Mercedes Benz E – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. E-klasse biler inkluderer mellomstore executive biler har 4-dørs sedans som er utelukkende premium i sin kvalitet og moro å kjøre. 

Oversikt

Mercedes E-klasse biler har vært i markedet i flere år, og det er for tiden i sin femte generasjon. Bilene har forskjellige drivlinjer alternativer som spenner fra en 1.6 L turbo-motor til den største 4.0 L turbo-motoren. Mercedes tilbyr også en hybridmodell av E-klasse. Disse bilene har mange funksjoner, og interiøret er ekstremt ekstravagant å sitte i.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. E-klassebilene har vært ganske solide, og de har en pålitelighetspoengsum på 75 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. E-klassebilene har blitt krasjtestet av IIHS, og oppnår gode resultater, og det har også blitt plukket ut i «Top Safety Pick +» -prisen. Sikkerhetsfunksjonene inkluderer automatisk nødbremsing, frontkollisjonsadvarsel, Mercedes Pre-Safe, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. E-klasse biler mister spesielt rundt 50% av verdien etter 5 år.

  Lotus Exige pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. E-klasse biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-Benz E-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz E-klasse er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz E-klasse?

Mercedes-Benz E-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Mellomstore biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz E-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-Benz E-klasse har 255 hestekrefter og 273 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Intercooled Turbo Premium Unleaded I-4 med en forskyvning på 2.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz E-klasse?

13,1 kubikkfot ( 0,371 m3 )

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz E-klasse har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 8 tommers aluminium bakhjul.

Varer Mercedes E-klasse lenge?

Mercedes E350-motoren forventes å vare mellom 200.000 og 250.000, eller 13 til 17 år. Dette vil variere avhengig av modellåret og hvor godt kjøretøyet vedlikeholdes. Disse kjørelengdene er mulige hvis du tar vare på Mercedesen din.

Hvilket år Mercedes E-klasse er mest pålitelig?

Den 2012 E-klasse er en topprangert luksus sedan av mellomstor klasse ifølge U.S. News &World Report. Hvis du leter etter en god pålitelig brukt Mercedes, er dette en flott innsats. V6-standarden er ingenting å skamme seg over, og V8 twin-turbocharged har noen alvorlige spark.

  Lager Mercedes en stasjonsvogn?

Er Mercedes-Benz E350 pålitelig?

Ja, Mercedes-Benz E350 anses å være en pålitelig bil. Det er et godt valg for familier som ønsker noe stilig og pålitelig. Men langt fra det beste. Mercedes-Benz E350 Pålitelighetsvurdering er 3,0 fra 5. Den rangerer 27th av 32 på tvers av alle merker.

Hva betyr E-klasse i Mercedes?

Mercedes-Benz E-klasse er en serie av utøvende biler laget av den tyske bilprodusenten Mercedes-Benz. Den kommer i en rekke motor- og kroppskonfigurasjoner. Mercedes-Benz E-klasse var et akronym som stod for Einspritzmotor, som er tysk for drivstoffinnsprøytingsmotor.

Er en Mercedes E-klasse en god bil?

Mercedes-Benz E-klasse bil er et godt valg. Det er tre kroppsalternativer tilgjengelig. Den tilbyr kraftige motoralternativer, god gass kjørelengde og jevn kjøring. Interiøret er også et av de mest luksuriøse i sin klasse, med komfortable forseter og mye teknologi.

Er E-klasse mer behagelig enn Mercedes-Benz C-klasse?

E-klassen er ikke overraskende større enn C-klassen. E-klasse har mer plass på baksiden enn C-klasse og rikelig med hode og benplass. E-klassens 540-liters støvel, som er større enn mange av hovedkonkurrentene, har en større åpning enn C-klassen og gjør den enklere å laste.

Har Mercedes E-klasse Apple CarPlay?

Apple CarPlay finnes på forhåndseide Mercedes-Benz-biler. Det kompletterer funksjoner som infotainmentsystemet ditt for å koble hackettstown pendling. Denne funksjonen er også tilgjengelig på mange Mercedes-Benz-modeller. Apple CarPlay i Mercedes-Benz Sedans E-klasse Sedans Cabriolet, Vogn

Har Mercedes E-klasse adaptiv cruisekontroll?

Ja, den nye Mercedes-Benz E-klassen har adaptiv cruisekontroll. Denne funksjonen lar føreren stille inn ønsket hastighet og avstand bak andre kjøretøy fremover. Adaptiv cruisekontroll opprettholder en sikker avstand fra disse kjøretøyene samtidig som den opprettholder en konstant hastighet.  Mercedes-Benz DISTRONIC Plus er tilgjengelig på mange nye Mercedes-Benz biler, inkludert Mercedes-Benz C-klasse og GLC. DISTRONIC PLUS med Styringsassistanse holder deg i kjørefeltet.

  Dodge Caliber pålitelighet

Har Mercedes E-klasse 7 seter?

Bakseter: Du kan gjøre Mercedes E-klasse sete syv personer. Det er to rader med sitteplasser. Første rad har fire seter og andre rad har tre seter. Space er det du vil? E-klassen forblir pappa. Mercedes har bekreftet at E-klasse vognen vil være tilgjengelig med en tredje rad med barneseter.

Populære tidligere modeller – Hvilket år er E-klasse Mercedes best?

  • 1992 E-klasse 400E Sedan.
  • 2000 E-klasse E320 4Matic Sedan.
  • 2003 E-klasse E320 Sedan. Via: IIHS.
  • 1994 E-klasse E420 Sedan.
  • 1985 E-klasse 300CD Coupe.
  • 2010 E-klasse Sedan.
  • Sedan i E-klasse 2008.
  • Sedan i E-klasse 2009.

Hvilket år endret E-klasse-modellen seg?

E-klasse-serien ble fullstendig redesignet for modellåret 1996. Den største endringen i bilens kropp er dens større størrelse og mindre bokshet enn tidligere modeller.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter