Lexus GS pålitelighet

Dette er luksusbildivisjonen til den japanske bilprodusenten Toyota. Lexus har rangert blant de 10 største japanske globale merkene når det gjelder markedsverdi. Lexus er basert i Nagoya, Japan. Det er en mid-luksus sedan solgt av Lexus, premium divisjon av Toyota. GS ble først lansert i 1991 som Toyota Aristo i Japan. Oppfattet som en ytelse sedan konkurrerer i midten av luksus segmentet, det sitter mellom kompakt executive IS og den store LS.

Oversikt

Lexus GS er en bakhjulsdrevet executive saloon, og konkurrerer mot Audi A6, BMW 5-serien, Mercedes E-klasse og Jaguar XF. Det er uvanlig at den vanlige modellen er hybrid, mens rivalene nesten utelukkende er avhengige av dieselmotorer. Lanseringsmodellene var utstyrt med en fire-speed automatisk kraftoverføring og en 3.0-liters rett seks delt med Toyota Supra. To versjoner av motoren ble tilbudt, en naturlig aspirert motor med 230PS eller en twin-turbocharged motor med 280PS.

Pålitelighet

Lexus hevder en ettertraktet plass i topp 10 av Pålitelighetsindeksen. Imidlertid presterer GS bare litt bedre enn sin storebror, LS; det er mindre pålitelig enn en BMW 5-serie eller en Mercedes E-klasse.

Sikkerhet

Denne Lexus GS fra 2020 tilbyr en komfortabel tur og smidig håndtering, samt en rekke standard sikkerhetsfunksjoner. Infotainmentsystemkontrollene er imidlertid distraherende, noe som senker den til midten av våre luksuriøse mellomstore bilrangeringer. Men sikkerhetsvurderinger er ikke tilgjengelige for dette.

  Lexus NX pålitelighet

Videresalgsverdi

Ifølge den anslåtte 5-års avskrivningsraten vil 2020 Lexus GS 350 miste omtrent $ 26,524 fra den nye prisen på rundt $ 53,048 ned til $ 26,524.

Vedlikehold og reparasjon

Den forventede vedlikeholds- og reparasjonskostnaden for en Lexus GS 350 er $ 5,721. Dette er mye lavere enn den gjennomsnittlige kostnaden for luksus sedans i løpet av deres første tiår med service.

FAQ

Er Lexus GS en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lexus GS er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Lexus GS?

Lexus GS er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Lexus GS og har den en turbo?    

Lexus GS har 311 hestekrefter og 280 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,5 L Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Lexus GS?

18,4 kubikkfot ( 0,521 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Lexus GS?

13,97 cm (5,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lexus GS har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år lexus GS er mest pålitelig?

Lexus GS i 2016 fikk utmerkede pålitelighetsvurderinger. Ifølge CR-gjennomgangen er denne modellen et godt valg for luksus og kraft.

Hvor lenge vil en Lexus GS 350 vare?

En Lexus vil vare mellom 250.000 og 300.000. Dette er hvis den mottar regelmessig, riktig vedlikehold og følger konservative kjørevaner. En Lexus kan vare mellom 17 og 20 år hvis den kjøres i gjennomsnitt 25 000 miles per år.

  Dodge Viper Pålitelighet

Hvorfor avvikler Lexus GS?

Yahoo Japan rapporterte først nyheten i 2020, og en Lexus-talsperson bekreftet den til bil og sjåfør. Lexus skylder på kanselleringen på sakte salg og nedgangen i sedan-segmentet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter