Beste Mercedes hybridbiler

Mercedes har vært i forkant av de fleste kjøretøyteknologier. Og som alle andre merker forsøker Mercedes også å redusere karbonutslippene ved å produsere flere hybridbiler.

Mercedes har flere hybridbiler på tilbud. Noen av de beste Mercedes hybrid biler er Mercedes-Benz E-klasse 300e, C-klasse 350e eiendom, A-klasse 250e hatchback / sedan, GLC-Klasse 350e, og GLE-Klasse 350 de modeller. Til tross for et plug-in hybrid alternativ, opprettholder disse bilene fortsatt topp engineering og luksuriøs finish.

Mercedes-Benz E 300e

Vår topp Mercedes-Benz hybrid er Mercedes E-klasse 300e. Som de fleste hybridbiler kommer ikke denne bilen billig, da den koster rundt $ 69,000 XNUMX dollar. Den bruker imidlertid mindre drivstoff enn gass- eller dieselmodeller. E-klasse tilbyr både gass (300e) og diesel (300de) plug-in hybrid alternativer.

I tillegg kombinerer E-klasse 300e en 2,0-liters 4-sylindret turboladet gassmotor med et 13,5 kWh litium-ion-batteri og elektrisk motoroppsett for totalt 316 bhp. Mens E-Klasse 300de har en 2.0-liters dieselmotor kombinert med en 13.5kWh litium-ion batteri og motor oppsett for totalt 302 bhp.

Begge de plug-in hybridmodellene i E-klasse 300 dekker opptil 54 miles og kan ta opptil 1 time og 30 minutter å lade helt opp. Bilen er kraftig med en akselerasjon på 0 til 62 på 5,7 sekunder. På toppen av det kan den nå en toppfart på 155 mph.

Til tross for å innlemme et hybridsystem i bilen, opprettholder E-Klasse 300 fortsatt sitt utsøkte og luksuriøse utseende. Du vil få high-end funksjoner og fremragende ytelse funnet i E-klasse sedan, samtidig, redusere karbonutslipp og spare på drivstoffkostnader.

Mercedes-Benz C-klasse 350e Eiendom

Hvis du ikke har nok penger å bruke på Mercedes-Benz E-klasse 300e, er C-Klasse 350e et ideelt alternativ. Når du går for rundt $ 56,000 XNUMX, er dette et flott røverkjøp med tanke på at du vil få alle funksjonene i C-klasse 350 med et ekstra plug-in hybridalternativ.

  Hva er den beste Mercedesen for vinterkjøring?

Denne enheten har også en 2,0-liters turboladet gassmotor som kombineres med et 6,2 kWh litium-ion-batteri og en 80 bhp elektrisk motor som leverer opptil 275 hestekrefter. Den lille executive sedan kan også akselerere fra 0 til 60 sekunder på 5.9 sekunder, som er i tråd med andre top-end luksusbiler.

Dessuten har Mercedes C-Klasse 350e Estate en 7G-Tronic pluss 7-trinns automatgirkasse. Dessverre er det ikke lett å håndtere bilen, da den er ganske tung. Når du bytter til plug-in hybrid, kan du kjøre bilen i 30 km, før du bytter tilbake til gass igjen.

Mercedes-Benz A-klasse 250e Hatchback/Sedan

Mercedes-Benz A-Klasse 250e er en av de beste rimelige luksus hybrid biler på markedet. Den har et alternativ til hatchback eller sedan. Hatchback-modellen er perfekt for bykjøring, mens sedanen er ideell for motorveien.

Faktisk har A-klasse 250e en av de beste elektriske kjørehastighetene, med sin hatchback-modell som dekker 70 kilometer, og sedanen 70 km. Lading er også enkelt og raskt, da de begge tar rundt 2 til 3 timer å lade helt opp.

Til tross for deres effektivitet på veien, både Mercedes-Benz A-klasse hatchback og sedan hybrid modeller tilbyr luksus og komfort til sjåfører og passasjerer. I tillegg er de ganske rimelige sammenlignet med E-klasse og C-klasse hybridmodeller. A-klasse 250e hatchback går for $ 37,000, mens A-Klasse 250e går for 43,000.

A-klasse 250e-modellen er utstyrt med et stort 15,6 kWh batteri, en turboladet 1,3-liters 4-sylindret gassmotor og en elektrisk motor. Motoren og motoren leverer en utmerket 215 bhp og akselerasjon på 0 til 62 sekunder på 6,6 sekunder.

  Hvilke Mercedes-modeller er hybride?

Mercedes GLC 350e 4Matic

Mercedes-Benz GLC er en av de bestselgende SUV-ene i Nord-Amerika. Hybridvarianten gjør det også bra, og det er en av de beste kompakte hybrid-SUVene på markedet. Det som gjør det enda større er det velprøvde 4Matic firehjulstrekksystemet som kan cruise jevnt i alle terreng.

Å drive et så kraftig kjøretøy er kostbart, da det bruker mye drivstoff. Men med alternativet plug-in hybrid kan du spare drivstoffet ditt i omtrent 45 kilometer. Videre kan batteripakken lades opp på mindre enn 2,5 timer, noe som er fantastisk. Dette kjøretøyet koster rundt 55 000 dollar. 

Mercedes GLC 350e 4Matic er utstyrt med en turboladet 2,0-liters 4-sylindret motor med en 85kWh motor. Sammen kaster de ut 315 hestekrefter og akselererer fra 0 til 60 mph på 6,2 sekunder. Bortsett fra den utmerkede kraften og drivstoffeffektiviteten, vil du også nyte komforten og luksusen som Mercedes tilbyr.

Mercedes-Benz GLE 350s SUV

Hvis du ønsker en av de beste hybrid-SUVene på markedet, er Mercedes GLE-Klasse 350 de det beste valget. Dette leverer opptil 100 km, og er virkelig en av de beste plug-in hybridbilene på markedet. Dette er fordi de fleste hybridbiler sliter med å dekke 50 miles, mens denne modellen dekker over 106 miles.

Det kommer imidlertid ikke billig, da det går for rundt $ 65,000 XNUMX. I motsetning til de fleste plug-in hybridbiler, bruker GLE 350 de SUV en dieselmotor i stedet for en gassmotor. Den har et 31.2kWh litium-ion-batteri, turboladet 2,0-liters dieselmotor og elektrisk motor.

Kombinasjonen av motoren og elektrisk motor leverer opptil 325 bhp og kan akselerere fra 0 til 62 mph på 6,8 sekunder. Mercedes-Benz GLE 350 er den største bilen med Mercedes’ EQ-kraftbehandling. Bortsett fra å redusere karbonavtrykket på miljøet, er denne bilen også luksuriøs og perfekt for terrengkjøring.

  Lager Volvo hybridbiler?

Spørsmål om hybrid Mercedes

Hvorfor velge en hybrid Mercedes-Benz fremfor en standard Mercedes-bil?

Hybridbiler har flere fordeler. For det første sparer de miljøet ved å redusere karbonforurensning. For det andre gir de ekstra kraft, noe som forbedrer ytelsen til bilen din direkte. Til slutt hjelper de deg med å spare drivstoff, da du kan bruke elektrisk kraft i flere miles.

Hvilken Mercedes hybrid modell har den beste elektriske kjørelengde?

Mercedes-Benz GLE 350 de SUV har den beste elektriske kjørelengden på 106 miles. Det følges tett av Mercedes-Benz A-klasse med 70 miles for sin hatchback og 70 miles for sine sedan modeller. Imidlertid er GLE 350 de mye dyrere enn A-klasse sedan.

Er Mercedes-Benz E-klasse 300 sedan og E-klasse 300e sedan samme pris?

Nei, det er de ikke. Mercedes-Benz E-klasse hybrid versjon av 300e er litt dyrere enn standard E-klasse sedan. Hybriden koster rundt $ 69,000 XNUMX, mens den vanlige gassversjonen har en startpris på rundt $ 61,000 XNUMX. Derfor må du betale mer for plug-in hybridversjonen.

Avsluttende tanker

Mercedes-Benz-modellene som vi har fremhevet ovenfor er noen av de beste plug-in hybridbilene på markedet. Bortsett fra å spare miljøet og redusere drivstoffkostnadene, vil du også få en komfortabel og luksuriøs tur. Den beste Mercedes hybridbilen er Mercedes E-klasse 300e.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter