Mercedes AMG SLC43 – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. AMG SLC43 er en konvertibel roadster som er et komplett luksuskjøretøy, og spesifikasjonene til bilen er også imponerende takket være AMGs ekstra funksjoner.

Oversikt

AMG SLC43 tilsvarer S-klasse, og det er ekstremt attraktivt å se på. Bilen leveres med en twin-turbo 3.0 L motor som produserer maksimalt 385 hestekrefter. Bilens konvertible kropp er veldig sjelden i dag, noe som gjør bilen enda mer bemerkelsesverdig.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. AMG SLC43 har en god pålitelighetsrangering på 3,5 av 5 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. AMG SLC43 har ikke blitt testet av NHTSA eller IIHS ennå, men bilen har sikkert mange sikkerhetsfunksjoner akkurat som alle andre Mercedes.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og GLS-klassen devaluerer rundt 33% etter 3 år.

  Hyundai Venue pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. AMG SLC43 har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 900 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-AMG SLC 43 en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz SLC 43 er en bakhjulsdrevet bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz SLC 43?

Mercedes-AMG SLC 43 er en bil med 2 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: To seter

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG SLC43 og har den en turbo?    

Mercedes-AMG SLC 43 har 385 hestekrefter og 384 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG SLC 43?

6,5 kubikkfot ( 0,184 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG SLC 43?

10,41 cm (4,1 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG SLC43 har 18 X 8 tommers aluminium forhjul og 18 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Er SLC 43 en god bil?

SLC43 er en veldig hyggelig bil på veiene. Det er både glatt og kraftig, men det føles også veldig responsivt. Motoren høres bra ut, og Porsche Boxsters firesylindrede Porsche Boxster får den til å se ganske attraktiv ut. Den er like balansert som man forventer at en bakmotors frontmotorbil skal være.

  Mercedes Benz GLC - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Hvorfor er Mercedes SLC så billig?

Mercedes SLK er en veldig rimelig bil. Det er mange grunner til dette, inkludert det faktum at det var mange av dem produsert og fortsatt mye på veiene i dag. Mercedes deler og arbeidskraft kan være kostbart. Mange SLD-er har omfattende korrosjonsskader.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter