Lexus IS-pålitelighet

Lexus kombinerer et høyt håndverk med overdrevet styling på tvers av sitt utvalg av forskjellige modeller. Den fungerer som luksusdivisjonen til den kjente japanske bilprodusenten, Toyota, men med et større nivå av personlighet og appell. Siden 1999 har Lexus solgt Lexus IS, en kompakt executive bil utviklet fra Toyota Altezza navneskilt i Japan (ordet Altezza betyr «høyhet» på italiensk).

Oversikt

IS 300 AWD drives av en 3,5-liters V6-motor som produserer 260 hestekrefter og 236 pund-meter dreiemoment. Til slutt er begge IS 350-modellene drevet av en 3,5-liters V6-motor som produserer 311 hestekrefter og 280 pund-meter dreiemoment. Lexus IS300 leveres med en 3,0-liters sekssylindret motor kjent som 2JZ-GE. MkIV Supra-vifter bør være kjent med den motorkoden.

Pålitelighet

J.D. Power forventer at Lexus IS i 2021 har en forventet pålitelighetspoengsum på 81 av 100. En poengsum på 91-100 regnes som den beste, 81-90 er utmerket, 70-80 er rettferdig, og 0-69 er under gjennomsnittet. Fra og med 2017 har Lexus vunnet JD Power Dependability Award 6 år på rad som det mest pålitelige bilmerket på markedet. Pålitelighet, pålitelighet og holdbarhet er nøkkelen til å levere langsiktig verdi til våre kunder og har bidratt til å bygge enestående tillit og lojalitet i Lexus-merket.

Sikkerhet

Lexus er fornøyd med det ER 350’s 311 hestekrefter og 280 pound-feet av dreiemoment. NHTSA tildeler Lexus IS fem stjerner for generell sikkerhet, samt fire stjerner for beskyttelse mot frontkrasj. IIHS gir den en topp god vurdering for de fleste tester, inkludert frontlyktene som tjener en Top Safety Pick-pris.

  Lexus GS F Pålitelighet

Videresalgsverdi

En Lexus IS 350 vil avskrive 44% etter 5 år og ha en 5-års videresalgsverdi på $ 29,195. Som nesten hele Lexus-serien holder IS 350 verdien godt og gir en stor investering (fra et bilperspektiv). Med eksepsjonell kvalitet og verdi kan du være trygg på å kjøpe en ny eller brukt, og nyte den i årevis.

Vedlikehold og reparasjon

Siden Lexus er luksusdivisjonen til Toyota, er vedlikehold og reparasjoner billige, relativt sett. Lexus-eiere bruker omtrent $ 551 per år på vedlikehold og reparasjoner, selv om kostnadene vokser etter hvert som kjøretøyene blir eldre.

FAQ

Er Lexus en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulstrekk bil?

Lexus IS er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Lexus IS?

Lexus IS er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Lexus IS og har den en turbo?

Lexus IS har 260 hestekrefter og 236 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3,5 L Drivstoffsystemet er: Port / Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Lexus IS?

10,8 kubikkfot ( 0,306 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Lexus IS?  

13,97 cm (5,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Lexus IS har 18 X 8,5 tommers aluminium forhjul og 18 X 8,5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter