Lexus SC pålitelighet

Den japanske bilprodusenten Toyotas luksusbildivisjon Lexus er høyt ansett for sine nyeste design og modeller. Lexus startet imidlertid ikke disse luksuriøse unike modellene nylig, de har en historie med å lage gode hjul. Lexus SC er en stor tourer luksusbil produsert av Lexus fra 1991 til 2010.

Oversikt

Den 2-dørs coupe kabrioleten drives av en 4,3-liters 3UZ-FE V8 med en 5-trinns automatisk. Den akselererer fra 0 til 60 mph på 6.3 sekunder og har en topphastighet på 155 mph. Den har en bakhjulsdrift layout. I tillegg er SC430 en bil med utmerket byggekvalitet, da det ikke er tvil om passform og finish på innsiden eller utsiden, og det skal vise seg å være et pålitelig kjøretøy.

Pålitelig

Det er ingen tvil om at Lexus er pålitelig. I løpet av de siste årene har AutoExpress og J.D Power konsekvent vurdert dem som de mest pålitelige. I henhold til cars.com mottok Lexus SC i 2005 4.9 av 5 stjerner og 100% av brukerne anbefalte det.

Sikkerhet

Med et enkelt trykk på en knapp forvandles Lexus SC fra en hardtop coupe til en kabriolet. Lexus SC har en silkemyk tur. Det er utpekt som et 4-stjerners kjøretøy i sikkerhets- og kollisjonstester.

Avskrivningsrate

Avskrivningsraten for luksusbilen er av større betydning sammenlignet med vanlige biler, da de koster deg mye mer i å eie og i vedlikeholdsutgifter også. Det er anslått at en 2010 Lexus SC 430 vil avskrive med 6% på fem år. Omtrent $ 916 forventes å gå tapt fra sin nåværende pris på rundt $ 15,275 på 5 år til sin fremtidige pris på $ 14,358.

  Mercedes-Benz M - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnaden for Lexus SC er ganske gjennomsnittlig. Reparasjons- og vedlikeholdskostnader påvirkes av kjøretøyets alder, kjørelengde, plassering og mekanikerens ferdigheter. En årlig vedlikeholdskostnad på $ 462 er knyttet til en Lexus SC430.

FAQ

Er Lexus SC en fronthjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lexus SC er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lexus SC?

Lexus SC er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Sub-Compact

Hva er hestekreftene i en Lexus SC og har den en turbo?    

Lexus SC har 288 hestekrefter og 317 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Gass V8 med en forskyvning på 4.3L / Drivstoffsystemet er: SFI.

Hvor stor er bagasjerommet i Lexus SC?

8,8 kubikkfot ( 0,249 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Lexus SC?

14,22 cm (5,6 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lexus SC har 18 x 8.0 tommers aluminium forhjul og 18 x 8.0 tommers aluminium bakhjul.

Er Lexus SC 430 pålitelig?

SC430s kvalitet er utvilsomt. Både inne og ute er passformen og finishen på bilen eksepsjonell. Det bør være et pålitelig kjøretøy. Selv om Lexus-merket er relativt nytt, er det respektert for sitt kvalitetsomdømme.

Hvilket år er Lexus SC 430 den beste?

Hvis du er ute etter en eldre modell SC430 med oppgraderinger til en rimelig pris, er 2006 det beste valget. Det er imidlertid ikke mye forskjell mellom de tidligere bilene og de senere modellene.

  Lexus RX pålitelighet

Når sluttet Lexus å lage SC 430?

juli 2010. All markedsføring for Soarer ble stoppet og modellen ble omdøpt til Lexus SC 430. Dette brakte Japan i tråd med andre deler av kloden. Andre generasjon LexusSC ble også produsert i ni år. Det endte i juli 2010.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter