Lexus LX pålitelighet

Lexus kombinerer et høyt håndverk med overdrevet styling på tvers av sitt utvalg av forskjellige modeller. Den fungerer som luksusdivisjonen til den kjente japanske bilprodusenten, Toyota, men med et større nivå av personlighet og appell. Siden januar 1996 har Lexus, en luksusdivisjon av Toyota, produsert Lexus LX, som ble solgt i november 1995.

Oversikt

Med en straight-six motor hadde første generasjon LX 450 sitteplasser for syv passasjerer. Andre- og tredjegenerasjonskjøretøyet hadde en V8-motor, stigerammer i full størrelse (body-on-frame konstruksjon), og sitteplasser for åtte passasjerer. I sin andre generasjon delte LX 470 sin utvendige styling med det japanske hjemmemarkedet Land Cruiser Cygnus. Den drives av en to-turboladet V6-motor og har sitteplasser for syv passasjerer som standard, eller fire passasjerer som et alternativ.

Pålitelighet

Lexus’ LX 570 fikk den høyeste pålitelighetsvurderingen i sin klasse etter mange tester. Den fikk til og med 4,5/5 stjerner fra US News, som er den høyeste vurderingen i Lexus’ klasse, så vel som den nest høyeste i USA og enda høyere enn RepairPals nevnte 3.5 / 5-stjerners pålitelighetsvurdering.

Sikkerhet

Som en del av sitt krasjtestingsprogram ga National Highway Traffic Safety Administration LX en firestjerners vurdering for frontkollisjon. Det er ikke utstedt vurderinger for generell krasjbeskyttelse eller sidekollisjonstesting. Forsikringsinstituttet for motorveisikkerhet har ikke gjennomført kollisjonstesting på LX.

Videresalgsverdi

Den gjennomsnittlige kostnaden for å eie en Lexus LX 570 i 5 år er $ 81,869. Denne summen vil variere per kjøretøy, sjåfør og plassering. Disse eierutgiftene inkluderer avskrivninger, forsikringspremier, vedlikehold og reparasjoner, lånerenter, drivstoffkostnader.

  Lexus LFA Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

I løpet av sitt første tiår med service vil Lexus LX 570 koste $ 8,286 for vedlikehold og reparasjoner. Dette er godt under bransjegjennomsnittet for luksus-SUVer.

FAQ

Hvor mange seter er det i Lexus LX?

Lexus LX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Firehjulsdrift

Hva er hestekreftene i en Lexus LX og har den en turbo?

Lexus LX har 383 hestekrefter og 403 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.7 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor mye bakkeklaring har Lexus LX?

22,61 cm (8,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lexus LX har 20 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvor lenge vil Lexus LX vare?

Lexus LX er et pålitelig kjøretøy. Hvis det tas vare på riktig, kan Lexus LX vare opptil 500,000 MILES.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter