Lager Volvo hybridbiler?

Med sine mild-hybrid og lade varianter, Volvo har en av de beste hybrid bil utvalg.

Siden 2019 har hver bil Volvo produserte vært enten en hybrid eller elektrisk modell. Volvo lager to typer hybridbiler: den milde hybrid og full ladd plug-in hybrid. De bruker litium-ion-batterier til sine elbiler. Volvo lanserte også en helelektrisk bil i 2019.

Volvos innsats mot elektrifisering

Volvo har alltid hevdet å sette folks sikkerhet først. De introduserte først sin elektrifiseringskampanje i 2017. Volvo har blitt den første bilprodusenten som slutter å lage helt fossile drivstoffbaserte motorer. I stedet har de erstattet dem med elektriske motorer, hybrider og plug-in hybridbiler. De introduserte Volvo XC40 i 2019, som er en helelektrisk bil.

Volvo har blitt den første store luksusbilprodusenten som inkluderer elektriske motorer i alle bilene sine. Innføringen av et elektrisk drivverk i alle bilene viser sitt engasjement for miljøspørsmål siden lav- eller nullutslippsbilene vil forbedre luftkvaliteten i byene.

Volvos hybridteknologi

De har introdusert alle tre typer elektriske kraftbiler.

Mildhybridteknologi

Volvo kaller hybridbiler for «Mild-Hybrid»-biler. Hver Volvo-bil har en mild-hybrid variant. Disse Volvoene bruker et 48-volts batteri og en 12 volt / 48 volt omformer med en bensinmotor, noe som gir dem eksepsjonell drivstofføkonomi. Volvos hybridbiler, med sin enestående drivstofføkonomi gjennom en elektrisk motor, gir resultater uten noe ytelsesoffer.

Hybridteknologi for plugin-moduler

Batteriene i denne teknologien kan lades gjennom et strømuttak eller gjennom det regenerative bremsesystemet. I denne hybridformen har de introdusert tre kjøremoduser for sine kunder. «Pure mode» gjør at bilen bare kan kjøre på batteri. Hybridmodus gir bedre drivstoffeffektivitet. Den endelige «Power Mode» er en sportsmodus laget for å oppleve høy ytelse, men det er ikke så drivstoffvennlig.

  Trenger en Volvo premium gass?

Volvos elektriske ambisjoner

Med kunngjøringen i 2017 begynte de å oppfylle sitt løfte om å skifte til elektrisk kraft. Volvos neste mål er å selge 50% av bilene sine som helelektriske biler. De har til og med planlagt å slutte å lage hybridbiler innen 2030. Dette vil bety at de vil bytte til helelektriske biler innen 2030. Dette er et stort sprang i å gå helelektrisk.

Hva er elbiler?

Elbiler bruker helt eller delvis elektrisk energi lagret i batterier. Det finnes tre typer elbiler:

 • Helelektriske biler
 • Plug-in hybridbiler
 • Hybridbiler

Helelektriske biler

Helelektriske biler bruker en stor trekkraft batteripakke og har ingen forbrenningsmotorer. De kjører utelukkende på det elektriske batteriet. Elektriske batterier kan lades hjemme eller via ladestasjoner, også kjent som Electric Vehicle Supply Equipment (EVSE). Vanligvis kommer disse bilene med et kontaktsett som er koblet til et husholdningsuttak.

Mangelen på drivstoff som brennes i dette systemet gir absolutt null utslipp. Mange mener at helelektriske biler er fremtiden for bilindustrien.

Plug-in hybridbiler

Disse bilene kjører på batterier, så vel som på et drivstoff som bensin eller diesel. Batterier brukes til å lade en elektrisk motor. Batterier kan lades gjennom en strømkilde eller regenerativ bremsing. De kan også lades gjennom en forbrenningsmotor. Når batteriene forbrukes, skifter bilen automatisk over for å bruke forbrenningsmotoren.

Gjennom denne metoden nyter forbrukerne både elektrisk og drivstoffkraft med svært lite tailpipe-utslipp. Denne metoden gir et utmerket drivstoffgjennomsnitt og kan spare mye penger.

  Hvorfor sluttet Volvo å lage xc70?

Hybridbiler

Både bensinmotorer og elektriske motorer brukes til å kjøre disse bilene. Batterier brukes til å drive den elektriske motoren gjennom regenerativ bremsing. Disse bilene bruker alle typer motorkombinasjoner. Ved lave hastigheter bruker de den eneste elektriske motoren. Andre ganger bruker de bare bensinmotoren eller noen ganger begge deler.

Dette resulterer i mindre bensin brent, noe som gir bedre drivstofføkonomi. Forbrukerne nyter bedre drivstofføkonomi enn konvensjonelle gassmotorer med samme ytelse.

Hvorfor er elektrisk drevne biler viktige?

Med det stadig skiftende klimaet og den globale oppvarmingen må vi kutte karbonutslippene våre. Bilutslipp teller 1/5 av de totale karbonutslippene i verden. Dette inkluderer drivstoffutvinning, produksjon og levering. Dette gjør den til den største bidragsyteren til global oppvarming.

Gasser som slippes ut gjennom eksoskammeret består av:

 • Karbondioksid
 • Karbonmonoksid
 • Uforbrent drivstoff
 • Svevestøv som kvikksølv
 • Nitrogen
 • Vanndamp

Vi kan unngå alt dette ved å bruke elektrisk kraft for å begrense karbonutslippene våre. Vi kan fullstendig kansellere bilutslippene våre ved å bruke helelektriske biler.

FAQ

Lager Volvo bensinbaserte biler?

Volvo sluttet å lage utelukkende forbrenningsmotorbaserte biler og selger nå bare hybrider, plug-in hybrider og helelektriske biler. Volvo stoppet ICE-baserte biler i 2017 da de kunngjorde sine ambisjoner om å kutte CO2-utslippene til null innen 2030.

Koster Volvo-elbiler mer enn Volvo-hybrider?

Elbiler er normalt dyrere enn hybrider, og Volvo er heller ikke et unntak. Volvo XC40 helelektrisk bil starter på $ 76,990, mens den plug-in hybrid versjonen starter på $ 64,990. Men med den stadig økende produksjonen av elbiler, vil den sannsynligvis endre seg fra og med 2026.

  Beste Mercedes hybridbiler

Hvordan lader hybridbatterier seg selv?

Batteriene i hybridbiler lader seg selv gjennom regenerative bremser. Regenerativ bremsing gjør ganske enkelt kinetisk energi til elektrisk energi. Når vi treffer bremseklossen, skyver væsken bremseklossene. Dette forårsaker friksjon, noe som genererer varme, og gjør det til energi. Denne energien brukes deretter til å lade batteriene.

Hva er noen billigste hybrider tilgjengelig på markedet?

Hybrider har eksistert i ganske lang tid. Noen rimelige hybrider inkluderer:

 1. 2019 Toyota Prius c- priser starter på $ 21,530
 2. 2020 Honda Insight- prisene starter på $ 22,930
 3. 2020 Hyundai Ioniq- prisene starter på $ 22,200

Hva er noen problemer med hybridbiler?

Selv om det er mange fordeler med hybridbiler, er det noen problemer med dem:

 • De er dyrere enn sine fossile drivstoffbaserte bilrivaler.
 • Mens selskaper gir minst åtte års garanti for batteriet, er dette fortsatt en ulempe.
 • Hybridbiler er ikke så bra på motorveier.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter