Lexus NX pålitelighet

Toyotas luksus divisjon, Lexus, produserer kompakt luksus crossover SUV kjent som Lexus NX. Luksus og makt er synonymt med Lexus-navnet rundt om i verden. Det begynte å produsere i 2014 og har fortsatt på grunn av sitt positive image og kundetilfredshet.

Oversikt

I Europa er Lexus NX den bestselgende Lexus-modellen, og den er også den bestselgende luksusbilen i Russland. En klassisk luksus SUV med uforlignelig komfort og holdbare funksjoner, er denne 5-dørs SUV et godt valg for deg. En turboladet firesylindret direkteinjeksjonsmotor med en forskyvning på 2,0 liter driver kjøretøyet. Med en toppfart på 124 mph akselererer denne bilen fra null til 60 mph på bare 7 sekunder, noe som er ganske bra for en ikke-sportsbil i denne klassen.

Pålitelighet

Lexus-biler rangerer høyt i de fleste anerkjente forbrukerrapporter, noe som viser deres pålitelighet og holdbarhet. Lexus-bilen kommer fra en av de mest pålitelige bilprodusentene, Toyota, som er kjent for sine pålitelige motorer og høy ytelse håndtering og styring. Det er spådd av J.D Power at 2021 NX vil score 81 av 100 poeng på pålitelighet.

Sikkerhet

Uansett type kjøretøy er sikkerhet avgjørende. Når det gjelder luksusbiler, anses de generelt å være tryggere, siden de har bedre sikkerhetsfunksjoner. Fem stjerner er den høyeste sikkerhetsvurderingen gitt til Lexus NX 2021 av National Highway Traffic Safety Administration.

Avskrivningsrate

Avskrivningsraten bestemmer verdien av kjøretøyet ditt etter en viss tid. Med andre ord, det ville vise om kjøretøyet ville holde sin verdi eller ikke. Når det gjelder Lexus NX, er det anslått å avskrive 45% etter 5 år og en redusert videresalgsverdi på rundt $ 23,982. Så det er ganske gjennomsnittlig når det gjelder å holde verdien.

Vedlikehold og reparasjon

Kostnaden ved å vedlikeholde og reparere en Lexus NX 300 i løpet av de første ti årene av eierskapet er omtrent $ 7,136. Til sammenligning er gjennomsnittskostnaden per år for luksus-SUVer $ 8,324. Videre er det 20.47% sjanse for at NX 300 vil trenge store reparasjoner i løpet av denne tiden.

  Lexus SC pålitelighet

FAQ

Er NX en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

NX er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lexus NX?

NX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en NX og har den en turbo?    

NX har 235 hestekrefter og 258 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor mye bakkeklaring har NX?

17,53 cm (6,9 tommer)

Hvilken type hjul har den?

NX har 17 X 7 tommers aluminium forhjul og 17 X 7 tommers aluminium bakhjul.

Hvor mange miles vil en Lexus NX vare?

Lexus er et luksusmerke som du kan stole på i årevis med pålitelig og luksuriøs kjøring. En Lexus vil vare i over 100,000 miles hvis den opprettholdes i henhold til produsentens anbefalinger. Den gjennomsnittlige levetiden til en Lexus er 250 000 til 300 000.

Hva står NX for?

Kvikk crossover. Ifølge Lexus står navnet «NX» for «Nimble Crossover».

Vil 2022 Lexus NX kreve premium gass?

Lexus NX trenger førsteklasses blyfri bensin når det er på tide å fylle opp. For å sikre at NX kjører jevnt og gir best ytelse, bør du se etter en oktanrangering på 91 eller høyere. NX må ikke ha mer enn 15% etanol i seg.

Er en Lexus bare en fancy Toyota?

Mange Lexus-biler er ikke bare Toyotas. Selv om de kan være Toyotas, er de fleste Lexus-biler helt forskjellige. De har forskjellige motorer, fjæringssystemer og kjørestiler. De er ikke bare Toyotas, men de er Lexus biler. Du kan ha fancy seter og mange andre fasiliteter.

  Lexus IS F Pålitelighet

Kommer Lexus NX i en hybrid?

Hybridmodeller: NX Hybrid er tilgjengelig i NX 350h trim. Plug-in hybrid NX450h+ er også tilgjengelig i to trims, NX 350h + base og F Sport variant. Firehjulsdrift er standard.

Er Lexus NX 300h pålitelig?

Ja, Lexus NX 300h er veldig pålitelig. Det ble tildelt gode rangeringer av IIHS i alle kategorier bortsett fra liten overlapping foran krasjtest. Den anslåtte pålitelighetspoengsummen for 2021 NX er 81 av 100.

Er Lexus NX en kompakt SUV?

Den 2021 Lexus NX 300 luksus kompakt SUV er faktisk et godt valg. To-rads NX tilbyr komfort og luksus med sin romslige og rolige hytte, førsteklasses materialer og skånsom tur. SUV turboladet motor driver den rundt i byen og på motorveien med respektabel hastighet.

Er Lexus NX stor nok?

NX 300 er en liten luksus SUV som lett kan flyttes rundt i byen. Selv om det er mange ting å elske med Lexus, er det vanskelig å anbefale mot andre segmentledere som Mercedes og BMW.

Er Lexus NX stille?

Lexus NX 300 er en luksuriøs crossover SUV som er usedvanlig stille. Lexus NX 300 er roligere enn flaggskip sedans når det gjelder motor, vind og veistøy. F Sports motorstøy er ikke unapologetically kunstig, og kan være distraherende for noen.

Er Lexus NX god i snø?

NX-vurderingene er publisert, og det er klart at Nebraskan-sjåfører elsker hvordan den nye Lexus SUV håndterer i snø. Elektronisk AWD System er en annen funksjon som kan brukes til vinterkjøring. Velg mellom Sport-, Normal- eller ECO-modus.

Hva tilsvarer Toyota Lexus NX?

2022 LEXUS NX VS. TOYOTA RAV4. Lexus NX er litt lengre enn RAV4, men det er omtrent samme bredde.

Har 2022 Lexus NX et ekstra dekk?

Lexus ble kontaktet for å bekrefte at NX ville ha et reservedekk. Svaret var «Nei». Lexus vil i stedet passe til flate dekk. Selv om run-flats er en fin måte å komme hjem i tilfelle punktering, liker vi ikke denne endringen.

  Ford Mustang Shelby GT500 Pålitelighet

Er NX større enn UX?

Mens NX er større og gir mer kraft og plass til en mindre pris, er UX litt nyere og har noe av den nyeste Lexus-teknologien.

Har Lexus NX adaptiv cruisekontroll?

Ja, NX er utstyrt med Adaptive Cruise Control (ACC). Det fungerer bra på motorveier og bygater. Lexus Safety System+ 2.0 er også inkludert i NX. Det inkluderer varsel om frontkollisjon, automatisk bremsing, fotgjengerdeteksjon og adaptiv cruisekontroll.

Er Lexus NX romslig?

To-rads NX gleder passasjerer med sine komfortable seter, stille hytte, førsteklasses materialer og jevn tur. SUV turboladet motor driver den rundt i byen og på motorveien med respektabel hastighet. NX er fullpakket med mange sikkerhetsfunksjoner av Lexus.

Har Lexus NX bakvarmede seter?

Nei, NX leveres ikke med bakvarmede seter. Du kan imidlertid legge dem til som et alternativ. Du kan velge mellom oppvarmede eller ventilerte frontstoler for en tilpasset opplevelse. Bakre sete med strømfolding og tilbakelening alternativer ta luksus til neste nivå. NX Hybrid og dristigere, kraftigere F SPORT er spennende kjøretøy som vil begeistre deg.

Hvor mange har Lexus NX plass til?

Lexus NX har plass til fem personer, med to kapteinsstoler foran og ett benkesete i det andre. Valgfri kraftlenkingsteknologi er tilgjengelig på baksetene, noe som gjør at passasjerene kan lene seg tilbake og føle seg komfortable mens de kjører lange avstander.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter