Lexus RX pålitelighet

Lexus er kjent for å lage gode pålitelige luksusbiler. Lexus RX er en av sine eldste SUV-modeller. Det startet produksjonen i 1997 og fortsetter. Lexus RX er en mellomstor luksus crossover SUV, og til i dag har det vært fire generasjoner av denne SUV.

Oversikt

5-dørs SUV er tilgjengelig i både firehjuls- og firehjulsdrift. Lexus RX drives av en 3,5-liters V6-motor med maksimalt 200 kilometer i timen. Det kan gå fra 0 til 60 mph på bare 7.7 sekunder. Det er en veldig god SUV, med utmerket kontrollert håndtering og komfort. Firehjulstrekket er luksuriøst og komfortabelt.

Pålitelighet

Lexus skuffer ikke hypen når det gjelder pålitelighetsvurdering også. I følge J.D. Powers forventede pålitelighetspoeng har Lexus RX en forventet poengsum på 85 av 100, noe som er flott. I mellomtiden har RepairPal vurdert Lexus RX 4 ut av 5, noe som hjelper den å rangere tredje av 14 luksuriøse mellomstore SUVer.

Sikkerhet

IIHS utpekte Lexus RX 2021 til et topp sikkerhetsvalg for å tåle seks kollisjonstester og for sin standard automatiske nødbremseevne som bidrar til å redusere virkningen av en kollisjon. IIHS gjennomførte tre frontkollisjonstester for Lexus RX i 2021 og vurderte den som «God» på hver.  

Videresalgsverdi

Lexus er vanligvis god når det gjelder å beholde salgsverdien lenge. Til tross for at de er dyre og høyt rangerte kjøretøy, holder Lexus sin verdi. På samme måte har Lexus RX en forståelig videresalgsverdi etter 5 år som ifølge Autopadres nettsted Lexus RX 350 har en anslått 5-års avskrivningsrate på 48%, noe som ikke er så ille.

  Lexus CT pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholds- og reparasjonskostnadene til ethvert kjøretøy er av betydelig betydning, da mange kjøretøy krever ekstra vedlikehold og er dyre å vedlikeholde også. Ifølge RepairPal har Lexus den sjette laveste eierkostnaden blant alle kjøretøy. Den gjennomsnittlige Lexus-eieren bruker $ 551 på vedlikehold og reparasjoner hvert år.

FAQ

Er Lexus RX en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Lexus RX er en forhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Lexus RX?

Lexus RX er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Liten SUV 2WD

Hva er hestekreftene i en Lexus RX og har den en turbo?   

Lexus RX har 295 hestekrefter og 267 lb-ft dreiemoment. Motoren er en vanlig blyfri V-6 med en forskyvning på 3,5 l Drivstoffsystemet er: Port / direkte injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Lexus RX har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år lexus RX er mest pålitelig?

2018 er det beste året for Lexus RX350. 2018 har fått høye anmeldelser i mange publikasjoner og nesten ingen klager på nettet om Lexus RX350. 2007 er det verste året, da det var plaget av dårlig gass kjørelengde og mange andre vanlige problemer.

Hvor lenge kan en Lexus RX vare?

Når riktig vedlikeholdt og drevet ansvarlig, Lexus RX er en pålitelig, holdbar SUV. Den kan vare mellom 250 000 og 300 000. Din RX vil vare 16-20 år hvis den kjøres 25,000 miles per år.

  Chevrolet Spark EV pålitelighet

Er Lexus RX 350 verdt pengene?

Lexus RX SUV er veldig bra. RX tilbyr en jevn tur og kontrollert håndtering. Den har også en V6-motor som gjør jobben bra. Hytta er elegant og luksuriøs, med to rader med komfortable seter samt et bredt spekter av standardfunksjoner.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter