Mercedes Benz C – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. C-klasse biler inkluderer kompakte executive biler har 4-dørs sedans som er utelukkende premium i sin kvalitet.

Oversikt

C-klasse biler har vært i markedet i flere år, og det er for tiden i sin femte generasjon. Bilene har forskjellige drivlinjer alternativer som spenner fra en 1.5 L turbo-motor til den største 2.0 L turbo-motoren. Mercedes tilbyr også en hybridmodell av C-klasse. Disse bilene har mange funksjoner, og interiøret er ekstremt ekstravagant å sitte i.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. C-klasse-bilene har vært ganske solide, og de har en pålitelighetspoengsum på 81 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. C-Klasse-bilene har blitt krasjtestet av IIHS, og oppnår gode resultater, og det har også blitt plukket ut i prisen «Top Safety Pick+». Sikkerhetsfunksjonene inkluderer fotgjengersikkerhet, PRE trygt system, aktiv bremseassistent, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. C-Klasse-bilene mister spesifikt rundt 53% av verdien etter 5 år.

  Mercedes Benz CLK - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. C-Klasse-bilene har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-Benz C-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz C-klassen er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz C-klassen?

Mercedes-Benz C-klassen er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz C-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz C-klassen har 255 hestekrefter og 273 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz C-klassen?

12,6 kubikkfot ( 0,357 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz C-klassen?

9,65 cm (3,8 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz C-klasse har 18 X 7.5 tommers aluminium forhjul og 18 X 8.5 tommers aluminium bakhjul.

Varer Mercedes C-klasse lenge?

Mercedes C-klasse kan vare i gjennomsnitt 13-17 år med riktig vedlikehold. Mercedes kan vare fra 200.000 til 250.000 mpg før de trenger større reparasjoner. Dette er basert på en gjennomsnittlig årlig kjørelengde på 15.000.

Hva går galt med C-klasse?

Mercedes C-klasse kan få rust. Dette er ikke uvanlig for en moderne bil. Oftest er det rundt bagasjelokket i nærheten av bagasjeromsutløsningsspaken. Dørspeil kan være problematiske på grunn av støyende folding og / eller justering av motorer, samt de integrerte indikatorforsterkerne som ikke fungerer synkronisert med hovedenheter.

  Hvilke Mercedes-modeller har AIRMATIC?

Er Mercedes C300 pålitelig?

Mercedes-Benz C300-pålitelighetsvurderingen er 3,5 av 5,0. Dette rangerer den som nummer 13 blant 31 luksuriøse mellomstore biler. Selv om reparasjoner er hyppigere enn andre biler, er det mindre sannsynlig at de forårsaker alvorlig skade. En C300 vil kreve at du besøker butikken for mindre reparasjoner, så forvent å bruke litt mer.

Er Mercedes mer pålitelig enn Toyota?

J.D. Power rapporterer at Toyotas, Chevys er mer pålitelige enn Mercedes og BMW. Navneskilt fra Toyota, General Motors, Hyundai og Daimler hadde i gjennomsnitt 135 utgaver, seks flere enn for Mercedes-Benz-merker.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter