Mercedes Benz S63 / S65 – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Mercedes er en av de tyske gigantene, og de er kjent over hele verden for sine luksusbiler. S-klasse er kjent for å være den dyreste og mest premium klassen av Mercedes. Kvaliteten er alltid topp, og disse er kjent for å vare i mange år.

Oversikt

S63 og S65 ble sist produsert i sjette generasjon av Mercedes, men disse bilene er fortsatt ganske gode å kjøre. S63 og S65 leveres med henholdsvis V8 Biturbo-motor og V12 Biturbo-motor. Begge disse har AMG-oppgraderinger.

Pålitelighet

Pålitelighet er en kritisk komponent før du kjøper et kjøretøy av hver kjøper, siden det hjelper enkeltpersoner med å bestemme om de skal kjøpe en bestemt bil eller ikke. Mercedes-biler har vært pålitelige; Imidlertid har de vært kjent for sine høye vedlikeholdskostnader. S63 har vært ganske pålitelig, og det er ingen store problemer med bilen bortsett fra at vedlikeholdskostnadene er høye.

Sikkerhet

Sikkerhetsfunksjoner har alltid vært et plusspunkt for tyske kjøretøy fordi de har laget ganske trygge biler med et betydelig antall sikkerhetsfunksjoner. Mercedes-biler presterer veldig bra i kollisjonstester. S63 eller S65 har blitt vurdert som fulle stjerner av NHTSA, og den har mange sikkerhetsfunksjoner som aktiv bremseassistent, oppmerksomhetsassistanse, Mercedes-Benz Nødanrop, etc.

Avskrivningssats

Videresalgsverdi er i tillegg en betydelig faktor for å bestemme påliteligheten til et kjøretøy. Mercedes-biler eldes vanligvis ganske bra, noe som gjør at de holder sin verdi. De vanlige Mercedes-kjøretøyene devaluerer rundt 45% etter 5 år, og S-klasse devaluerer rundt 55% etter 5 år.

  Mercedes AMG GLE - Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste funksjonen for å bedømme påliteligheten til enhver bil. Mercedes-biler er vanligvis ganske komplekse, og de koster mye for vedlikeholdet. S63 eller S65 har en høy vedlikeholds- og reparasjonskostnad på rundt $ 1,000 årlig, noe som er ganske høyere enn mange av konkurrentene.

FAQ

Er Mercedes-Benz S63 / S65 AMG en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-Benz S63 / S65 AMG?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Store biler

Hva er hestekreftene i en Mercedes-Benz S63 / S65 AMG og har den en turbo?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG har 577 hestekrefter og 664 lb-ft dreiemoment. Motoren er en Twin Turbo Premium Unleaded V-8 med en forskyvning på 5.5 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte Injeksjon.

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-Benz S63 / S65 AMG har 20 X 8.5 tommers aluminium forhjul og 20 X 9.5 tommers aluminium bakhjul.

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter