Er Volvo plug-in hybrider pålitelige?

Volvo har seks plug-in hybrider i sitt utvalg, og de er alle ganske pålitelige.

Volvo pleide alltid å ha et godt rykte for påliteligheten til bilene sine, men det omdømmet gikk betydelig ned med problemene som finnes i XC90. Til tross for XC90s problemer er imidlertid hybridsystemrelaterte problemer sjeldne i Volvo-biler. Volvo gir også åtte års garanti for batteripakken, som er et plusspunkt for pålitelighet.

Volvos generelle pålitelighet

Volvo har vært et pålitelig merke på grunn av sikkerhets- og holdbarhetsfaktorene. Kroppen til Volvo-biler er til og med laget for å sikre sikkerhet. Volvo er en av de sikreste bilprodusentene i verden. Påliteligheten avhenger imidlertid ikke bare av sikkerhetsfunksjoner. Reparasjonskostnader og problemer som finnes i bilene er også store faktorer.

Volvo presterer gjennomsnittlig når det gjelder pålitelighet, men det er fortsatt foran mange av konkurrentene. Sikkerhets- og luksusfunksjonene gir Volvo en fordel over de andre. De rangerer 23rd i pålitelighetsvurderinger av 40 bilmerker. Pålitelighetsindeksen ga dem også en ganske gjennomsnittlig poengsum på 127.

Volvo Hybrids: Pålitelighet varierer etter modell

Volvo gikk inn i feltet av elektriske systemer nylig. De introduserte hybridsystemet for første gang i XC90 i 2015. Siden den gang har de fortsatt å bevege seg mot bare elektriske og hybride biler. Bortsett fra XC90, er Volvo hybridbiler generelt ansett som pålitelige på grunn av de lave klagene om hybridsystemene.

XC90 ble betegnet som den minst pålitelige bilen av Consumer Reports. Annet enn det fungerer Volvo-biler bra, spesielt den kompakte SUV-en, XC40. S60 regnes som den mest pålitelige plug-in hybrid Volvo.

Takk pålitelighet vurderinger av Volvo hybrid modeller er ikke det samme over hele linjen, men varierer litt.

Volvo XC90 Lading

XC90 har sine fordeler og ulemper. Bilen kalles den beste SUV-en av Volvo, men også den minst pålitelige ifølge undersøkelser. XC90 er en stor 7-seters SUV med plug-in hybrid powertrain. XC90 hadde noen problemer med batteriet dødt. Det ble rapportert fire problemer. Bilen har også hatt mange problemer i autobremsesystemet, transmisjonssystemet og dekkene.

  Hvilken Volvo er den sikreste?

2004-modellen var den verste når det gjelder klager. Bilen sto overfor problemer med overføring av sever da transmisjonssystemet ble sagt å være utsatt for feil som kunne føre til alvorlig skade. Noen av problemene ble løst med de nyere modellene, men de vedvarer fortsatt til en viss grad i dag. J.D. Power ga XC90 en gjennomsnittlig forventet pålitelighetspoengsum på 71 av 100.

Volvo XC60 Lading

XC60 er ganske pålitelig sammenlignet med XC90. Imidlertid står den også overfor noen problemer med motorviftekontrollmodulen, noe som kan påvirke klimaanlegget. I noen sjeldne tilfeller stoppet bilens motor til og med på grunn av dette problemet. I 2021 hadde XC60 en gjennomsnittlig poengsum på 71 av J.D. Power.

Andre problemer inkluderer noen problemer med servostyringsvæskelekkasjer. Skjøten mellom servostyringen og styrespaken var årsaken til denne lekkasjen. Heldigvis rapporterte bare et miniscule antall mennesker dette problemet, og Volvo utstedte straks en tilbakekalling.

Det var også et overføringsproblem i noen av XC60-enhetene. Det ble ikke funnet noen batteriproblemer i bilen.

Volvo S60 Lade opp

S60 er den desidert mest pålitelige Volvo til stede. Bilen sto overfor noen problemer med sin første generasjon, men den andre generasjonen løste de fleste problemene. Imidlertid var noen kjente problemer med overføringen fortsatt til stede i S60 også. Den har en pålitelighetspoengsum på 78 av J.D. Power, som bare er gjennomsnittlig.

Volvo S90 Lade opp

S90 er en executive saloon-formet bil laget av Volvo. Bilen sto overfor noen problemer som motorbranner, noe som førte til at Volvo tilbakekalte rundt 70.000 enheter i Storbritannia. S90 har en relativt dårlig pålitelighetsrangering på bare 2 stjerner av fem av J.D. Power. Det er imidlertid lite eller ingen klager rapportert om batteriene i hybridmodellen.

  Er Volvo XC40 en god familiebil?

Volvo V60 Lade opp

Stasjonsvognen i 60-serien er ganske kjent for sin sikkerhet. Bilen har en av de beste interiør og luksus følelser blant andre vogner. Det har sikkert møtt noen problemer, men sikkerhetsmålingene og luksusen til denne vognen oppveier problemene.

Volvo V90 Lade opp

Denne vognen er fullpakket med Volvos standard sikkerhetsfunksjoner, og er også kjent for sin luksus og komfort. Bilen lider imidlertid i pålitelighetspoeng, akkurat som S90. J.D. Power ga den en poengsum under gjennomsnittet på 2,5 av 5. Dette påvirker virkelig påliteligheten, men det er fortsatt et godt alternativ for en luksusvogn.

Gjennomsnittlig pålitelighet, men topp sikkerhet

Volvo-kjøretøy har gjennomsnittlig pålitelighetspoeng, men enkelte enkeltmodeller fungerer veldig bra. Det er viktig å merke seg at Volvo fortsatt ligger foran sine andre rivaler som Audi, BMW, Jaguar og Mercedes. Volvo tilbyr de beste sikkerhets- og krasjstyringsfunksjonene, noe som gjør Volvo til manges førstevalg.

Det er noen problemer som er utbredt i alle modeller, for eksempel overføringsfeil. Annet enn det er Volvo-hybrider et godt kjøp. Spesielt hvis din prioritet er sikkerhetsfunksjoner. Volvos luksus og komfort er også kjent. Derfor er det opp til kjøpere – Hvis du vil ha sikkerhet og luksus, så definitivt gå for Volvo.

FAQ

Hva er ulempene med hybridbiler?

Hybridbiler kjører med en blanding av elektrisk kraft og en fossil brenselmotor. De resulterer definitivt i ekstremt lave karbonutslipp og bedre drivstofføkonomi. Imidlertid er det noen ulemper med hybridbiler, inkludert:

  • De er mindre kraftige – De er ikke så kraftige som de vanlige bensinbaserte motorene. Hybrider får bedre akselerasjon, men er mindre kraftige generelt.
  • Hybrider er dyrere – De er mye dyrere enn vanlige bensinbaserte biler. Årsaken til dette er de dyre batteriene.
  • Dårlig håndtering – Hybridbiler er tilbøyelige til å ha dårligere håndtering enn andre konvensjonelle biler.
  • Farlige ulykker – i tilfelle en storulykke, kan høyspenningsbatteriet vise seg å være dødelig for deg.
  • Dyrt batteri – Batteriene viser seg ganske dyre når du trenger å bytte dem ut.
  Mercedes Benz SLS AMG - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Er elektrisk energi nødvendig?

Biler er en stor kilde til forurensning i hele økosystemet vårt. Biler avgir karbon med karbondioksid, karbonmonoksid, nitrogen og andre vanndamp som er svært skadelige for miljøet vårt. Det er vanskelig å stenge ned næringene våre, men vi kan begrense utslippene våre gjennom biler.

Er hybridbiler bedre enn elbiler?

Hybridbiler og elbiler har sine egne fordeler og ulemper. Elbiler er mye dyrere enn hybridbiler. Hybridbiler kan være et godt alternativ hvis du vil begrense drivstofføkonomien og bry deg om bilutslipp fordi de i det minste avgir mindre karbon enn konvensjonelle biler. Elbiler tilbyr å spare mer penger på drivstoff fordi de kjører på strøm og viser seg effektive i det lange løp.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter