Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. CL-klasse biler inkluderer luksus S-klasse coupe modeller som er Mercedes ‘en av de mest premium inngangsbiler. CL63-modellen drives av AMGs kraftige motorer og høyytelsesfunksjoner.

Oversikt

CL-klasse-bilene har vært i markedet i flere år, og det er for tiden erstattet med S-Klasse coupe-modellene, og opphører CL-klassebetegnelsen. Cl63 er imidlertid fortsatt en flott bil å kjøpe. CL63 har en 5.5 L V8 turbo-motor og CL65 har en massiv 6.0 L V12 turbo-motor. Begge disse bilene kommer med et AWD-system.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. CL-klasse-bilene har vært ganske solide , og de har en pålitelighetsrangering på 4 stjerner av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. CL-klasse biler har vært ganske eksklusive og sjeldne å bli testet i noen krasj-tester, men de har store sikkerhetstiltak som mange andre Mercedes biler. Annet enn det har den sikkerhetsfunksjoner som kollisjonsputer, stabilitetskontroll, blokkeringsfrie bremser, etc.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. CL-klasse-bilene mister spesifikt rundt 55% av verdien etter 5 år.

  Mazda CX-7 Pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. CL-Klasse-bilene har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG er en bil med 4 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Kompakte biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG og har den en turbo?    

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG har 621 hestekrefter og 738 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-12 med en forskyvning på 6.0 L Drivstoffsystemet er: Sekvensiell MPI.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG?

13,5 kubikkfot ( 0,382 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG?

13,21 cm (5,2 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz CL63 / CL65 AMG har 20 X 8,5 tommers smidd aluminium forhjul og 20 x 9,5 tommers smidd aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter