Lexus GS F Pålitelighet

Lexus, Toyotas luksuriøse divisjon, ble lansert i 1989 med sedan LS 400 i full størrelse. Men det var RX 300 crossover, en av verdens første bilbaserte crossovers, som skapte en standard for ikke bare luksus, men også ikke-luksusmerker og tillot Lexus å ta topplasseringen. GS 350 F Sport legger til et bakhjulsstyringssystem for forbedret håndtering på bakhjulsdriftmodeller.

Oversikt

fjerde generasjons modell ble vist i bakhjulsdrift GS 350 (GRL10) form, drevet av en V6-motor knyttet til en seks-speed automatisk kraftoverføring. Tre kjøremoduser er omtalt, alt fra drivstoffbesparende Eco til Sport S og Sport S + som letter mer sporty overføringsskifte og motor gassinnstillinger, samt fjæringsspjeld og styrejusteringer Nye større 14-tommers bremser kommer som standard, samt 19-tommers F Sport hjul, en ny front støtfanger, bakre spoiler, F Sport rattet,  F Sport seter, og et nytt fjæringssystem med AVS justerbare spjeld.

Pålitelighet

Den 2020 Lexus GS F er en veldig god og hyggelig sport sedan, men det er omgitt av bedre utøvere og bedre tilbud. Flare Yellow er det mest populære og eldste fargealternativet som tilbys. Den 2020 Lexus GS F er ikke den beste sport sedan, men det er en god en.

Sikkerhet

GS F har også et kjørefeltsystem med styreassistent og kjørefeltsvarsler. Det er ikke så avansert som Toyota / Lexus ‘ siste generasjon Lane Tracing Assist, men ikke dårlig for et kjøretøy som ikke har blitt betydelig oppdatert siden fjerde generasjon GS ‘lansering i 2012. Det er en preclusion bremsehjelp funksjon med fotgjenger deteksjon, blind-spot overvåking, bakre kryss-trafikk varsel, og en standard bakre kamera.

  Mercedes-Benz S-klassen - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Videresalgsverdi

En Lexus GS F 350 vil avskrive 40% etter 5 år og ha en 5-års videresalgsverdi på $ 32,592.

Vedlikehold og reparasjon

Den estimerte kostnaden for å vedlikeholde og reparere en Lexus GS F varierer fra $ 95 til $ 3506, med et gjennomsnitt på $ 347.

FAQ

Er Lexus GS F en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lexus GS F er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lexus GS F?

Lexus GS F er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Lexus GS F og har den en turbo?

Lexus GS F har 467 hestekrefter og 389 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.0 L Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Lexus GS F?

14,1 kubikkfot ( 0,399 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Lexus GS F?

12,95 cm (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lexus GS F har 19 X 9 tommers smidd aluminium forhjul og 19 X 10 tommers smidd aluminium bakhjul.

Er GS F verdt det?

GS F er ikke en hot rod. GS F har en romslig koffert og et interiør som er romslig. Den har også en rekke standard driverassistanseteknologier. GS F er et godt valg hvis du er ute etter ytelse og utmerkelse i luksus-sedan mellomstore segmentet.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter