Mercedes-Benz ML63 AMG – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. GLE-klassen inkluderer mellomstore luksus-SUVer som tilsvarer E-klasse. GLE-klassen betegnes som større enn GLC-klassen og mindre enn GLS-klassen.

Oversikt

GLE-klassen har vært i produksjon siden 1997, og serien er for tiden i fjerde generasjon. ML63 er en modell med høy ytelse laget av AMG. SUV har en stor motor på 5.5 L V8 som gir maksimal effekt på 518 hestekrefter.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. ML63 har vært ganske solid , og de har en pålitelighetspoengsum på 78 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. ML63 har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og begge har gitt perfekte rangeringer for serien.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. ML63 mister rundt 60% av sin opprinnelige verdi.

  Hvorfor sluttet Mercedes å lage GLK?

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. ML63-bilene har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-Benz ML63 AMG en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz ML63 AMG er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz ML63 AMG?

Mercedes-Benz ML63 AMG er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz ML63 AMG og har den en turbo?    

Mercedes-Benz ML63 AMG har 518 hestekrefter og 516 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.5 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz ML63 AMG har 20 X 9 tommers aluminium forhjul og 20 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Er Mercedes ML63 en god bil?

Den rir godt og myker støt ganske bra. Selv om ML63 AMG pleide å være vanskelig å kjøre, er den nå mye enklere å bruke takket være en 40/60 dreiemoment splitt for å favorisere bakhjulene, og en ny styremekanisme.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter