Mercedes-Benz S-klassen – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. S-klasse er kjent for å være den dyreste og mest premium klassen av Mercedes. Kvaliteten er alltid topp, og disse er kjent for å vare i mange år.

Oversikt

S-klasse er for tiden i sin sjuende generasjon som ble introdusert i 2020. Modellene som ble introdusert inkluderer også høyytelses AMG-modeller og premium Maybach-modellen. S450 er basismodellen med en 3,0 L I6 Turbo-motor. Alle Benz-modellene leveres med mildhybridmotorer.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. S-klasse har vært ganske pålitelig med en pålitelighetspoengsum på 74 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. S-klasse har blitt vurdert som fulle stjerner av NHTSA, og den har mange sikkerhetsfunksjoner som aktiv bremseassistent, oppmerksomhetsassistanse, Mercedes-Benz Nødanrop, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og S-klasse devaluerer rundt 55% etter 5 år.

  Er Mercedes SLK en jentebil?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. S-klasse har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz S-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz S-klasse er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz S-klasse?

Mercedes S-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz S-klasse og har den en turbo?    

Mercedes S-klasse har 429 hestekrefter og 384 lb-ft av dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz S-klasse?

12,9 kubikkfot ( 0,365 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz S-klasse?

12,95 cm (5,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz S-klasse har 19 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 19 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Hvilket år er S-klasse mest pålitelig?

Milla Henson, Motor Biscuit sier at 2009-modellen er en av de mest pålitelige S-klasse-modellene.

Hvor lenge vil en Mercedes S-klasse vare?

Mercedes-Benz S-klasse biler kan vare opptil 250,000 miles med regelmessig vedlikehold og daglig pleie. Mercedes-Benz biler er kjent for å vare 13-17 år, noe som gjør dem til en stor investering i fremtiden.

  Ford Fiesta Pålitelighet

Er en Mercedes S550 en god bil?

Mercedes-Benz S550-pålitelighetspoengsummen er 2,0 av 5,0. Dette gjør det til den 25th av 30 luksus luksusbiler i full størrelse. Den gjennomsnittlige årlige reparasjonskostnaden er $ 1,249. Dette betyr at den har svært lave eierkostnader.

Bør jeg kjøpe en E-klasse eller S-klasse?

For en mye lavere pris kan du få tilgang til svært høye nivåer av akselerasjon og kraft i E-klassen. Men hvis fart og komfort er dine prioriteringer, er Mercedes-Benz S-klasse den klare vinneren. En ekte flaggskip sedan.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter