet – gjennomsnitt

Ifølge RepairPal  Mercedes Benz’s  pålitelighet er 3 av 5 som  gjør det gjennomsnittlig – ikke stor, ikke forferdelig. Dette er et tilbakevendende tema med det tyske ledersegmentet, da både Audi og BMW også har en tendens til å ligge i det gjennomsnittlige pålitelighetssegmentet.  Når det er sagt, har Porsche en tendens til å bestrebe seg på alle disse tre når det gjelder pålitelighet.

Som tidligere nevnt er Mercedes fokusert på å gjøre de mest luksuriøse end mest sofistikerte og ønskelige biler på markedet som består av å gjøre pålitelighet compromises. Noen modeller som Mercedes Benz G-klasse som uten tvil er en av de mest ønskelige SUVene på planeten  er  et perfekt eksempel på dette.

  Cadillac CT5 Pålitelighet

Den er stor, boxy,  og borderline  urimelig, noe som gjør den både robust og  arkaisk på samme tid. Det koster mye penger å vedlikeholde, og hvis du ikke gjør det, har disse kompromissene en tendens til å vises som dyre reparasjoner. Men for noen tiår siden bygget Mercedes utrolig pålitelige biler, men de sluttet å gjøre det fordi det gikk imot moderne selskapspolitikk.

Nye Mercedes-modeller leveres med en 4-årig garanti på 4år, men denne garantien kan forlenges med opptil 7 år / 100 000 miles.

Polestar-pålitelighet – Sannsynligvis bedre enn Mercedes

Som nevnt i begynnelsen er Polestar fortsatt et nykommerselskap som betyr at de ikke har nok biler på markedet for å være både upålitelige eller pålitelige. Men det at Polestar har  hendene dypt i Volvo-deleskuffen, gjør at Polestar skal klare seg på samme måte som Volvo.

Volvo er vanligvis vurdert som gjennomsnittlig opp til over gjennomsnittet når det gjelder pålitelighet, noe som betyr at Polestar i teorien skal være mer eller mindre det samme og dermed være bedre enn Mercedes. Videre er Polestar fokusert på å lage elbiler som også i teorien bør være mer pålitelige fordi de bruker færre bevegelige deler.

Uansett er det trygt å antyde at Polestar bør være mer pålitelig enn Mercedes, men bare tiden vil fortelle om dette virkelig er tilfelle. Polestar virker som et nytt selskap, men de er sterkt støttet av  Volvo-selskapet som har 50% av alle Polestars eierrettigheter.

Polestar-modellene leveres også med en 4-årig fabrikkgaranti på 50 000 kilometer, som også kan utvides til 100 000 kilometer.

Vedlikehold – Et avgjørende aspekt ved pålitelighet

Uten riktigvedlikehold  kan du ikke forvente at en bil skal være så pålitelig som de fleste diagrammer / resultater har en tendens til å antyde. Noen mennesker opprettholder ikke bilene sine i det hele tatt, mens andre har en tendens til å gjøre det enten av seg selv, gjennom en forhandler, eller gjennom uavhengige  verksteder som kan være både gode og dårlige.

  Aston Martin DBX Pålitelighet

Dette betyr at selv de mest pålitelige Mercedes-modellene  ikke er i nærheten av så pålitelige som de burde være hvis de ikke vedlikeholdes riktig. Elendig vedlikehold mer eller mindre gjør bilen din så upålitelig som biler kan få.

Når du begynner å oppleve problemer som var forårsaket av mangel på vedlikehold, kan du til og med være vitne til at bilen din dør  for tidlig. Alt i alt må du alltid sørge for å vedlikeholde  bilen din i henhold tilprodusentensanbefalinger hvis du vil at den skal være så pålitelig som mulig.

Mercedes-modeller er kostbare å vedlikeholde, og det er ingen hemmelighet som alle premium europeiske biler er. Men hvis du opprettholder dem riktig, bør de tjene deg i mange år fremover. På den annen side er Volvo-modellene like dyre, men gitt det faktum at Polestar gjør at elbiler  og elbiler pleier å være billigere å vedlikeholde, bør Polestar også være best Mercedes i denne forbindelse.

Delen Vanlige spørsmål

Er Mercedes mer luksuriøs enn Polestar og Volvo?

Mercedes er faktisk mer luksuriøs enn Polestar og Volvo, men bare hvis du velger riktig trim. Tyske executive biler er beryktet for mangel på standardutstyr i sine mest grunnleggende modeller, noe som betyr at en moderat utstyrt Volvo eller Polestar-modell lett bør best en grunnleggende Mercedes.

Men hvis du velger en høyere-avslutt Mercedes med et mer tilstrekkelig utstyrsnivå, kan ingen Volvo eller Polestar der ute til og med komme nær Mercedes når det gjelder luksus.

  Audi RS6 Avant Pålitelighet

Hvorfor skal jeg kjøpe en Polestar fremfor en Mercedes?

Polestar er et eksklusivt EV-merke som betyr at de lager elbiler ved hjelp av sitt frittstående EV-baserte chassis. Dette betyr at disse ELBIL-ene er designet for å være elbiler helt fra start, mens Mercedes har en tendens til å bruke eksisterende ICE-plattformer og konvertere dem til elbiler.

Dette betyr at hvis du er interessert i elbiler, bør du kjøpe en Polestar bortsett fra Mercedes EQS som uten tvil er en av de beste ELBIL-ene på markedet. På den annen side, hvis du vil ha en ICE / hybrid, er Mercedes det åpenbare valget.

Kan Polestar matche Mercedes merkevare appell?

Mercedes Benz merkevare appell er bygget på en langvarig tradisjon for å lage de aller beste luksusbiler på markedet. Hvis du parer det med slående-utseende design, mye innovasjon, og hundre års erfaring med å lage eksklusive biler, er det knapt noen sjanse for at Polestar noen gang kan matche det.

Vær det som mulig,  verden skifter sakte mot elbiler, og bare tiden vil fortelle hvem som kommer ut på toppen. Tesla var et ingen-merke for to tiår siden, nå er de det mest verdifulle bilselskapet på markedet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter