Mercedes AMG GLE – Svakheter, driftssikkerhet & pålitelighet

Som tysk bilprodusent er Mercedes et av de mest luksuriøse, premium og pålitelige merkene i markedet i mer enn hundre år. GLE-klassen inkluderer mellomstore luksus-SUVer som tilsvarer E-klasse. AMG-modellene er klassens høyytelsesmodell.

Oversikt

GLE-klassen har vært i produksjon siden 1997, og serien er for tiden i fjerde generasjon. AMG-modellene inkluderer AMG GLE 53 som har en 3,0 L I6 Turbo-motor, og så er det det høyere trimnivået som heter AMG GLE 63 og AMG GLE 63 S, som begge har en 4,0 L V8 Biturbo-motor.

Pålitelighet

Pålitelighet diskuteres ofte som en av de viktigste bekymringene for kjøpere før du kjøper noe kjøretøy. Mercedes har vært i markedet og de har satt sitt preg, men de ekstremt luksuriøse bilene er også høye i vedlikeholdskostnader. GLE-Klasse-bilene har vært ganske solide, og de har en pålitelighetspoengsum på 78 av 100 av J.D Power.

Sikkerhet

Sikkerhetsfaktoren er en del av påliteligheten, og det er også en avtale for mange mennesker. Mercedes, akkurat som andre tyske biler, har rykte for gode sikkerhetstiltak. GLE-klassen har blitt krasjtestet av IIHS og NHTSA, og begge har gitt perfekte rangeringer for serien.

Avskrivningssats

Avskrivningsraten er også ganske viktig for mange mennesker fordi det er mange biler der ute som mister verdien veldig raskt. Mercedes har et godt rykte for å holde verdien, og de mister rundt 45% av sin opprinnelige verdi etter 5 år. AMG GLE-klassen mister rundt 60% av sin opprinnelige verdi.

  Land Rover Discovery pålitelighet

Vedlikehold og reparasjon

Vedlikeholdskostnader er den viktigste faktoren for pålitelighet av biler, og mange tror at Mercedes-biler koster mye mer i vedlikeholdet enn sine andre rivaler i USA. GLE-Klasse biler har en gjennomsnittlig vedlikeholdskostnad på rundt $ 900 årlig.

FAQ

Er Mercedes-AMG GLE-klasse en forhjulsdrift, bakhjulsdrift eller firehjulsdrevet bil?

Mercedes-AMG GLE-klasse er en All Wheel Drive bil.

Hvor mange seter er det i Mercedes-AMG GLE-klasse?

Mercedes-AMG GLE-klasse er en bil med 5 seter. EPA-klassifiseringen for denne bilen er: Standard SUV 4WD

Hva er hestekreftene i en Mercedes-AMG GLE-klasse og har den en turbo?    

Mercedes-AMG GLE-klasse har 429 hestekrefter og 384 lb-ft dreiemoment. Motoren er en intercooled Turbo Gas / Elektrisk I-6 med en forskyvning på 3.0 L Drivstoffsystemet er: Bensin Direkte injeksjon.

Hvor stor er bagasjerommet i Mercedes-AMG GLE-klasse?

67,8 kubikkfot ( 1,92 m3 )

Hvor mye bakkeklaring har Mercedes-AMG GLE-klasse?

19,05 cm (7,5 tommer)

Hvilken type hjul har den?

Mercedes-AMG GLE-klasse har 20 X 9 tommers aluminium forhjul og 20 X 9 tommers aluminium bakhjul.

Hvilke problemer har Mercedes GLE?

2020 GLE var plaget av problemer med det elektriske systemet, elektronikk i bilen, mindre motorproblemer og kraftutstyr. 2018-modellen hadde problemer med klimasystemet og motoren. GLE i 2016 hadde suspensjonsproblemer som forårsaket problemer for sjåfører.

Er GLE 43 AMG en god bil?

Ja, hvis du vil kjøpe en luksusbil til en rimelig pris. Det er ikke billig, men det er verdt hver krone. Det er en utmerket bil totalt sett. Vurderingssammenbrudd (ut 5): Komfort 5.0 Interiørdesign 5.0.

  Hva betyr Mercedes-chassisnumre?

Er GLE bedre enn GLC?

GLC og GLE fra Mercedes-Benz er kraftige SUV-er som kan kjøres med lavt drivstofforbruk. GLE er mer kapabel enn GLC når det gjelder tauing, med GLE i stand til å slepe opp til 7,700 pounds (sammenlignet med 3500 for GLC).

James M

Jeg bruker mer av tiden min på biler enn noe annet. Hvis du er som meg, vil du forhåpentligvis like det jeg skriver om biler på dette nettstedet. Kommentarer: james.may@luxurycarsa2z.com

Nyheter